Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εγω μαζι σου ειμαι Aledjo. Εχω παει διακοπες σε εξοχικα φιλων, και εχουν ερθει και αυτοι στο δικο μου. Οικονομικο ειναι και γουσταρω την παρεα. Μονος μου τι να κανω στο εξοχικο καλοκαιριατικα?Μαλλον επρεπε να τους ζηταω 20 ευρω την ημερα για να μην αισθανονται γυφτοι Tilemaxxx δεν πηγαμε διακοπες και εχουμε νευρακια? Προσεχουμε λιγο τους χαρακτηρισμους. Δεν ησουν μπροστα για να ξερεις αν τον καλεσαν ή οχι. Μα ο ίδιος είπε οτι όπου πήγαιναν αυτοί αυτός απο πίσω. Και δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν πήγα εγώ διακοπές η όχι.
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πάντως ανεξάρτητα από το τι έκανε ο aledjo, δε βρίσκω κάτι κακό στο να σε φιλοξενούν οι φίλοι σου στα εξοχικά τους για λίγες μέρες. Με την ίδια λογική όταν έρχονται άτομα σπίτι σου θα έπρεπε να τους χρεώνεις 50 cents το νερό.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ο ιδιος ειπε επισης οτι τον καλεσαν. Τελος παντων ειμαστε offtopic οποτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε.
SpY Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Όλα τα σχόλια εγιναν οχι για το εαν τον κάλεσαν , αλλα για το γεγονός οτι ξόδεψε 100ευρω σε 30μέρες!!! Δλδ την έβγαζε με 3,3 ευρώ την μέρα και σε δικό σου σπίτι να είσαι, διακοπές με 3 ευρώ δεν γίνονται
million_voices Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 παντως αν συνεβει οπως τα λεει οι φιλοι του θα τον βλεπουν και θα αλλαζουν δρομο ειναι καπως
markosf1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πάντα αυτό ... γίνεται στην κουβέντα . συζητάμε κάτι , λεει κάτι άλλο και κολλάμε εκεί . o Aledjo ..έτσι την βρίσκει όταν ξεμένει από χρήμα . εμείς τι θα κάνουμε ??
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 χαχαχαχα οταν λεω οτι ακολουθουσα τους αλλους δεν εννοω οτι εγινα τσιμπουρι αλλα οτι κανονιζανε για καποιο μερος και γω απλος ακολουθαγα! πχ. μου λεει ο μητσος: κανονισαμε με τα παιδια να παμε στο ταδε μερος, ελα και συ ρε θα περασουμε γαματα! οσο για τα ποτα το ΕΓΡΑΨΑ και πριν, δε βγαιναμε καθε μερα για ποτο. τις πιο πολλες φορες περναμε μπυρες και καθομασταν στη παραλια και καναμε χαβαλε! (εκτος αν δε ξερετε τι σημαινει αυτο και ξερετε μονο να πληρωνετε 10 ευρω το ποτο στο μπαρ) οσο για το φαγητο μη ξεχνατε τι ΕΓΡΑΨΑ! ειπα φιλους και συγγενης... εσεις οταν πατε στη θεια σας με τα ξαδερφια και σας βαζουν ενα πιατο φαι, το πληρωνετε? συγγενης ειναι ΡΕ! 1 free πιατο φαι το μεσημερι + 1 σουβλακι το βραδυ + 1 μπυρα = 3 ευρω! χοντρικα το λεω.... δε γινοταν καθε μερα αυτο. τεσπα, θελω να πω με ολο αυτο οτι μπορει καποιος να κανει διακοπες πολυυυ οικονομικα ΑΚΟΜΑ και χωρις δωρεαν στεγη! του χρονου λεω να εφαρμοσω το σχεδιο αυτο...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- o Aledjo ..έτσι την βρίσκει όταν ξεμένει από χρήμα . εμείς τι θα κάνουμε ?? σου ειπα. για μενα το ξεμενω απο λεφτα σημαινει οτι ΔΕΝ θα εχω πολυτελειες! αυτοκινητο, club κτλ κτλ μπορεις ανετα να πηγενεις για καφε με τους φιλους σου και συ απλα δε θα περνεις τιποτα. δεν ειναι γυφτια αυτο.... ελπιζω να μην εχεις συνδεση κινητου και αλλους λογαριασμους..... γιατι τοτε αναγκαστικα πρεπει να βρεις δουλεια εστω γι'αυτα τα εξοδα. κατι που λεω σε ολους τους φιλους και γνωστους. αν δουλευεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με σκοπο να βγαλεις περισσοτερα λεφτα, δε σημαινει οτι αυτοματος θα ζησεις περισσοτερα χρονια δουλευε οσο αρκει για να βγαζεις τα λεφτα που σου χρειαζονται και απολαυσε τη ζωη οσο απομενει! βλεπω αλλους που δουλευουν υπερωριες ή 2 δουλειες για να βγαζουν περισσοτερα λεφτα, για να πληρωσουν τις δοσεις απο το πανακριβο αυτοκινητο ή αλλα ηλιθια πραγματα και χανουν πολυτιμο χρονο απο τη ζωη τους! οπως εχει καποιος εδω μεσα για υπογραφη οτι τρωει 5 μερες αγγουρι στη δουλεια για να ειναι 1 μερα μουρη! καπως ετσι. κλασικος Ελληνας.... βρες λοιπον μια δουλεια και μη δουλευεις καθε μερα, οσο προλαβενεις να χαρεις τη ζωη σου. δουλεψε πχ 3 μερες τη βδομαδα ως σερβιτορος και απολαυσε τις υπολοιπες 4 με τα λεφτα των 3 ημερων. ΟΤΑΝ παρεις αποφαση ΕΣΥ οτι θα εχεις περισσοτερα εξοδα λογο γαμου-παιδιων κτλ, τοτε δουλεψε σαν σκυλι μερα-νυχτα, αλλα μην ξεχνας οτι ΕΣΥ το επελεξες! δε σε αναγκαζει κανεις να μπεις σε αυτα τα εξοδα... το λεω αυτο γιατι φουντωνω απο τα νευρα μου οταν βλεπω "αντρες" να κλαιγονται και να λενε οτι δεν εχουν λεφτα, ουτε σπιτι για να βαλουν την οικογενεια τους με 4 παιδια.....
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 χαχαχαχα οταν λεω οτι ακολουθουσα τους αλλους δεν εννοω οτι εγινα τσιμπουρι αλλα οτι κανονιζανε για καποιο μερος και γω απλος ακολουθαγα! πχ. μου λεει ο μητσος: κανονισαμε με τα παιδια να παμε στο ταδε μερος, ελα και συ ρε θα περασουμε γαματα! οσο για τα ποτα το ΕΓΡΑΨΑ και πριν, δε βγαιναμε καθε μερα για ποτο. τις πιο πολλες φορες περναμε μπυρες και καθομασταν στη παραλια και καναμε χαβαλε! (εκτος αν δε ξερετε τι σημαινει αυτο και ξερετε μονο να πληρωνετε 10 ευρω το ποτο στο μπαρ) οσο για το φαγητο μη ξεχνατε τι ΕΓΡΑΨΑ! ειπα φιλους και συγγενης... εσεις οταν πατε στη θεια σας με τα ξαδερφια και σας βαζουν ενα πιατο φαι, το πληρωνετε? συγγενης ειναι ΡΕ! 1 free πιατο φαι το μεσημερι + 1 σουβλακι το βραδυ + 1 μπυρα = 3 ευρω! χοντρικα το λεω.... δε γινοταν καθε μερα αυτο. τεσπα, θελω να πω με ολο αυτο οτι μπορει καποιος να κανει διακοπες πολυυυ οικονομικα ΑΚΟΜΑ και χωρις δωρεαν στεγη! του χρονου λεω να εφαρμοσω το σχεδιο αυτο...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- σου ειπα. για μενα το ξεμενω απο λεφτα σημαινει οτι ΔΕΝ θα εχω πολυτελειες! αυτοκινητο, club κτλ κτλ μπορεις ανετα να πηγενεις για καφε με τους φιλους σου και συ απλα δε θα περνεις τιποτα. δεν ειναι γυφτια αυτο.... ελπιζω να μην εχεις συνδεση κινητου και αλλους λογαριασμους..... γιατι τοτε αναγκαστικα πρεπει να βρεις δουλεια εστω γι'αυτα τα εξοδα. κατι που λεω σε ολους τους φιλους και γνωστους. αν δουλευεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με σκοπο να βγαλεις περισσοτερα λεφτα, δε σημαινει οτι αυτοματος θα ζησεις περισσοτερα χρονια δουλευε οσο αρκει για να βγαζεις τα λεφτα που σου χρειαζονται και απολαυσε τη ζωη οσο απομενει! βλεπω αλλους που δουλευουν υπερωριες ή 2 δουλειες για να βγαζουν περισσοτερα λεφτα, για να πληρωσουν τις δοσεις απο το πανακριβο αυτοκινητο ή αλλα ηλιθια πραγματα και χανουν πολυτιμο χρονο απο τη ζωη τους! οπως εχει καποιος εδω μεσα για υπογραφη οτι τρωει 5 μερες αγγουρι στη δουλεια για να ειναι 1 μερα μουρη! καπως ετσι. κλασικος Ελληνας.... βρες λοιπον μια δουλεια και μη δουλευεις καθε μερα, οσο προλαβενεις να χαρεις τη ζωη σου. δουλεψε πχ 3 μερες τη βδομαδα ως σερβιτορος και απολαυσε τις υπολοιπες 4 με τα λεφτα των 3 ημερων. ΟΤΑΝ παρεις αποφαση ΕΣΥ οτι θα εχεις περισσοτερα εξοδα λογο γαμου-παιδιων κτλ, τοτε δουλεψε σαν σκυλι μερα-νυχτα, αλλα μην ξεχνας οτι ΕΣΥ το επελεξες! δε σε αναγκαζει κανεις να μπεις σε αυτα τα εξοδα... το λεω αυτο γιατι φουντωνω απο τα νευρα μου οταν βλεπω "αντρες" να κλαιγονται και να λενε οτι δεν εχουν λεφτα, ουτε σπιτι για να βαλουν την οικογενεια τους με 4 παιδια..... Οκ για να διατυπωσω το αυτονοητο, αν δουλευεις 3 ημερες και τις υπολοιπες 4 τρως τα χρηματα που εβγαλες, τι κανεις σε περιπτωση που υπαρξει καποιος απροβλεπτος παραγοντας και ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ καποια χρηματα (και δεν εννοω να βγεις για καφε, ποτο, κλπ)? Και για να συνεχισω τον συλλογισμο μου, υποθεσε πως ΔΕΝ μπορεις να ζητησεις απο πουθενα βοηθεια (πχ γιατι ο οποιοσδηποτε αλλος γνωστος σου δεν θελει/δεν μπορει να σε βοηθησει). Οποτε η θεωρια αυτη μπαζει απο πολλες μεριες οπως καταλαβαινεις. Δεν υποστηριζω το ακρο που ανεφερες, να χρεωνεσαι δηλαδη για να αγορασεις το ταδε η το δεινα ακριβο αυτοκινητο βεβαια, αλλα και η παραπανω λυση που εδωσες ειναι ακραια λολ. Την ενσταση μου επισης με την ολη αντιμετωπιση θα την βρεις στην προτασουλα με bold. Σχεδιο, ισοδυναμει με κινητρο. Nuff Said απο εμενα. Οσο για τον topic starter εχω να του προτεινω το επισης αυτονοητο, να βρει μια περιστασιακη δουλεια. Απλα.
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οκ για να διατυπωσω το αυτονοητο, αν δουλευεις 3 ημερες και τις υπολοιπες 4 τρως τα χρηματα που εβγαλες, τι κανεις σε περιπτωση που υπαρξει καποιος απροβλεπτος παραγοντας και ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ καποια χρηματα (και δεν εννοω να βγεις για καφε, ποτο, κλπ)? Και για να συνεχισω τον συλλογισμο μου, υποθεσε πως ΔΕΝ μπορεις να ζητησεις απο πουθενα βοηθεια (πχ γιατι ο οποιοσδηποτε αλλος γνωστος σου δεν θελει/δεν μπορει να σε βοηθησει). Οποτε η θεωρια αυτη μπαζει απο πολλες μεριες οπως καταλαβαινεις. μπορεις να μου πεις μερικους τετοιους λογους? βασικα σε φυσιολογικους ανθρωπους με προσγειωμενα μυαλα ενοειτε οτι εχεις καβατζα μερικα ευρω. δε λεω δηλαδη να εισαι με 10 ευρω στη τσεπη και να κανεις αυτο που λεω με τις 3 μερες. μαζεψε ενα ποσο αξιολογο και μετα κανεις αυτο που λεω με τις 3 μερες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.... παιδια ολα στη ζωη ειναι υποκειμενικα. και οι γυφτοι μενουν σε παραγκες και οι βιομηχανοι σε βιλες. οι γυφτοι χαιρονται πραγματα που οι βιομηχανοι δε χαιρονται, οπως και το αντιθετο. οπως και να εχει η κατασταση ουτε οι γυφτοι ουτε οι βιομηχανοι προκειτε να ζησουν περισσοτερα χρονια! απλα ο καθενας χαιρεται τη ζωη του οπως γουσταρει ο καθενας. ενα γυφτος μπορει να γουσταρει να κοιμαται 20 ωρες την ημερα ενας επιστημονας της ΝΑΣΑ γουσταρει να μελεταει 20 ωρες την ημερα ο αινσταιν γουσταρε να κανει αυτα που εκανε και παει λεγοντας.... βρειτε και σεις λοιπον τι θελετε να κανετε! το παω γενικα το θεμα πλεον.
SCORPIO777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 με 3.3 ευρω την ημερα ο φιλος μας ο aledjo εκανε αυτο που λενε λαικα το σκατο του παξιμαδι.:lol:
kostastnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 [offtopic] Δεν έχεις πάει Δενδροπόταμο να δεις γύφτους... Με porsche, gallardo και όλη την collection της Bmw/Mercedes...
Blondeamon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οταν αρχιζουμε τις αμπελοφιλοσοφιες πολυ γουσταρω...viva ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
Critter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Παντως και γω δεν μπορω να καταλαβω γιατι του την πέσατε. Προσωπικα έχω εξοχικό και οποτε πάω με φίλους κατα 90% ειναι και οι γονείς μου εκει (σε άλλο όροφο). Οποτε το πράγμα έχει ως εξής : 1.Με τους φιλους μου κατα 90% πηγαίνουμε όλοι μαζι (οποτε δεν τίθεται θέμα επισκεψης για να κουβαλησουν γλυκα και μλκιες)... 2.Φαγητό (αν εξαιρεσουμε καμμια κρεπα - σαντουιτσ κτλ) τρώμε σχεδον καθε μέρα σπίτι. Φαντάζομαι δεν ειναι και κανας μεγαλος κοπος για τους γονεις μου (ή και για μενα που ριχνω και κανα μαγειρεματακι που και που) να βαλουν και 2 πιάτα παραπάνω ουτε θα κοστισει και τπτ. 3. Θα πάμε για κανα καφέ που εκει οι τιμές δεν εχουν τα χαλια της Αθηνας, αντε να χαλας και 3-4€ την μέρα στους καφέδες και στο νερο για την παραλια. 4.Στα μαγαζια το βράδυ όντως αν δεν πίνεις πάνω απο 1 ποτο την βγάζεις έτσι, ασε που καποια βραδια στο εξοχικο σου θα μείνεις και στο σπίτι. 5.Κερνας και ενα καφέ το φίλο σου που σε φιλοξενεί, δίνεις 6€ εκείνη τη μέρα. Σιγα το ωα. 6.Αν δεν καπνιζεις και δεν εχεις παει με το αμαξι σου, δεν εχεις επιπλεον κόστη οποτε νατες οι σχεδόν τσάμπα διακοπές. Τα παραπανω είναι η διαχειρηση ενός, που ο ανθρωπος δεν έχει λεφτά και τα χαλάει με φειδω (πραγμα λογικο). Προσωπικα θα χαλασω και κατι παραπανω απο το προγραμμα που παρεθεσα αλλα αν δεν είχα χρήματα, το παραπανω πρόγραμμα ειναι μια χαρα και αξιοπρεπεστατο. Και εν πασει περιπτωσει οταν καλω φίλο στο σπιτι δεν θέλω ουτε καφε να με κεράσει..το κάνω επειδη γουσταρω την παρέα του και ξερω οτι ακομα και αν δεν εχει και αυτος εξοχικο, αν είχε, θα έκανε το ιδιο πράγμα. Τέλος να πω οτι σε κολλητό που ήξερα ότι δεν δουλευε και είχε οικονομικες στενότητες, τον επαιρνα συνεχεια στο εξοχικο μου και σιωπηλα δεν τον αφηνα να πληρώνει τπτ. Ακομα και για καφε στην Αθηνα οταν βγαιναμε συνηθως κέρναγα (και καλα γιορταζα καποια λεφτα που πηρα κτλ). Με λίγα λόγια αν εχεις 2-3 θειους ξαδερφια, και αλλους 2-3 καλους φιλους που μενουν διασπαρτοι ανα την Ελλαδα ή έχουν εξοχικά, πραγματικα μπορεις να κανεις πολύ φτηνές διακοπές χωρις να φανεις ουτε κακομοίρης ούτε τπτ. Α!και σχετικα με τον τόπικ σταρτερ η απαντηση μου βρίσκεται στην υπογραφή μου. Μαζέψτε κανα φραγκο ρε για ωρα αναγκης και αφηστε τα λουλουδια στα μπουζουκια και το lifestyle του νεοπλουτου παίρνοντας 700€. Αλλα ξέρω, οποιος μαζευει λεφτά στην Ελλαδα αμέσως ονομάζεται μασουρακιας. Και οταν λεω μαζευει λεφτα, εννοω οταν συμπληρωνει 1000αρικο. Είναο μόδα βλέπεις η σπατάλη.
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 προσωπικα αν η αποσταση προς τον προορισμο ξεπερνα τα ορια του λεκανοπεδιου θεωρω αγενεια να μην προσφερθεις να τσονταρεις σε βενζινες/διοδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.