Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για να αλαφρύνουμε τον spellstormer, που το έχει πάρει άδικα βαρέως.

Πρόσφατο ανακοινωθέν από φίλο στο τηλέφωνο, λίγο πριν πάει στην υπηρεσία του (σκοπετάκι).

Ερώτηξις: "ρε κανένα mp3 player πήρες να βγάλεις τις δυο ώρες;"

Απάντηξις: "ποιο mp3 ρε μλκ; το laptop έχω και πάω. Ε, άλλοι πηγαίνουν με psp, εγώ με το laptop"

Συμπέρασμα: ΔΕΝ είναι τόσο τραγικά στις παραμεθορίους, όσο ήταν άλλοτε. Μην ξεχνάμε ότι οι ιστορίες που ακούγαμε από τους πατεράδες μας δεν έχουν καμιά σχέση με τις δικές μας.

Αυτή τη στιγμή έχω 4 γνωστούς φαντάρους. Και οι 4 παραμεθόριο. Και οι 4 μπεκροπίνουν και χαβαλεδιάζουν όταν είναι μέσα. Και οι 4 κάνουν υπηρεσίες και βαριούνται τη ζωή τους. Όμως προσαρμόστηκαν και περνούν καλά.

Δε θέλει κόπο εκεί μέσα, θέλει τρόπο.

Spell, πάρε μια βαθειά ανάσα, χαλάρωσε, προσαρμόσου. Όλο και μερικά καλόπαιδα θα γνωρίσεις να την περάσεις έμορφα πλυ.

Σχετικά με την ΕΛΔΥΚ, οι απόψεις διίστανται: άλλος μου είπε ότι πέρασε τέλεια με τα κύπρια φαντάρια, άλλος ότι του έκαναν τη ζωή μαύρη. Κοινή συνισταμένη και των δυο, ανεξαρτήτως των διαπροσωπικών σχέσεων; -> η αίσθηση της μεγαλύτερης απόστασης από το σπίτι. Που και που τους έπιανε μια μελαγχολία, αλλά περνούσε γρήγορα. Είναι πάντως λίγο πιο ζόρικα απ' ό,τι εδώ.

Σχετικά με τις καταστάσεις "απαλεύτου": καραβανάδες υπάρχουν παντού. Λίγο το κορόιδο να κάνεις, λίγο ο "yes sir" να είσαι, τους γεμίζεις με χαρά, τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση, σε παίρνουν και από καλό μάτι.

Και έναν άνθρωπο να βρεις μπορείς να μιλήσεις εκεί μέσα. ΔΕΝ, το ξαναλέω, είναι, όπως πριν 20-30 χρόνια (τσε βάλε)

Και επειδή διάβασα και κάποιες σελίδες πριν μετά που έγραψα το post, ναι δεν είναι πάντα καλά. Τυχαίνουν και περιπτώσεις που σου βγαίνει το λάδι (για να μην ξαναγυρνάω σελίδες, νομίζω τάδε έφη ο midi_miliz (ή κάπως έτσι) από δική του εμπειρία.

Δημοσ.

@"σουγκατα" ευχάριστο πολύ φιλε για τι βοήθεια και που θες να μου τονώσεις το ηθικό..

το ότι δεν είναι όπως παλιά αυτό είναι σίγουρο!

το ότι θα έχουμε free χρόνο είναι επίσης σίγουρο

εκεί που σκαλώνω είναι ότι θα με πάρουν μακριά από τους δικούς μου και θα με έχουν τόσους μήνες μακριά μονο και μονο για να φιλάω σκοπιές και να κάνω διαφορα (εκτος εκπαίδευσης) ξέμπαρκα πράγματα...

εντάξει πιστεύω ότι αν ξεχάσω λίγο το σπίτι μου θα την παλέψω αλλα όσο το σκέφτομαι με πιάνει κλάμα και συγκίνηση και δύσκολα κρατιέμαι...

αυτό είναι το κακό ότι είμαι "εβεστιτος" και έχω πρόβλημα υγείας και μπορεί εύκολα να πάθω ζημια από το πουθενά...

αν ξεπεράσω το σπίτι και σκέφτομαι μονο το στρατό ίσος νιώσω καλύτερα αλλα αν με πιάσει μελαγχολία και το άγχος που έχω αυτές τις μέρες για μεγάλο διάστημα τότε... παίζει να πάθω κανένα λιποθυμικό επεισόδιο και να τρέχω και να μην φτάνω...

Δημοσ.

Μια ερώτηση που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ακόμη από το 1ο σου ποστ, σαν τόπικ στάρτερ, επειδή το έδωσες σαν παράδειγμα.

Δεν έχεις μπει ακόμη, σωστά; πότε μπαίνεις; και πού πας; και το πρόβλημα υγείας; (αυτό αν θέλεις μου απαντάς, no offense)

Δημοσ.
Ναι ρε δεν πειραζει. Ενας δυο καθε χρονο δεν πειραζει, μειοψηφια ειναι, δεν ειναι και κανονας.:-(:-(:-(:-(:-(

Πες τα στην μανα και στους συγγενεις του για την μειοψηφια.:mad::mad::mad:

Κοιτα, στο δρόμο κάθε μέρα σκοτωνονται με τα αμαξια ενα σωρο παιδια μικροτερα και απο την ηλικια του pyro και δεν ειναι κανόνας. Να καταργησουμε τα αμαξια για να έχουμε κατι να πουμε στη μανα τους.

Εστω και μια μανα να θρηνησει, εστω και ενας να φυγει απο την ζωη λογω καταπιεσης απο τον στρατο, απο την υποχρεωτικη στρατευση σημαινει τα ΠΑΝΤΑ!

Σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει το ρημαδι.

Αν καποιος φύγει απο τη ζωη επειδη τον καταπιεσε ο στρατος (αν αυτοκτονησει δλδ) συγνωμη που το λεω αλλα φταίει το κεφάλι του (btw όντως ο pyro δεν ξέρουμε πως έφυγε αλλα αντε βρες άκρη). Και αν ο χαρακτηρας ειναι τέτοιος τοτε ομοίως θα μπορουσε να αυτοκτονησει απο ερωτικη απογοητευση (όπως έχει γίνει πολλάκις)....Μιλαμε δλδ για ψυχικα αρρώστους...Αυτο βρήκες σαν επιχειρημα για να καταργηθει ο στρατός? Υπαρχουν 10000000αδες αλλα.

Ειναι επισης πολυ πιθανο οτι δεν θα το κανανε.

Ειναι επισης πολυ πιθανο η ζωη τους να μην ηταν χαλια και να εγινε χαλια μεσα στον στρατο.

Και ειναι επισης πολυ πιθανο να μην ειχαν ψυχολογικα προβληματα και να τα απεκτησαν μεσα στον στρατο λογω ΤΡΑΓΙΚΩΝ συνθηκων και καταστασεων και συμπεριφορας προς αυτους.

Επιμένω στα περι φταιξιματος του κεφαλιου διοτι ακομα και αν ο στρατος καταφερε ένα υγιέστατο ψυχολογικα και πνευματικα ανθρωπο να του δημιουργησει τοοοοσο σοβαρα ψυχολογικα προβληματα που τον οδηγησαν απο το 0 στην αυτοκτονια, τοτε θα επρεπε ακομα και στους πολυ δυνατους χαρακτηρες να έχει επιφέρει σοβαρά πληγματα. Είμαι ο τελευταιος απο όλους τους φιλους μου (ειμαι 27), αδερφια, ξαδερφια κτλ που παω φανταρος και έχω να πω οτι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Όλοι φαγανε την αγγαρεια τους και τα σκοπέτα τους, ψεκάσανε, σκουπισανε, κανανε την πλάκα τους και τελειώσανε. Μερικοι το πηραν και λιγο πιο στραβα αλλα μετα απο κανα μηνα που καταλαβαν οτι δεν ειναι και τπτ περασανε μια χαρα αψηφόντας τη βλακεία.

Η λεξη εξαιρεση παυει να αποτελει δικαιολογια οταν μιλαμε για χασιμο (αδικαιολογητο=υποχρεωτικη στρατευση) ανθρωπινης ζωης!

:mad:

Σου ξαναλεω οτι υπαρχουν 1000αδες επιχειρηματα περι καταργησης του στρατου και γω ειμαι ο πρωτος που τον σιχαινομαι. Αλλα βρε αδερφε πρεπει να καταλαβεις οτι ακομα και απο συγκίνηση σε μια καθημερινη στιγμη μπορει καποιος να πεθανει... θανατοι - εξαιρεσεις υπαρχουν σε ολους του καλους και κακους τομεις της ζωης...δεν μπορει να τα καταργησουμε ολα με προσχημα αυτο.

Πες τα στην μανα για την εξαιρεση. Εξηγησε της οτι δεν εφταιγε ο στρατος γιατι αυτα δεν αποτελουν κανονα αλλα ειναι εξαιρεση.:mad::mad::mad:

Αντε παλι με τις μαναδες.

Σωστα τα λες, αλλά ελα που μερικοι δεν ειναι τοσο δυνατοι χαρακτηρες οσο (πιστευεις οτι εισαι=δεν πηγες ακομη στρατο) εσυ.

Δεν έχω πάει αλλα δεν περιμενω κανα kinder εκπληξη. Θα καθαρισω σκατα, θα πλυνω πιατα, θα βαδιζω 30km, θα βαραω προσοχες και γενικοτερα θα ειμαι ενας καρναβαλος....Πω πω τι κακο με βρηκε!!!Σιγα μην μου σκιστει και η φουστα ρε συ. Ποση δυναμη δηλαδη χρειζομαι γι αυτα..Να ξεκινησω γυμναστηριο?

Για μενα το πιο τραγικο με το στρατο ειναι τα διαφυγοντα εισοδηματα που μπορει να έχει κανεις και η φρικη που προφανως μπορει να φάει κανεις με καμμια εμπλοκη 30 μερες μέσα....Αλλα ενταξει, και να το πετυχω, 30 μερες ειναι, θα περασουν...

Δημοσ.
Μια ερώτηση που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ακόμη από το 1ο σου ποστ, σαν τόπικ στάρτερ, επειδή το έδωσες σαν παράδειγμα.

Δεν έχεις μπει ακόμη, σωστά; πότε μπαίνεις; και πού πας; και το πρόβλημα υγείας; (αυτό αν θέλεις μου απαντάς, no offense)

χτες ορκιστηκα, σημερα εχω αδεια, το εχω προβλημα με την καρδια και το αιμα μου.

οταν πχ κλαιω, στεναχωριεμαι εχω αγχος κλπ νιωθω ενοχλησεις στην καρδια και πολλες φορες δεν μπορω να παρω ανασα.

βεβαια δεν το παθενω μονο στον στρατο το παθενα παντα!

απλα τωρα τελευταια εχο παρα πολυ αγχος και πολυ στεναχωρια για το σπιτι μου και 2 φορες πηγα να μεινω απο το κλαμα και οχι για ιδιετερο λογο απλα μελαγχωλια...

πειτε με μαμοθρευτο πειτε με οπως θελεται αλλα ειμαι ευεσθητος! μπορει να δω να χτυπανε ενα ζωακι στον δρομο και να αρχισω να κλαιω...

ενταξει με τον καιρο θα την παλεψω και θα συνηθισω απλα αν δεν ειχα τους γονεις να στεναχωριουνται για το ι5 θα το ειχα παρει ομως τωρα πρεπει αναγκαστικα για να τους κανο περιφανους να κατσω...

Δημοσ.

Πωπω τι διαβάζω.....ρε φιλαράκι μηπως εισαι πολυ υπερβολικος? Κανεις κατι που κανουν καθε χρονο χιλιαδες ατομα και δεκαδες χρονια, χαλαρωσε. παρτο ελαφρια και μην σκας.

Σκεψου οτι εισαι ακομα στο κεντρο και καθε μερα ποσταρεις στο forum....ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΣΑΙ?

Παρτο αλλιως.

Δημοσ.

ελεος φιλε, αν εχεις προβλημα με την καρδια σου παρε την απαλλαγη να τελειωνεις, αν παθεις τιποτα και οι γονεις σου θα στεναχωρηθουν και θα μπλεξουν και ανθρωποι απο την υπηρεσια που ισως να μην φταινε σε τιποτα.

Τις πρωτες μερες δεν σας ρωτησαν για τυχον προβληματα υγειας; γιατι το απέκρυψες;

ασε που αμα τα δηλωσεις θα λουφαρεις μια χαρα στο στρ. νοσοκομειο μεχρι να εξεταστεις ;)

Δημοσ.

Spell θα σου προτεινα με το που ξαναμπεις να ζητησεις εξετασεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο.

Αυτο που εχεις μπορει να ειναι απο το αγχος,μπορει να ειναι ψυχοσωματικο,μπορει και παθολογικο.

Εχεις μετρησει για παραδειγμα ποτε την πισεση σου οταν αγχωνεσαι?

Δημοσ.

SpellStormer και krokodilos...πραγματι ο στρατος στην μορφη που εχει στη χωρα μας φερνει πολλους στα ορια τους..αλλους ψυχολογικα και αλλους σωματικα(ή και τα δυο πολλες φορες).Υπομονη καντε ρε παιδια και θα περασει...SpellStormer σκεψου οτι καποια μερα θα απολυθεις και θα γυρισεις πισω και θα ριξεις μια μεγαλη μουντζα και μια χριστοπαναγια και τελειωσε...

Εδω στον εβρο που ειμαι στην μοναδα...ειμαστε σε εμπλοκη τωρα και πολυ λιγα ατομα...και μαντεψε τι γινεται..τρεχουν οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ οι εποπ και δεν φτανουν!!!Προχθες ανεβηκα απτην ταξιαρχια στον λοχο και ειδα εποπ να καθεται θαλαμοφυλακας.!!!!!.και γυριζω και του λεω ΑΙΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΡΕ @@ΣΤΗ..ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ!!που πριν ενα 2 μηνο κλαιγομουν και γω στο forum οτι δεν μπορω και θελω να πεθανω...και τωρα ειμαι μεσα στα γραφεια και στο κεπικ και οι εποπ λιωνουν καθε πρωι στον ορχο!!Γιαυτο σου λεω..δεν μπορουν να σου κανουν απολυτως τιποτα.Ισα ισα που αν -χτυπα ξυλο- παθεις κατι...θα τους @@σουν.ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Λιγο δυναμη ..κουραγιο..!Δεν μας ειπες σε τι σωμα εισαι...Πεζικο?Διαβιβασεις?

Δημοσ.

Α ρε τρίτωνα σαν χθες θυμόμαστε που κλαιγοσουν εσύ και σε εμψυχώναμε. Δε πειράζει τα νεούδια να τα βλέπουν αυτά και να παίρνουν δυνάμεις.

/edit: Βέβαια είσαι τόσο ψαράς που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ακόμα το όπλο απ' το σώμα. Sorry mate, αν δεν το 'λεγα θα 'σκαγα. :devil:

Δημοσ.
Α ρε τρίτωνα σαν χθες θυμόμαστε που κλαιγοσουν εσύ και σε εμψυχώναμε. Δε πειράζει τα νεούδια να τα βλέπουν αυτά και να παίρνουν δυνάμεις.

Ετσι ακριβως!!!Τωρα δεν μας μιλαει κανεις...Εγω κανω την ΥΕΣΑ και η υπολοιπη σειρα μου το τηλεφωνικο και τα επιτελικα στην ταξιαρχια και οι αλλοι φυλακιο..και οι εποπ που οταν πρωτοηρθαμε εδω π@@στονεα μας ανεβαζαν π@@στονεα μας κατεβαζαν τωρα λιωνουν στον ορχο καθε πρωι...γιατι ειναι τοσο στοκοι που ουτε το ονομα τους δεν μπορουν να γραψουν...και τωρα ο διμοιρητης μας ανχωνεται για το αν φυγουμε νωρις απο δω και δεν εχει ατομα για να να βγαζουν το κεπικ!Γιατι οι περισσοτεροι εποπ εδω το μονο που ξερουν να κανουν ειναι γκαριζουν και να φωναζουν καθε πρωι παμε για την φρουρα και να κανουμε καθαριοτητες.Τωρα λοιπον που δεν υπαρχουν πολλοι στρατιωτες,κανουν διπλουπηρεσιες και εμεις ειμαστε στα γραφειακια μας...γιατι ξερουμε να χρησιμοποιουμε λιγο το μυαλουδακι μας που αυτοι δεν εχουν και γιαυτο και εγιναν εποπ.(γιαυτο και μας εβαλε ο δικας σε αυτες τις θεσεις και αυτους τους τρεχει τωρα)ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:43 ----------

/edit: Βέβαια είσαι τόσο ψαράς που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ακόμα το όπλο απ' το σώμα. Sorry mate, αν δεν το 'λεγα θα 'σκαγα. :devil:

μου ξεφυγε μωρε...και συ αμεσως :P !!

(Α ξεχασα...εχω και βαθμο τωρα....μαντεψε...!!Αν το βρεις 10 μερες τιμητικη και 1 μηνα αποσπαση στα KAAY στον ΑΓ Ανδρεα!!:PΑν δεν το βρεις πας στην 107 A/K ΜΜΠ-ΠΕΠ!)

Δημοσ.

Οι στρατιωτικές ορολογίες έχουν μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο σου. Καλό αυτό...άντε υπομονή και εσύ. Εκατόνχτακόσες και σήμερα.

Δημοσ.

Επειδη ειναι λιγο δυσκολο...θα σε πω..

ΕΠΟΠ - ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Tritonas00 09 β εσσο! 7 ολυμπιαδες και σημερα!!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...