Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γιατί όλοι βέβαια οι Αθηναίοι θεωρήσατε αυτονόητο ότι εννοεί την Αθήνα (όπως άλλωστε συνηθίζετε). Αν, όμως, πρόκειται για άλλη πόλη, ίσως να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. ε οχι και ολοι
million_voices Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 πφφφφ αλογα εγω σκεφτομαι να χτυπησω απο εκεινα τα sport εργαλεια που καβαλανε οι Nazgul
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 πφφφφ αλογα εγω σκεφτομαι να χτυπησω απο εκεινα τα sport εργαλεια που καβαλανε οι Nazgul fallen beast? βλκεία, θα σε πάει η εφορία π & κ
million_voices Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εχω ακρη στην Μορντορ και βρηκα ενα 1400 turbo φουλ εξτρα σε τιμη χωμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Έχεις δίκιο φίλε, αν και πιστεύω πως μπορούν να εξημερωθούν κατάλληλα. Για παράδειγμα, στο εξωτερικό, οι αστυνομικοί κάνουν περιπολίες πάνω σε άλογα, μέσα στην πόλη, και δεν έχουν πρόβλημα. Βέβαια, κατανοώ πως θα χρειαστεί αρκετό χρήμα για την εκπαίδευση, αλλά μιλάω θεωρητικά. Και νομίζω πως επιτρέπεται, όταν δίνεις εξετάσεις για σήματα έχει μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους ιππείς. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:28 ---------- Δεν θέλω να το παίξω Gandalf, άρα όχι άσπρο. Δεν θέλω να τρομάζω τον κόσμο, άρα όχι μαύρο. Ένα απλό συνηθισμένο καφέ άλογο θα ήταν ότι πρέπει. Και κάτι σημαντικό για να τελειώνουμε: Τι ηλικία έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.