Child_In_Time Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Προσπαθώ απ'το πρωί να συνδεθώ στο Windows Live Messenger (Έκδοση 2009) με τα στοιχεία μου, αλλά μετά από λίγη ώρα προσπάθειας μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης, με τον κωδικό 81000306. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι μπορώ να συνδεθώ κανονικά στο μειλ μου στο Hotmail (και γενικότερη στην σελίδα του Windows live) με τα ίδια στοιχεία και αντίστοιχα μπορώ να συνδεθώ κανονικά στο Windows Live Messenger με στοιχεία κάποιου άλλου ενώ δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δικά μου στοιχεία σε κανένα άλλο Messenger (άλλου υπολογιστή)! Φαίνεται σαν να είναι μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός μου για κάποιον λόγο, τον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω, ειδικά από την στιγμή που συνδέεται κανονικά στην σελίδα του Windows Live! Καμία πρόταση/ιδέα;
Child_In_Time Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τα έχω δοκιμάσει ήδη όλα (για την ακρίβεια το περιεχόμενο του 'SOCKS field' ήταν ήδη κενό) αλλά το πρόβλημα με το συγκεκριμένο account παραμένει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.