Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 fail η ταινία παιδιά... μη δωσετε λεφτα... Ας είναι καλά ο θείος. Σιγά μην έδινα λεφτά για τον Butler.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ...Βέβαια το Movies for the Masses του έχει βάλει 4/5. Όχι ότι δίνω και πολύ σημασία σε βαθμούς κλπ, ενημερωτικά και μόνο.
estenough Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Η ταινία βλέπεται... δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με χάλασε. στις σκηνές με δράση κάποιες στιγμές νόμιζες πως έπαιζες παιχνίδι στο pc και κόλλαγε το mouse και όλα γύριζαν γύρω γύρω... προς την μέση κάνει μια κοιλιά η ταινία, αλλά ξαναφτιάχνει προς το τέλος. ο ήχος άξιζε και γι αυτό δεν μετάνιωσα που πήγα σινεμά να την δώ. σίγουρα έχω δει και καλύτερες αλλά και πολύ χειρότερες.
humi_s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρονια απαίσια...........:eek::eek:
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 και στην αμερική χαμος ελεγαν οτι θα γινει όταν βγήκε ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ)
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 και στην αμερική χαμος ελεγαν οτι θα γινει όταν βγήκε ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ) Για ποια ταινία λες;
soturin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ... ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ) ένιωσα σωματικό πόνο όταν το είδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλά δεν είναι ανάγκη να τα γράφουμε εδώ, του έχουμε αφιερώσει topic στις ειδήσεις βέβαια όταν postαρε εκεί δεν έκανε κάποιο λάθος, στα υπόλοιπα πάλι στα @@ του...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα μονο για τον Michael C. Hall θα κατσω να το δωΕτσι απο περιεργεια Ουτε το θεμα της ταινιας με ενθουσιαζει ουτε τετοιου ειδους games μου αρεσουν Michael C. Hall.. και εγώ για τον κούκλο/θεό/genius θα την δω. Όσο σκατά και ΑΝ είναι, θα πω ότι το άξιζε. /Μαρία
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Να ηταν και καλος ηθοποιος καλο θα ηταν. /Εγω
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Συνήθως οι "κούκλοι" είναι και χάλια ηθοποιοί, έχει βγει και βρώμα. /The Game
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 και στην αμερική χαμος ελεγαν οτι θα γινει όταν βγήκε ο πρώτος διμώσιος κύνδινος αλλα τελικά μαπέ ( στο τελος ποιο πολύ) Στο ινσόμνια κυκλοφορεί ο 2ος... /Αυτό με το μωβ πώς το κάνετε;
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως postάρεις, δίπλα απ' το underline έχει ένα "A" με μια μαύρη μπάρα από κάτω. Πας στο βελάκι κι επιλέγεις το χρώμα που θες, έχοντας μαρκάρει πρώτα το κείμενο στο οποίο θες να αλλάξεις χρώμα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 /Αυτό με το μωβ πώς το κάνετε; Τι εννοεις ?
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το βρίσκω...Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ οπερα; Δε βλέπω καμία υπογράμμιση, κανένα Α με χρώματα, μόνο το Εικονίδια Μηνυμάτων! Κανένα πμ με οδηγίες ή γυαλιά μυωπίας; Θενξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.