Προς το περιεχόμενο

PC Power Cooling 750W VS Enermax 525W

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι να βγάζω το τροφοδοτικό (PC Power & Cooling Silencer Quad Cf S75CF-EU (750W)) από το υπάρχον PC να βάλω στο καινούργιο το Enermax EPR525AWT PRO82 PSU (525W) ?

To νέο PC θα έχει Ι7/920,ASUS Deluxe V2,6 GB RAM,CM V8, 1 HD 500GB,1 HD 1 TBD,2 DVD RW,EVGA GTX 275 και 3 12αρηδες φαν του case (Stacker 831 SE).

Δημοσ.

Και τα 2 είναι εξαιρετικά τροφοδτικά αλλά,καλύτερα να κάνεις τον κόπο και να βάλεις το 750άρι στο καινούργιο pc...

Δημοσ.
Και τα 2 είναι εξαιρετικά τροφοδτικά αλλά,καλύτερα να κάνεις τον κόπο και να βάλεις το 750άρι στο καινούργιο pc...

+1 απο εμενα ;) Kαλοριζικος ο i7 ;) Το κουτι εχει μονο 3 12αριδες; :o

Δημοσ.
+1 απο εμενα ;) Kαλοριζικος ο i7 ;) Το κουτι εχει μονο 3 12αριδες; :o

Ευχαριστώ παιδιά αλλά ειδικά το βάλε-βγάλε του τροφοδοτικού είναι :cry:...

Δημοσ.

Νομίζω οτι η GTX 275 απαιτεί τροφοδοτικό 550W και πάνω. Το Enermaχ είναι ποιοτικό τροφοδοτικό και πιθανόν να μην έχει κανένα πρόβλημα...

Είναι όμως καλύτερα να έχεις το 750άρι για να μην χρειάζεται να δουλεύει το τροφοδοτικό στα όρια του.

Δημοσ.
Νομίζω οτι η GTX 275 απαιτεί τροφοδοτικό 550W και πάνω. Το Enermaχ είναι ποιοτικό τροφοδοτικό και πιθανόν να μην έχει κανένα πρόβλημα...

Είναι όμως καλύτερα να έχεις το 750άρι για να μην χρειάζεται να δουλεύει το τροφοδοτικό στα όρια του.

Το Enermax κρατάει άνετα μια GTX 275...

Εδώ το δικό μου το 550άρι της chieftec,που δεν είναι και από τα πιο ποιοτικά τροφοδοτικά,κρατάει άνετα overcloked Quad+overclocked GTX 275,πόσο μάλλον το enermax...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καρφωτά το 750W της PC Power & Cooling δίχως δεύτερη σκέψη στο σύστημα με i7...

+1 από μένα, power of the single rail...

Δημοσ.

Είναι όπως το λέει ο Thresh, "Power Of The Single Rail".

Για αρκετά αποτυχημένα η μη σταθερά overclocks ευθύνεται το τροφοδοτικό, εδώ λάμπουν τα Single Rails με μπόλικα Amps στην 12άρα και συν τις άλλης δεν πρόκειται να δείτε πουθενά Multirail PSU σε server "καταστάσεις" και setups, υπάρχει λόγος...

Δημοσ.
Το Enermax κρατάει άνετα μια GTX 275...

Εδώ το δικό μου το 550άρι της chieftec,που δεν είναι και από τα πιο ποιοτικά τροφοδοτικά,κρατάει άνετα overcloked Quad+overclocked GTX 275,πόσο μάλλον το enermax...

Για την άνεσή του, μη παίρνεις και όρκο πάντως...

Τρέξε ένα occt psu test.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...