SPASH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γεια σας. Τα τελευταια χρονια εχω ασφαλιση ΤΕΒΕ. Αυτο τον χρονο εχω εξαιρεση διοτι δουλευα σε μια εταιρια παραλληλα και κολουσα ενσημα ΙΚΑ. Εχω Βιβλιάριο υγειας απο το ΙΚΑ. Απολυθηκα απο την εταιρια και πηγα να σταματησω την εξαιρεση μου στο ΤΕΒΕ. Τους ζητησα να παραμεινω στον κλαδο ασθενειας στο ΙΚΑ αλλα μου ειπαν πως δεν γινεται και πως πρεπει να πληρωνω κανονικα στο ΤΕΒΕ. Αφου τους πιεσα διοτι γνωριζω πως γινεται μου ειπαν πως πρεπει να εχω 150 ενσημα ΙΚΑ. ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ??? Ειναι οντως ετσι τα πραγματα ? Δηλαδη απο του χρονου θα πρεπει να παω για να κανω την εξαιρεση η' χαζομαρες μου λενε για να πληρωσω...???
o_magazatoras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γεια σας. Τα τελευταια χρονια εχω ασφαλιση ΤΕΒΕ. Αυτο τον χρονο εχω εξαιρεση διοτι δουλευα σε μια εταιρια παραλληλα και κολουσα ενσημα ΙΚΑ. Εχω Βιβλιάριο υγειας απο το ΙΚΑ. Απολυθηκα απο την εταιρια και πηγα να σταματησω την εξαιρεση μου στο ΤΕΒΕ. Τους ζητησα να παραμεινω στον κλαδο ασθενειας στο ΙΚΑ αλλα μου ειπαν πως δεν γινεται και πως πρεπει να πληρωνω κανονικα στο ΤΕΒΕ. Αφου τους πιεσα διοτι γνωριζω πως γινεται μου ειπαν πως πρεπει να εχω 150 ενσημα ΙΚΑ. ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ??? Ειναι οντως ετσι τα πραγματα ? Δηλαδη απο του χρονου θα πρεπει να παω για να κανω την εξαιρεση η' χαζομαρες μου λενε για να πληρωσω...??? Δυστυχώς πρέπει να συμπεριληφθείς στον κλάδο υγείας του OAEE.Δυστυχώς. Άμα τους ζαλίσεις τον έρωτα θα σου δώσουν απαλλαγή και στο τέλος του χρόνου θα στα ζητήσουν αναδρομικά.Μεγάλα λαμόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.