lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδια . Έχω forthnet κ από χθες το Linksys wag200g άρχισε να κάνει κάτι περίεργα πράγματα , όπως να χάνει την IP κόκκινο λαμπάκι κ να τρώω disconnect. Σήμερα το πρωί είδα το router και είχε κόκκινο λαμπάκι στο ιντερνέτ αλλά κ στο DSL , όλα αυτά βέβαια λύνονται όταν το κάνω restart , επίσης όταν ήταν με κόκκινο λαμπάκι (πρώτη φορά μου το έκανα αυτό «δεν μπορούσα να μπω μέσα στο ρουτερ 192,168,1,1.). Σήμερα πολύ συχνά ανάβει κόκκινο λαμπάκι στο ιντερνετ και χάνει την IP… Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω κ το νεότερο firmware εγκατεστημένο. Κατά 90% πιστεύω είναι από το ρουτερ κ όχι από forthnet γιατί δεν είχα ποτέ προβλήματα από τον Οκτώβριο που έχω ιντερνετ. Λογικά πρέπει να με πιάνει η εγγύηση κ να μου δώσουν άλλο , σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω ένα άλλο τι προτείνετε? Έχω 2 pc οπότε να έχει slot για δίκτυο. Ευχαριστώ.
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Εχει ακουστει οτι το νεο firmware ειναι σχετικα ασταθες...το 1.01.09 εχεις?
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 και εγω ακριβως το ιδιο ρουτερ εχω και το ιδιο firmware και δεν αντιμετωπιζω τα προβληματα που αναφερεις παντως... δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα downgrade, να δοκιμαζες ισως το .08
lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αν πάω να το ρίξω από πάνω θα το πάρει?
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Αυτο δεν το ξερω....Για δοκιμασε να μαθουμε και μεις xaxa
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λογικα θα υπαρχει εδω...http://www.linksysinfo.org/index.php Κανε ενα κοπο να κανεις register να δεις γιατι η 4νετ δεν εχει παλια firmware που κοιταξα και ουτε στο site της Linksys
lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 δεν εχει για το μοντελο που εχω εγω...
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ναι σε αφηνει να κανεις downgrade κανονικα.καπου θα το βρεις .ισως η Linksys.αλλιως αν στειλεις stin linksys η μιλησεις με το Live chat Θα στο στειλουν το πιο παλιο.απλα δεν υπαρχει 1.01.08 νομιζω στην Linksys>ειχε βγει για forthnet για θεματα disconect και τωρα αντικαταστηθηκε απο το 1.01.09.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.το λεω διοτι αμα εχει παθει κατι ο χαλκος μετα ισως δεν φταιει το ρουτερ αλλα η γραμμη.και οτι επαιζες σταθερα τοσο καιρο δεν σημαινει οτι θα παιζεις μια ζωη.διαφορα γινονται με τα καλωδια του οτε.τα κοβουν οξειδωνονται και αλλα τοσα θεματα .οποτε μην παιρνεις και ορκο οτι φτεει το ρουτερ.πιο σταθτερο απο το Linksys Παντως σε θεματα αποσυνδεσεων ειναι το thomson 585
lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21479 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 19 db Upstream Line Attenuation: 3.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 20 db
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 η γραμμη σκοτωνει.σιγουρα εισαι σε pppoe/llc???θα σου λεγα επισης δοκιμασε μονο το ρουτερ για λιγο πανω στην γραμμη οπως και καλου κακου αλλαξε κανα τηλ καλωδιο στον ρουτερ και δοκιμασε να το κανεις ενα reset defaults και ξανα setuo
lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ειμαι απεναντι από το DSLAM για αυτό….ναι σιγουρα ειμαι σε pppoe/llc
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 παραξενο.βρες κανα φιλο να σου δωσει κανα ρουτερ αλλιως κανε αυτα που ειπαμε πιο πανω.μην εχει φαει κανα σκαλωμα
lefteris210 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τελικά πέρασα την προηγούμενη έκδοση κ δεν ξανά έφαγα disconnect μέχρι κ σήμερα το πρωί όλα τα λαμπάκια πράσινα, πιστεύω να ήταν θέμα firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.