Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 είτε μου δώσετε σημασία είτε όχι το στρατό θα τον κάνω!είτε μου πείτε σε συμπονώ είτε είσαι τρελός πάλι θα υπηρετήσω! ποια η διαφορα λοιπόν? τα λέω όπως τα νιώθω και όπως είναι, πέρα από εκεί το να μου λέτε μερικοί ότι το κάνω για να με συμπονέσετε δεν νομίζω να στέκει.. εγώ απλά ήθελα να ανοικτό και να πω τι νιώθω σε εσάς... τώρα αν νομίζεται ότι ψάχνω κάτι συγκεκριμένο τι να πω... ίσος εκφράζομαι λάθος, ίσος να κάνω κάτι λάθος απλά όμως λέω τα πράγματα όπως είναι! αν ήθελα να κερδίσω κάτι και έλεγα παραμυθια θα τα έλεγα απευθείας σε κάποιον διοικητή για να μου κάνει τι ζωή ποιο εύκολη! και όσο για τι δουλειά από τα 15 μου δουλεύω! ποτε δεν ένιωσα έτσι! έχω κάνει ακόμα και 2 δουλειές μαζί για μεγάλο διάστημα. απλά ποτε δεν ένιωσα σα φυλακισμένος! στο αφεντικό ήμουν πάντα σoύζα και έκανα ότι θέλει με την μονη διαφορα ότι ζούσα 8 ώρες στη δουλειά και μετά είχα τι ζωή μου, επισης πληρονωμουν! το ότι θέλω να έχω τους δικούς μου κοντά δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ μακριά τους! ο πατέρας μου είναι 50 χρόνον η μάνα μου 46 πες ότι κούφια η ώρα κάτι γίνεται και παθαίνουν κάτι, γιατί εγώ να μην μπορώ να τους σταθώ στο πλάι τους? γιατί να είμαι φυλακισμένος εκεί μέσα και αντί να μαθαίνω να πολεμάω να υπηρετώ το κάθε καμένο διοικητη, λοχαγο, παλιο κλπ που έχει ένα βαθμό και μου κάνει τι ζωή δύσκολη? γιατί να μην σταθώ στο άτομο που με μεγάλωσε, με εχει αναγκη, με ανάθρεψε και με έκανε ότι είμαι τώρα? εκεί σκαλώνω και θυμώνω! Να ρωτησω τι ηλικια εχεις? Μα τι νοημα εχει να κανεις σεναρια του τυπου "Τι θα γινοταν αν" ? Μπορω να σου δωσω εκατονταδες απαισιοδοξα σεναρια καθως και αλλα τοσα αισιοδοξα... Κανενα απο ολα δεν εχει καμια απολυτως σημασια ομως. Επισης δεν μπορω ν ακαταλαβω γιατι θεωρεις a priori πως οι καμμενοι λοχαγοι, παλιοι κλπ εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να κανουν την ΔΙΚΗ σου ζωη δυσκολη. Ειναι καπως εγωιστικο αυτο οπως καταλαβαινεις... Και τελος παντων, βασισε τις αποφασεις σου περι στρατου κλπ στο τι πραγματικα θελεις ΕΣΥ και οχι στο πως θα γινεις/εξακολουθησεις να εισαι αρεστος στον κοινωνικο-οικογενειακο σου κυκλο. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη φιλικα παντα.
freedubus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) ο πατέρας μου είναι 50 χρόνον η μάνα μου 46 πες ότι κούφια η ώρα κάτι γίνεται και παθαίνουν κάτι, γιατί εγώ να μην μπορώ να τους σταθώ στο πλάι τους? Να τα αφήσεις αυτά. Μάνα σου είναι η πατρίδα και πατέρας σου ο δοίκας. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2009 από freedubus
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Να τα αφήσεις αυτά. Μάνα σου είναι η πατρίδα και πατέρας σου ο δοίκας. Έτσι. Παμέ όλοι μαζί. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Critter Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δεν το λεω υποτιμητικά απλα σκιαγραφώ αυτο που εισπράττω : Αν κρίνω λοιπόν απο ορθογραφία και απο τα γραφόμενα σου, εισαι μεγαλωμένος και μαλλον ζεις ακομα σε χωρίο, εχεις βγάλει το γυμνάσιο (και αν), εισαι 18-19 μιας και δεν σπούδασες για να παρεις αναβολη και βέβαια λογικη συνεπεια όλων των παραπάνω ειναι να μην μπορεις να κάνεις τιποτα μονος, κατι που σε οδηγει σε χαμηλη αυτοεκτιμηση και γενικα σε αυτό το χαλι να μην μπορεις μακρια από τη μαμά. Αν μπορούσα να κανω μια ευχη (για το καλο σου) και εφοσον μπορούσα να διασφαλίσω ότι δεν θα κανεις καμιά βλακεια (του στυλ αυτοκτονία και τα συναφη) θα ευχόμουν να φας τρελό τρέξιμο, χώσιμο και τσαμπουκά σε όλη σου τη θητεία γιατι πίστεψε με το έχεις ανάγκη. Όχι τιποτα άλλο αλλα τύποι σαν εσένα είναι και το άλλοθι των καραβανάδων όταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο στρατός είναι χρήσιμος και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα god damn it.
Dark_son20 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ας πούμε τα πράματα απλά γιατί παρατράβηξε η ιστορία είσαι ένα ευαίσθητο άτομο, παθαίνεις κρίσεις πανικού και έχεις υπερβολικές αντιδράσεις θες να υπηρετήσεις και αφού το θες είναι δεκτό όμως με το πρόβλημα σου δεν είναι δυνατόν να μην είσαι I3 άοπλο η I4 χέστηκα πραγματικά τι νομίζεις ότι θα πει ο περίγυρος σου δεν σε γνωρίζω δεν με νοιάζει. με νοιάζει όμως για τον αδερφό τον κολλητό τον γνωστό που είναι φαντάρος που έχουν ένα άτομο με τα προβλήματα σου διπλα τους με όπλο στο χέρι η ψυχοσύνθεση σου δεν είναι κατάλληλη για να χειριστείς όπλο και δεν πρέπει να χειριστείς. πάρε το απόφαση απλά. πάρε το I σου και τελειωσε τh θητεία σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δεν το λεω υποτιμητικά απλα σκιαγραφώ αυτο που εισπράττω : Αν κρίνω λοιπόν απο ορθογραφία και απο τα γραφόμενα σου, εισαι μεγαλωμένος και μαλλον ζεις ακομα σε χωρίο, εχεις βγάλει το γυμνάσιο (και αν), εισαι 18-19 μιας και δεν σπούδασες για να παρεις αναβολη και βέβαια λογικη συνεπεια όλων των παραπάνω ειναι να μην μπορεις να κάνεις τιποτα μονος, κατι που σε οδηγει σε χαμηλη αυτοεκτιμηση και γενικα σε αυτό το χαλι να μην μπορεις μακρια από τη μαμά.Αν μπορούσα να κανω μια ευχη (για το καλο σου) και εφοσον μπορούσα να διασφαλίσω ότι δεν θα κανεις καμιά βλακεια (του στυλ αυτοκτονία και τα συναφη) θα ευχόμουν να φας τρελό τρέξιμο, χώσιμο και τσαμπουκά σε όλη σου τη θητεία γιατι πίστεψε με το έχεις ανάγκη. Όχι τιποτα άλλο αλλα τύποι σαν εσένα είναι και το άλλοθι των καραβανάδων όταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο στρατός είναι χρήσιμος και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα god damn it. Συμπατριωτη (Γαλατσι) θα συμφωνησω με το δευτερο σκελος. Με το πρωτο εχω μια αμφιβολια για τον τοπο κατοικιας. Και οσον αφορα την ηλικια ελπιζω να εχεις δικιο...
Flooppy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για το πρώτο δεν ξέρω ... για το δεύτερο ... Ικάρων Ιπτάμενοι: Άριστη όραση ... Και εγχείρηση να έχεις κάνεις δεν γίνεσαι δεκτός - Ικάρων Μηχανικοί: ... με εγχείρηση γίνεσαι δεκτός ... αυτά για την χρονιά 2007-2008 ... εάν έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω ... λογικά όχι ...
SpellStormer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 μια ακομα απορια. τωρα που εχω αδεια απο ορκομοσια οταν γυρισω πρεπει να μπω με πολιτικα η με στρατιοτικα?
Krokodilos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 με πολιτικα Ή με στρατιωτικα για να γλιτωσεις το ξεντυσιμο-ντυσιμο.
Mika Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 στη σειρα μου παντως (299) στην επιστροφη απο αδεια ορκωμοσιας απαγορευοταν αυστηρα να γυρισεις με παραλλαγη, τωρα δεν ξερω αν ισχυει πακομα ή απλα μας λεγαν μαλακιες στο κεμχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα