Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού!

crazzyyhuhuh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomaniacs...Επειδή το τροφοδοτικό το οποίο έχω κάνει ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ μα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θόρυβο θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο τροφοδοτικό Καλό,αθόρυβο αλλά η τιμή του να μην είναι υψηλή...και θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να μην χωράει στο κουτί μου; Δηλαδή θα χρειαστεί να αγοράσω και καινούργιο κουτί;

Δημοσ.

Eχει ειπωθει χιλιαδες φορες

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20

Ειναι τρομερα αθορυβο. Το εχω και στο συνιστω , αν θες ησυχια.

Παντως μπορεις και να πειραματιστεις με αυτο που εχεις τωρα αλλαζοντας του το ανεμιστηρακι που εχει μεσα.:-)

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα να μην χωράει στον υπολογιστή μου; και πως θα δω εάν χωράει ή όχι; και εάν ήταν απλό μπορείς να μου το βρεις στο E-shop; Γιατί δεν συμφέρει στο πλαίσιο λόγω των μεταφορικών

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή @ e-shop αλλά αν φτάσεις την παραγγελία σου @ 85 € @ Πλαίσιο, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όλο και κάτι άλλο θα χρειάζεσαι ;)

Πάντως αν το τροφοδοτικό σου είναι αξιοπρεπές - θα μπορούσες να την γλυτώσεις με ένα φουρφούρι μόνο ;)

Δημοσ.

Enermax 525, τρομερά αθόρυβο δεν είναι,υπάρχουν άλλα καλύτερα εδώ, αλλά είναι best buy για τα λεφτά του, όπως ήταν πριν κάποιο καιρό τα Corsairs και τα S12 II της Seasonic πριν αποφασίσουν να μην τα ξαναφέρουν, για "ευνόητους" λόγους.

Αν ζητάς την λύτρωση από το τυραννικό PSU που έχεις και προτιμάς e-shop, κοίτα και εδώ. Το Enermax το πατάει κάτω σε θέμα "θορύβου" και σίγουρα χωράει στο case σου λόγω του μικρού form factor του σε σχέση με άλλα PSU.

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=38_0&mID=122&page=awards

Πολύ καλό, μικρό και "παντελώς" αθόρυβο power supply. Standard επιλογή για μικρά συστήματα σχεδιασμένα για χαμηλό θόρυβο λόγω του τεράστιου efficiency του, 86%-88%.

Δημοσ.

Σοβαρά το λες ή όχι; Γιατί αν είναι καλό και γίνετε να μειωθεί ο θόρυβος να αγοράσω ένα ανεμηστηράκι και όχι ολόκληρο το κουτί!

Δημοσ.
Enermax 525, τρομερά αθόρυβο δεν είναι,υπάρχουν άλλα καλύτερα εδώ, αλλά είναι best buy για τα λεφτά του, όπως ήταν πριν κάποιο καιρό τα Corsairs και τα S12 II της Seasonic πριν αποφασίσουν να μην τα ξαναφέρουν, για "ευνόητους" λόγους.

Αν ζητάς την λύτρωση από το τυραννικό PSU που έχεις και προτιμάς e-shop, κοίτα και εδώ. Το Enermax το πατάει κάτω σε θέμα "θορύβου" και σίγουρα χωράει στο case σου λόγω του μικρού form factor του σε σχέση με άλλα PSU.

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=38_0&mID=122&page=awards

Πολύ καλό, μικρό και "παντελώς" αθόρυβο power supply. Standard επιλογή για μικρά συστήματα σχεδιασμένα για χαμηλό θόρυβο λόγω του τεράστιου efficiency του, 86%-88%.

+1 Στο ARCTIC COOLING FUSION ECO 80 PLUS 550R

Ειναι κι αυτο απο τις καλυτερες επιλογες.Αφου θες απο eshop τοτε ειναι η καλυτερη επιλογη σου.

Αλλα επετρεψε μου να σου πω φιλε grimpr πως το enermax , επειδη ειμαι και κατοχος του , ειναι πολυ ησυχο.

Ειναι παρα πολυ αθορυβο.

Τοσο καιρο που το εχω ουτε καν το εχω ακουσει μια φορα.:-)

Δημοσ.

Να σου επιτρέψω; δεν είμαι κανένας καρδινάλιος η δημόσιος υπάλληλος για να "επιτρέπω". Σίγουρα το Enermax είναι "αθόρυβο", αναφέρθηκα στο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη ποιο "αθόρυβα" αποκλειστικά για ένα μικρο κομμάτι πολύ επιλεκτικών χρηστών που κοιτάνε να διώξουν και και το τελευταίο db από το σύστημα τους, η μαύρη σκιά στην έρημο των overclockers, οι νίντζα του cool & silent computing...:lol::lol:

Δημοσ.

Το "να μου επιτρεψεις " δειχνει σεβασμο στο συνομιλητη :P:p

Παντως για το τροφοδοτικο συμφωνω σε αυτα που λες.

Δεν το εχω αλλα εχω διαβασει παρα πολυ καλα review

Οπως και για το Enermax επισης:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...