MARIA GEOR. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 γεια σας παιδια!!!ειμαι νεα στην ομαδα και ειμαι διατροφολογος!αναρωτιομουν πως θα σας φαινοταν αν εμεις οι διαιτολογοι που σας συμβουλευουμε πως να τρωτε υγειινα,σας φτιαχναμε βιντεακια με αλλο φαγητο καθε μερα,διατροφικα πληρες ,χαμηλο σε λιπαρα και λεγοντας σας ακριβως τι θρεπτικα στοιχεια εχει το φαγητο!θελω να φτιαξω μια σελιδα οπου θα γραφω αρθρα,νεα που αφορουν τη δουλεια μου και να ενταξω και τα βιντεακια.η σελιδα θα ειναι δωρεαν για ολους και θα εχει μονο μια μικρη συνδρομη της ταξεως των 3 ευρω τη βδομαδα για αυτους που θα θελουν να βλεπουν ολα τα βιντεο μου!καλο ειναι να λες φτιαξε το φαγητο με αυτο τον τροπο αλλα πολλοι ανθρωποι και κυριως φοιτητες δεν μαγειρευουν για να ξερουν τι πρεπει να κανουν!με αυτο τον τροπο θα βλεπουν και θα μαγειρευουν καθε μερα υγειινα!η ιδεα μου ηρθε γιατι εγω η ιδια ελεγα στους πελατες μου πως να μαγειρεψουν ωστε να εχουν το σωστο αποτελεσμα!η εικονα δεν θα ηταν καλυτερη?δεν θα σας αρεσε να εχετε ενα μενου διαιτολογου καθε μερα χωρις να πληρωνετε μια περιουσια?
giorgio26 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πολυ ωραια η ιδεα σου μαρια,αυτο θα με γλυτωσει απο πολλα χρηματα μιας και το μεγαλυτερο μερος της διατροφης μου αποτελειται απο ετοιμο φαγητο (fast food,οπως οι περισσοτεροι φοιτητες).Συν οτι θα μαθω να τρωω υγειινα απο τη στιγμη που θα εχω μια διατροφολογο στο "σπιτι μου".Ειναι μια καλη ιδεα για οσους θελουν να μαθουν να μαγειρευουν και να τρωνε σωστα.Και πιστευω πως δν θα με πειραζε να πληρωνω και μια μικρη συνδρομη αφου ετσι και αλλιως ξοδευω τοσα για να φαω απ'εξω.Αν υλοποιησεις την ιδεα σου να με ενημερωσεις γιατι με ενδιαφερει πολυ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ο φοιτητης που δεν μαγειρευει, δεν το κανει γιατι δε ξερει, αλλα επειδη βαριεται να ασχοληθει. Θα προτιμησει να παει μπαμ μπαμ στο φαστ φουντ -λεφτα εχει συνηθως-, να παει για κανα καφε, να συνεχισει τον υπνο του κλπ. αντι να αρχισει να πειραματιζεται με κατσαρολικα, αλατια, κουζινες κλπ. Βεβαια αυτο ισχυει για τα αγορια, τα κοριτσια ισως το παρουν λιγο πιο σοβαρα το θεμα της διαιτας. Βεβαια μερικες ξερουν ηδη να μαγειρευουν. Αυτες συνηθως ξερουν να φροντιζουν και τη διατροφη τους. Οι υπολοιπες ισως ανηκουν στην κατηγορια που ειπα στην αρχη. Ισως ομως και να υπαρχει ενα ποσοστο που ενδιαφερεται να μαθει χωρις να εχει τη δυνατοτητα και την οικονομικη ευχερεια. Η ιδεα σου ειναι καλη, για να πιασει ομως θα πρεπει να διαδοθει γρηγορα σε πολυ κοσμο. Αυτο ειναι ενα ρισκο. Μια ερωτηση. Ο καθε χρηστης, θα εχει ατομικο μενου, ή θα ακολουθεις ενα στανταρ προγραμμα διαιτης κοινο για ολους? Φανταζομαι ειναι ανεφικτο το πρωτο, αρα ενδεχεται να πας σε κατηγοριοποιηση των πελατων και οχι ατομικο προγραμμα για τον καθενα.
Mika Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 MARIA GEOR. αν θες τη γνωμη μου 3 ευρω την εβδομαδα συνδρομη ειναι αρκετα χρηματα και εξηγουμαι: το rapidshare που φανταζομαι ξερεις οτι ειναι απο τα δημοφιλεστερα hosting sites του κοσμου και χρησιμοποειται απο παρα πολυ κοσμο εχει συνδρομη 17 ευρω το τριμηνο... το last.fm, το πιο δημοφιλες site-μουσικη κοινοτητα με υπερπληρες ιντερνετικο ραδιοφωνο on demand εχει συνδρομη 3 ευρω το μηνα κλπ.
Chris_85 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Tα χρηματα πολλοι εμισησαν, τη δοξα ουδεις..
MARIA GEOR. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 καταρχας δεν λεω οτι θα κανω μενου με διαιτες γιατι αυτο ειναι κατι που αλλαζει απο ατομο σε ατομο.απλα μαζι με ολα οσα θα γραφω θα εχω και βιντεο με φαγητα μαγειρεμενα υγειινα με αναλυση θερμιδων,πρωτεινων κτλ. !για να μαγειρεψεις κατι τετοιο και να ξερεις τι ακριβως τρως,πρεπει να εισαι διαιτολογος!δεν το γνωριζει ο καθενας.απο τη στιγμη που θα εχεις εναν διαιτολογο να σου λεει καθε μερα τι θα φας και πως θα το φας,θεωρω πως και εγω πρεπει να βγαζω τα χρηματα που θα ξοδευω για τη μαγειρικη.για το rapid που λεει η φιλη ,εχω να πω οτι απλα ειναι μια επιχειρηση που σε βοηθαει να κατεβασεις ταινιες,κτλ!εγω σπουδασα για να κανω αυτο το επαγγελμα και δε μπορει να τα δινω ολα στο πιατο.καθε επαγγελματιας σκεφτεται ετσι.εκτος αυτου ολες οι συμβουλες και οι συζητησεις θα ειναι δωρεαν για τον καθενα. την τιμη δεν την εχω αποφασισει γι' αυτο ρωτησα και εσας να μου πειτε τη γνωμη σας!δεν θελω να ειναι ακριβη η τιμη απλα να καλυπτω και εγω τα εξοδα μου.οι διαιτολογοι που γραφουν σε περιοδικα και απλα δινουν μια συμβουλη πληρωνονται αρκετα!εγω θα το κανω για το κεφι μου...αυτη ειναι η διαφορα.
giorgio26 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 η κοπελα προτεινε 3 ευρω τη βδομαδα για να εχεις ενα εβδομαδιαιο μενου σωστα μαγειρεμενο.σκεψου πως μπορει να δωσεις 2,5 ευρω για να νοικιασεις μια ταινια τη μερα ή να δωσεις 4 ευρω για ναπας για ενα καφε.Και μου λες πως δν αξιζει να δωσω 3 ευρω τη βδομαδα για να μαγειρευω σωστα?εμεις οι φοιτητες εχουμε παρει κιλα λογω του fast food αυτο που προτεινει η κοπελα θα μας βοηθησει παρα πολυ πιστευω.
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 καταρχας δεν ειμαι φιλη αλλα φιλος το ξερω οτι προκειται περι εντελως διαφορετικης υπηρεσιας απλα δεν θεωρω οτι μια υπηρεσια σαν αυτη που περιγραφεις δεν προκειται να εχει μεγαλη ανταποκριση με 3 ευρω συνδρομη την εβδομαδα. αυτο βεβαια ειναι προσωπικη εκτιμηση μπορει να βγω εντελως λαθος
klainmaingr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 giorgio26 να σου θυμίσω (και να αναφερθώ έτσι και σε καθημερινές συνήθειες διατροφής συμπαθέστατων τετράποδων), οτι η κατσίκα ΔΕΝ μασάει ταραμά παρόλο το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω απο το όνομα της. In other words: Μη μας το παίζεις οτι είσαι ένας τυχαίος user pου βρήκε καλή την ιδέα της op. Αλλού ίσως και να πιάσουν τέτοιες αρχαίες μέθοδοι σπάμ. Στο θέμα τώρα: Καλή ιδέα. Η συνδρομή όμως δεν πρόκεται να πιάσει με κανένα θεό και τα βιντεάκια σου θα είναι θέμα ημερών να ανέβουν σαν "diaita-pack1/2.rar" στα γνωστά μέρη. Καλύτερα κάνε το site free και βγάλε κάνα φράγκο απο google ads.
giorgio26 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 οντως τη βρισκω καλη ιδεα και γι αυτο και εδωσα και παραδειγματα,δεν ειμαστε ενα ατομο.και η ιδεα σε πληροφορω πως εχει πιασει με απλα βιντεο χωρις να ειναι διατροφολογου( συν οτι τα βιντεακια δν κυκλοφορησαν πουθενα εδω και ενα χρονο στη μορφη που αναφερεσαι). απλα στην ελλαδα ο κοσμος προτιμαει να ξοδεψει χαζα λεφτα αλλου παρα στη διατροφη.ειναι πολλα τα ατομα που ενδιαφερονται για κατι τετοιο και εμεις τουλαχιστον ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτο.
giorgio26 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 την εχει κανει αλλος φιλε μου και εχει βγει και στον ευαγγελατο!μιλας τοση ωρα και δε θελουμε να ακουσουμε εσενα,εσυ ειπες την ιδεα σου.ασε να την υλοποησουμε και θα δειξει..
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 συγνωμη δεν ηξερα οτι χρειαζομαι ειδικη αδεια για να μιλησω στο ινσομνια. να ρωτησω την διευθυνση αυτου που την εκανε και πετυχε;
giorgio26 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και μιας που τα ψαχνεις πολυ τα πραγματα εδω μεσα,ειδα και εγω πως εχεις καει....!!προφανως δεν εχεις κατι αλλο να κανεις απο το να παιρνεις ενα θεμα και να λες τα δικα σου.εμεις τουλαχιστον δουλευουμε και κοιταμε να κανουμε καλο οχι να καιγομαστε σε φορουμ.αντε καληνυχτα λοιπον...
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 τη διευθυνση θα μου την πεις ή μπα;;; υ.γ. τοσο αγενεις θα εισαστε και στα βιντεακια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.