nobleman7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, πριν απο περιπου 2 μερες μια οθονη LG που εχω (W2253V-PF) παρουσιασε ενα καμενο pixel. Οταν ειπα σχετικα με το προβλημα στην LG μου ηρθε σημερα καινουρια οθονη για αντικατασταση... Μετα απο περιπου 1 ωρα χρησης εβγαλε και αυτη καμενο Pixelακι. Τι περιπτωση υπαρχει να φτεει το hardware? Ειμαι απελπιστικα γκαντεμης? 'Η επεσα σε προβληματικη γενια...? Παρακαλω οποιος γνωριζει οτιδιποτε ας μου πει... Ευχαριστω!
Nikosgiann Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εισαι γκαντεμης...στειλτην ξανα πισω και παρε αλλη...ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ...
nobleman7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εισαι γκαντεμης...στειλτην ξανα πισω και παρε αλλη...ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Φιλε, μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις να καταλαβω πως μοιαζει ενα καμενο Pixel? Αυτο που εχω ειναι μια πολυ-πολυ μικρη κουκιδιτσα που φαινεται εντονα σε ασπρο φοντο. Ειναι ή κοκκινη ή μαυρη, δεν μπορω να διακρινω καλα γιατι ειναι πολυ μικρη... Η προηγουμενη κουκιδα ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που εκεινη φαινοταν πολυ φωτηνη σε μαυρο φοντο... Οπως φαινεται δεν εχω ιδεα απο οθονες, υπαρχει περιπτωση να φταιει το HDMI καλωδιο? Οχι ετσι?
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ... Δε νομίζω οτι είναι αναγκαστικό αυτό. Αν και η απάντηση μου είναι απάντηση-δίχως-νόημα, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο μπράβο στην LG για αυτή της τη πρωτοβουλία. Εγώ την διαλέγω για κύριο λόγο οτι έχει εγγύηση 0 καμμένων pixels. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- Φιλε, μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις να καταλαβω πως μοιαζει ενα καμενο Pixel? Αυτο που εχω ειναι μια πολυ-πολυ μικρη κουκιδιτσα που φαινεται εντονα σε ασπρο φοντο. Ειναι ή κοκκινη ή μαυρη, δεν μπορω να διακρινω καλα γιατι ειναι πολυ μικρη... Η προηγουμενη κουκιδα ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που εκεινη φαινοταν πολυ φωτηνη σε μαυρο φοντο... Οπως φαινεται δεν εχω ιδεα απο οθονες, υπαρχει περιπτωση να φταιει το HDMI καλωδιο? Οχι ετσι? Το HDMI σίγουρα όχι. Ίσως είναι κολλημένο pixel. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα, και από οτι έχω ακούσει και κάτι βιντεάκια στο Youtube που έχουν πολύ γρήγορες εικόνες, που προσπαθούν να το ξεκολλήσουν. Δες μήπως είναι κολλημένο. Άλλοι λένε να το τρίβεις αν είναι κολλημένο, αλλά δε θα το συνιστούσα. Αν πάλι δε θες να δοκιμάσεις τίποτα, πάρε ένα τηλέφωνο στην LG και πες το παραπάνω που είπες.
nobleman7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Φιλε giorgos147, μιλησα ηδη με την LG και περιμενω τηλεφωνημα απο το Service... Απλα ηθελα να μαθω τι μπορει να προκαλει αυτα τα pixels ωστε να μην το ξαναπαθω... Βρηκα οπως λες διαφορα βιντεο και software που μπορουν να ξεκολλησουν αυτα τα pixels αλλα κανενα αποτελεσμα... Μεχρι και "μασαζ" εκανα στο σημειο αυτο αλλα τιποτα παλι... Θα αφησω το software που εχω να τρεχει ολη νυχτα μπας και δω καποιο αποτελεσμα...
filarhos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μπα δεν φταις εσύ έτυχε και κόλλησε. Αν σκεφτείς πόσα τετραγωνάκια έχει μια οθόνη θα καταλάβεις ότι δεν είναι και απίθανο να συμβεί. Σε λάπτοπ είχε κολλημένο από την αρχή όμως βαριόμουν να το γυρήσω πίσω από την πρώτη ημέρα και έτσι δοκίμασα ένα δυο τρόπους. Τελικά πιέζοντάς το ελαφρά συνήλθε και από τότε δουλεύει τέλεια σταχέριατου ξαδέρφου μου (14 ετών). Υ.Γ. Δοκίμασε να το πατήσει ελαφρά και να δοκιμάσεις και τις εικόνες και αν τότε δεν γίνει τίποτα τότε άλλαξε την.
nobleman7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Αυριο η LG θα μου στηλει "καινουρια" οθονη ελπιζοντας η γκαντεμια μου να σταματησει... Δοκιμασα να το πιεσω στο σημειο αυτο αλλα τιποτα, η αληθεια ειναι πως δοκιμασα οτι τεχνικη βρηκα στο ιντερνετ αλλα χωρις αποτελεσμα... Και παλι ευχαριστω!
Nikosgiann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι ειπα κανε κ παραπονα... οταν πηρα την Lg κ λεω εχω καμμενο πιξελ κτλ κτλ,ξερετε τι μου ειπε ο υπεθυνος??? LG:ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ? ε,προφανως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.