Προς το περιεχόμενο

Gamer

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συνήθως οι "κούκλοι" είναι και χάλια ηθοποιοί, έχει βγει και βρώμα.

/The Game

Mη μου πεις οτι με το "κουκλος" αναφερεσαι στον Michael C. Hall! :confused:

Οσο και να μου αρεσει κουκλο δεν τον λες

Δημοσ.

Επειδή είμαι αρσενικό δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά, γι' αυτό άλλωστε έβαλα τη λέξη σε εισαγωγικά. Απλά τον είπε κούκλο το Koritsi_Gia_Pc και υπέθεσα ότι η άποψη είναι γενικότερη.

Δημοσ.
Η ταινία απ' ότι ακούω πάντως είναι σούπα.

Eξαρταται απο τα γουστα του καθενος.Πηγα την κυριακη κ την παρακολουθησα κ σε εμενα που μ αρεσουν οι <<αμερικανιες>> την ειδα μ ενδιαφερον.Ενταξει πολυ εφε σεναριο τραβηγμενο αλλα πολη καλη ερμηνεια απο το λεωνιδα.

Δημοσ.
ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρονια απαίσια...........:eek::eek::eek::eek:

Μία από τα ίδια, πήγαμε 6 άτομα και οι 4ς με χίλια ζόρια κρατηθήκαμε μέσα στην αίθουσα.

Δημοσ.
[Οφτοπικ ον]

Με Opera 10.0 και ΙΕ7.0 δεν μου το βγάζει. Μπορεί να μου 'χει θυμώσει, ποιος ξέρει...

[Οφτοπικ οφ]

Μα γιατί κάποιος να κατουράει σε πηγάδια με το Opera.. ~3mb κατέβασε Firefox να τελειώνεις ορέ φίλε και άσε το topic..

Ένα πράγμα σου λέω. Δεν έχω μαλλιοτραβηχτεί ever. Στέλνω μπουκέτα at once. :P

Συνήθως οι "κούκλοι" είναι και χάλια ηθοποιοί, έχει βγει και βρώμα.

Συγνώμη ρε σλίπνοτ που δεν έπαιξε αρκετά καλά για σένα στις σειρές/ταινίες του. (βλ. Dexter / Six feet under)

(Google fast search: Michael C Hall performance user opinions)

http://www.movietome.com/people/47125/michael-c-hall/reviews.html

470 sources - 10*

Read reviews

Δεν μας νοιάζει η γνώμη σου κύριε! Εμείς ήμαστε Michael C. Hall'd! :P

P.S: Τον είχα λατρέψει σαν προσωπικότητα (ρόλος) και εμφάνιση στο Dexter. Πότε θα μου στείλει ο δημιουργός έναν τέτοιο γλύκα που θα πηγαίνει πακέτο με ΤΕΤΟΙΟ μυαλό.. πότε..

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Συγνώμη ρε σλίπνοτ που δεν έπαιξε αρκετά καλά για σένα στις σειρές/ταινίες του. (βλ. Dexter / Six feet under)

(Google fast search: Michael C Hall performance user opinions)

http://www.movietome.com/people/47125/michael-c-hall/reviews.html

470 sources - 10*

Read reviews

Δεν μας νοιάζει η γνώμη σου κύριε! Εμείς ήμαστε Michael C. Hall'd! :P

P.S: Τον είχα λατρέψει σαν προσωπικότητα (ρόλος) και εμφάνιση στο Dexter. Πότε θα μου στείλει ο δημιουργός έναν τέτοιο γλύκα που θα πηγαίνει πακέτο με ΤΕΤΟΙΟ μυαλό.. πότε..

Koritsi_Gia_PC

Μα δεν το είπα για τον συγκεκριμένο, στη συζήτηση πάνω πιο πολύ. Για την ακρίβεια δεν έχω δει καν τις σειρές που λες.

Τα user scores δε λένε και πολλά πάντως, είναι υποκειμενικό το θέμα (βλέπε imdb).

Δημοσ.
Μα δεν το είπα για τον συγκεκριμένο, στη συζήτηση πάνω πιο πολύ. Για την ακρίβεια δεν έχω δει καν τις σειρές που λες.

Τα user scores δε λένε και πολλά πάντως, είναι υποκειμενικό το θέμα (βλέπε imdb).

Είναι καλές σειρές μην τις αφήσεις.

Δημοσ.

Το Dexter το είχα στη λίστα για checkάρισμα το καλοκαίρι αλλά δεν έκατσε, το Six Feet Under δε με ψήνει και πολύ απ' το plot.

Θα τους ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή σίγουρα, αρκεί να βρεθεί χρόνος. 4 σειρές ongoing βλέπω όλες κι όλες και σκέφτομαι να δω όλα τα νέα επεισόδια το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Μάπα το καρπούζι , μια παρλ@πίπα και μισή η ταινία ...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις την είδα την ταινία...Κατ'εμέ ούτε οι σκηνές δράσεις δεν έλεγαν τπτ. Η πλοκή ήταν αναμενόμενη και το τέλος απίστευτα ηλίθιο (καλα ο πιτσιρικάς πότε βγήκε απο την φυλακή και η ψώλα ξαφνικά αποφάσισε να γίνει ηθική - Άντε γειά...)

02/10 (Δεν αξίζει μία...)

Δημοσ.

Βασικά το μόνο που έχει είναι σκηνοθεσία ....NOT. Εκτός αν ήταν για video clip.

Όταν τέλειωσε πήρα γραμμή ότι είναι γραμμένο/σκηνοθετημένο από τους Crank τύπους. Αν και το πρώτο από τα 2 δεν ήταν τόσο άθλιο.

Αν σας άρεσε το Crank 2 παίζει να σας αρέσει και το Gamer.

4/10 στο ίδιο επίπεδο με το Jennifer's Body (δεν αξίζει ξεχωριστό post)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...