Προς το περιεχόμενο

Gamer

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ταινία βλέπεται... δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με χάλασε.

στις σκηνές με δράση κάποιες στιγμές νόμιζες πως έπαιζες παιχνίδι στο pc και κόλλαγε το mouse και όλα γύριζαν γύρω γύρω...

προς την μέση κάνει μια κοιλιά η ταινία, αλλά ξαναφτιάχνει προς το τέλος.

ο ήχος άξιζε και γι αυτό δεν μετάνιωσα που πήγα σινεμά να την δώ.

σίγουρα έχω δει και καλύτερες αλλά και πολύ χειρότερες.

Δημοσ.

και στην αμερική χαμος ελεγαν οτι θα γινει όταν βγήκε ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ)

Δημοσ.
και στην αμερική χαμος ελεγαν οτι θα γινει όταν βγήκε ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ)

Για ποια ταινία λες;

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν είναι ανάγκη να τα γράφουμε εδώ, του έχουμε αφιερώσει topic στις ειδήσεις :P

βέβαια όταν postαρε εκεί δεν έκανε κάποιο λάθος, στα υπόλοιπα πάλι στα @@ του...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Βασικα μονο για τον Michael C. Hall θα κατσω να το δω

Ετσι απο περιεργεια

Ουτε το θεμα της ταινιας με ενθουσιαζει ουτε τετοιου ειδους games μου αρεσουν

Michael C. Hall.. και εγώ για τον κούκλο/θεό/genius θα την δω. Όσο σκατά και ΑΝ είναι, θα πω ότι το άξιζε. :o

/Μαρία

Δημοσ.

Στο ινσόμνια κυκλοφορεί ο 2ος...

/Αυτό με το μωβ πώς το κάνετε;

Δημοσ.

Όπως postάρεις, δίπλα απ' το underline έχει ένα "A" με μια μαύρη μπάρα από κάτω. Πας στο βελάκι κι επιλέγεις το χρώμα που θες, έχοντας μαρκάρει πρώτα το κείμενο στο οποίο θες να αλλάξεις χρώμα.

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω...Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ οπερα; Δε βλέπω καμία υπογράμμιση, κανένα Α με χρώματα, μόνο το Εικονίδια Μηνυμάτων!

Κανένα πμ με οδηγίες ή γυαλιά μυωπίας;

Θενξ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...