Προς το περιεχόμενο

Περίεργος ήχος από manager UPS


enjoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα έκανα αναβάθμιση τον επεξεργαστή μου από Pentium 4 σε core 2 duo. Μετά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα που συνδέει το ups με τον υπολογιστή μου κάνει ένα περίεργο ήχο που προέρχεται μέσα από το κουτί του υπολογιστή! Όταν απενεργοποιώ το πρόγραμμα ο ήχος σταματάει. Έχω Ups mustek 848 Και το πρόγραμμα που συνδέεται με τον υπολογιστή λέγεται viewpower manager. Μόνο όταν είναι ενεργό το viewpower Manager μου κάνει αυτό τον ήχο μέσα από το κουτί. Τι λέτε βρε παιδιά τι φταίει; Λέτε η καινούργια cpu να δυσκολεύει το ups?

 

P.S. έκανα απεγκατάσταση του προγράμματος του Ups και ο ήχος σταμάτησε. Όταν το ξαναεγκατέστησα ο ήχος ξανάρχισε.

Δημοσ.

Έκανα και update το bios αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Προς το παρόν μάλλον θα το απεγκαταστήσω. Πάντως πριν βάλω καινούργια cpu δεν είχα πρόβλημα με τέτοιους ήχους!

Δημοσ.

αμα ξεσυνδεσεις το καλωδιο που συνδεετε με το pc το ups το κανει ? εμενα αν προσεξεις αν μπενοβγαζεις συσκευες usb κανει αλαζει λιγο θορυβο :P

Δημοσ.

Το κάνει είτε είναι συνδεδεμένο το καλώδιο είτε όχι, απλά και μόνο όταν έχω το πρόγραμμα view power manager ανοιχτό (δηλαδή Agent on). όταν έχω agent off (απενεργοποίηση του manager) τότε σταματάει. Μήπως πρέπει να ξαναπερασω τα drivers της Motherboard?

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα...δοκιμασε να ξαναβαλεις το προβλημα...στη χειροτερη αστο χωρις συνδεση με το pc μικρο το κακο πιστευω...

Δημοσ.

Ξαναεγκατέστησα τους drivers της MOBO αλλά τίποτα. Εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο περιοδικός ενοχλητικός ήχος μέσα από το κουτί. Σηκώνω τα χερια ψηλά!!

  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το απεγκατέστησα για καιρό και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά μια μέρα που κόπηκε το ρεύμα δεν είχα κάποιο πρόγραμμα να μου κάνει Shutdown αυτόματα. Τώρα το ξαναέβαλα και πάλι τα ίδια, ένας ενοχλητικός περιοδικός (σαν ρολόι ένα πράγμα) ήχος μέσα από το κουτί. Η Motherboard μου είναι ASUS P5Q αν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Κάπου χαμηλά στην Motherboard πρέπει. Εγώ πάντως το απεγκατέστησα πάλι και έβαλα το ups assistant, σε αυτό δεν έχω πρόβλημα με περίεργους ήχους. Δεν ξέρω τώρα αυτό το πρόγραμμα manager (ups assistant) είναι καλό για το Ups? γιατί είναι free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...