Προς το περιεχόμενο

Αποθηκευση χρηματων

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια θεία μου που είχε κλείσει 10000 ευρώ για 1 χρόνο πήρε 800 ευρώ.... Εγώ αυτό ξέρω πάντως (και το είδα με τα ίδια μου τα μάτια) Τώρα τι συμφωνίες μπορεί να έκανε δεν έχω ιδέα....

Και πάλι αν προσθέσεις ότι υπάρχει φόρος 10% στις καταθέσεις συν τις όποιες άλλες κρατήσεις τα 800 ευρώ ήταν 900 οπότε το επιτόκιο 9% φαντάζει ακόμα πιο απίθανο. Ίσως ήταν επενδυτικό προϊόν ή συνδυασμός προθεσμιακών-αμοιβαίων και όχι καθαρή προθεσμιακή. Αλλά αν μπλέξεις με ριψοκίνδυνα προϊόντα πάμε σε άλλα χωράφια.

Δωσε 60,000 - 80,000 και αγορασε ενα κεντρικο περιπτερο που να αποφερει μηνιαιο καθαρο κερδος περιπου 10,000

Βαλε 2 υπαλληλους δωσε στον καθενα απο 1000 ευρω το μηνα και τα υπολοιπα 8000 στη τσεπη.

Α δηλαδή θα βρεις με 60.000 ευρώ επιχείρηση που κάνει απόσβεση σε ένα εξάμηνο. Αυτά τα μπακαλομαθηματικά πολύ μου αρέσουν.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α δηλαδή θα βρεις με 60.000 ευρώ επιχείρηση που κάνει απόσβεση σε ένα εξάμηνο. Αυτά τα μπακαλομαθηματικά πολύ μου αρέσουν.

Eλα να μου δουλεψεις το περιπτερο ενα μηνα (με το αζημιωτο βεβαια) να δεις ποσο μπακαλομαθηματικα ειναι :-)

Δημοσ.

Δωσε 60,000 - 80,000 και αγορασε ενα κεντρικο περιπτερο που να αποφερει μηνιαιο καθαρο κερδος περιπου 10,000

Βαλε 2 υπαλληλους δωσε στον καθενα απο 1000 ευρω το μηνα και τα υπολοιπα 8000 στη τσεπη.

Eλα να μου δουλεψεις το περιπτερο ενα μηνα (με το αζημιωτο βεβαια) να δεις ποσο μπακαλομαθηματικα ειναι :-)

Αν ήταν έτσι όλοι θα παίρναμε 1 περίπτερο θα βάζαμε 2 υπαλλήλους και θα κονομούσαμε 8000 το μήνα.

Γιατί δεν το κάνουν ? είναι χαζοί ? δεν το έχουν σκεφτεί? Δεν βρίσκεις να πουλάνε περίπτερα ? Μήπως δεν κονομάς τόσα αλλα κανα χιλιάρικο ?

Μου θυμίζει ένα παλιό τοπικ που λέγανε ότι οι καλαμποκάδες και οι καστανάδες βγάζουν 4000 το μήνα.

Δημοσ.
Αν ήταν έτσι όλοι θα παίρναμε 1 περίπτερο θα βάζαμε 2 υπαλλήλους και θα κονομούσαμε 8000 το μήνα.

Με τη διαφορα οτι ολοι το σνομπαρουν το περιπτερο.

Οταν ειπα στον πατερα μου οτι θα παρω περιπτερο μου ελεγε "Εδωσα τοσα λεφτα για να σε σπουδασω και θα γινεις περιπτερας?"Τωρα εχει διαφορετικη αποψη βεβαια...

Τα περιπτερα που βγαζουν τοσα ειναι λιγα.

Αν ειδες ειπα "κεντρικο" περιπτερο.

Ενα περιπτερο σε οποιοδηποτε σημειο (δε μιλαμε για περιοχη που περναει ενας ανθρωπος ανα ωρα) βγαζει μινιμουμ 2500-3000 το μηνα.

Μπες στη Χρυση Ευκαιρια και δες ποσο πανε τα περιπτερα και τι τζιρο λενε και υπολογισε το κερδος απο 10%-12%.

Πηγαινε στο κοντινοτερο περιπτερο και ρωτα τον στεγνα ποσα βγαζει γιατι ενδιαφερεσαι να αγορασεις.

Αν ακομα και αυτο δε σε πειθει ισχυει η προταση που εκανα στον απο πανω και σε εσενα

Δημοσ.

aledjos σε ποιο θρεντ μας λες φιφες? σε τουτο που την ψαχνεις για επενδυσεις η στο αλλο που την βγαζεις στις διακοπες χυμα,φρη και με εκατο γιουρια για 30 μερες?

συμφωνω με τον jimaras πως τον λενε,λιγα λ7 προθεσμικακη καταθεση με συμφωνια,πολλα λ7 μπιζνες

Δημοσ.

Βρε ποιος δουλεύει? Σου δίνω σε ένα μήνα αν θέλεις 90.000 (να βγάλεις και ένα 10χίλιαρο παραπάνω) και πούλα μου το περίπτερο σου.

Με τη διαφορα οτι ολοι το σνομπαρουν το περιπτερο.

Τα περιπτερα που βγαζουν τοσα ειναι λιγα.

Αν ειδες ειπα "κεντρικο" περιπτερο.

Ενα περιπτερο σε οποιοδηποτε σημειο (δε μιλαμε για περιοχη που περναει ενας ανθρωπος ανα ωρα) βγαζει μινιμουμ 2500-3000 το μηνα.

Πίστεψε με, για 8.000 το μήνα ο σνομπισμός πάει περίπατο, δεν είναι ηλίθιος ο κόσμος. Ακόμα και τα έσοδα ενός μέσου περιπτέρου γνωρίζω καθότι έχει φίλος. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι κεντρικό περίπτερο βγάζει 8.000. Εγώ αμφισβήτησα ότι το αγοράζεις με 80.000.

Αν δεν έκανες λάθος και τα κέρδη (όχι έσοδα) είναι όντως 10.000 η προσφορά στην πρώτη μου πρόταση είναι σοβαρή.

Δημοσ.

Πίστεψε με, για 8.000 το μήνα ο σνομπισμός πάει περίπατο, δεν είναι ηλίθιος ο κόσμος. Ακόμα και τα έσοδα ενός μέσου περιπτέρου γνωρίζω καθότι έχει φίλος. Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι κεντρικό περίπτερο βγάζει 8.000. Εγώ αμφισβήτησα ότι το αγοράζεις με 80.000.

Το δικο μου που ειναι εξω απο δημοσιο νοσοκομειο το πηρα 60.000.

Η πρωτη αγγελια που μου εβγαλε στη ΧΕ ειναι αυτη http://xe.gr/pages/Details.aspx?catId=21&proId=3058609&SC_GUID=e448c43f-0fae-4078-96f8-7e4f3b59aec3

Το συγκεκριμενο ειναι απεναντι απο το Δημοτικο Θεατρο Πειραια στις στασεις τωλ λεοφορειων κεντρικοτατο.Απεναντι απο τη σκακιερα.

Λοιπον τι λες?

Επισης πωλειται και ενα στην Κηφησια στα 90.000 με ημερισιο τζιρο 2000 ευρω αν ενδιαφερεσαι :)

Δημοσ.
Η πρωτη αγγελια που μου εβγαλε στη ΧΕ ειναι αυτη http://xe.gr/pages/Details.aspx?catId=21&proId=3058609&SC_GUID=e448c43f-0fae-4078-96f8-7e4f3b59aec3

Το συγκεκριμενο ειναι απεναντι απο το Δημοτικο Θεατρο Πειραια στις στασεις τωλ λεοφορειων κεντρικοτατο.Απεναντι απο τη σκακιερα.

Λοιπον τι λες?

Ό,τι με έπιασες αδιάβαστο :-)

Ακόμα δεν βρίσκω το λόγο γιατί να πουλήσει κάποιος μια επιχείρηση που του δίνει "μόνη" της 3000 ευρώ στο χέρι μηνιαίως. Εκτός αν του δώσουν τα 60 χιλιάρικα ζεστά. Κοντεύεις να με ψήσεις πάντως ;)

Δημοσ.

Ακόμα δεν βρίσκω το λόγο γιατί να πουλήσει κάποιος μια επιχείρηση που του δίνει "μόνη" της 3000 ευρώ στο χέρι μηνιαίως. Εκτός αν του δώσουν τα 60 χιλιάρικα ζεστά. Κοντεύεις να με ψήσεις πάντως ;)

Βάλε και την μαφία.....

Το ταξί βγάζει λιγότερα και η αγορά του έχει 300.000.

Μη ψαρώνετε....

Δημοσ.

Mιλαμε παντα για ζεστα και στο χερι

Δημοσ.

28-08-2009, 10:22

Αν έχεις πολλά χρήματα μπορείς να απευθυνθείς σε μια εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων, για να σου φτιάξει ένα χαρτοφυλάκιο στα μέτρα σου, με τις κατάλληλες εγγυήσεις. Μόνο έτσι θα αγοράσεις μετοχές.

Μόνο κάνε γρήγορα. Το γιατί θα το καταλάβεις σε λίγες μέρες.

I guess

Κατάλαβες τώρα;:mrgreen:

Δημοσ.
Μήπως βλέπεις πολύ "Μαύρα Μεσάνυχτα";

Τα 60.000 που ζητάει είναι καθαρά αέρας. Περίπτερα δεν πωλιούνται. Επομένως θα παίζει και ενοίκιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...