Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Προσωπικα θεωρω πως η πλειοψηφια των παιδιων που αυτοκτονουν κατα την διαρκεια της θητειας (θα ελεγα ολοι αλλα δεν θελω να ειμαι τοσο απολυτος) τους εχει ηδη αυτοκτονικες τασεις (ειτε σε λανθανουσα μορφη ειτε οχι). Ο στρατος λοιπον (μικρογραφια κοινωνιας) βγαζει στην επιφανεια αυτην την ηδη υπαρχουσα ταση. Κατα συνεπεια δεν νομιζω πως ευθυνεται ο στρατος σε αυτο το θεμα, καθως ενα οποιοδηποτε αλλο γεγονος ή κατασταση η οποια θα κρινοταν απο το υποσυνειδητο ενος συγκεκριμενου ατομου ως "εκτος οριων", θα εθετε το ιδιο αποτελεσμα. Επισης πιστευω πως ο στρατος δεν προσφερει απολυτως τιποτα στους στρατευσιμους που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε πραγματικες συνθηκες με εξαιρεση τις ειδικες δυναμεις. Ασε που οπως και να εχει πλεον ενας δεδομενος πολεμος δεν θα βασιστει σε μαχες σωμα με σωμα ή με τα μπαστουνια της φωτιας που αντιμετωπιζουν εναν δυο "εχθρους", οποτε ετσι κ αλλιως δεν νομιζω να προλαβουμε να πολεμησουμε καν λολ. Εππλεον δεν νομιζω πως ισχυουν ολες αυτες οι πεπαλαιωμενες αντιληψεις περι συσχετισης του ανδρισμου με τον στρατο. Δηλαδη καποιος που υπηρετησε, ο στρατος δεν τον εκανε περισσοτερο ανδρα απο καποιον που κριθηκε Ι5. Το μονο που μπορει κανεις να παρει απο τον στρατο κατα την γνωμη μου (και αυτο με βαση την λογικη του τυπου if you can't avoid it, enjoy it) ειναι ισως η "ευκαιρια" να γινει καπως πιο streetwise. Αλλωστε ειναι μια εμπειρια, που εξ' ορισμου ειναι διδακτικη. Αν ομως ειναι ηδη streetwise την βγαζει μια χαρα εκει λουφαροντας διαρκως, οποτε δεν αγχωνεται. Στον φιλο παραπανω που μιλησε για την καταργηση των καψωνιων, να απαντησω πως το 2004(νομιζω λολ) που απολυθηκα απο την *Βαλτε οποιον ασχημο χαρακτηρισμο-βρισια θελετε εδω* προεδρικη φρουρα, τα καψωνια ισχυαν με την αγραφη ανοχη των ανωτερων. Στον topic starter να απαντησω πως αν ξερεις να κανεις τους σωστους ελιγμους, κανεις απο τους καραβαναδες δεν προκειται να σου ριξει φυλακη (και να φας φυλακη πρεπει να περασεις ενα οριο για να την υπηρετησεις, που πιστεψε, με αν δεν κανεις κατι πολυ χοντρο δεν υπαρχει περιπτωση να σου συμβει) ή να ασχοληθει παραπανω με εσενα. Αν δεν ξερεις να κανεις τους σωστους ελιγμους, θα αποκτησεις αυτην την γνωση εκει λολ. Γενικοτερα μην τρελαινεσαι, κανενας δεν εχει προσωπικο προβλημα μαζι σου στον στρατο, και αν το καταλαβεις αυτο θα περασεις καλυτερα. Προσπαθησε να περνας οσο περισσοτερο απαρατηρητος μπορεις και θα εισαι μια χαρα αν κανεις υπομονη εναν με δυο μηνες. Μετα θα εχεις "παλιωσει" οσο χρειαζεται για να μην κανεις υπομονη. Στην ουσια καλυτερα να γινοταν μισθοφορικη η ολη κατασταση, οποτε θα πηγαιναν μονο οσοι το ηθελαν πραγματικα και οι υπολοιποι θα την γλιτωναμε. ΥΓ. Πρεπει να σταματησω να γραφω τοσο μεγαλα κειμενα ε?
slygeo87 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Επειδη ειναι λιγο δυσκολο...θα σε πω.. ΕΠΟΠ - ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Tritonas00 09 β εσσο! 7 ολυμπιαδες και σημερα!! Ειδικότητα: Beta OS tester. Διατάξτε!
tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ειδικότητα: Beta OS tester. Διατάξτε! :lol:
dimitris36 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας καθε ποτε δικαιουνται οσοι ειναι στην αεροπορια να βγαινουν απο τη σχολη και για ποσα χρονια διαρκει αυτο.. στο στρατο για παραδειγμα ξερω οτι μπορεις να βγαινεις παρασκευη με σαββατο αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο γινεται.. επισης οσοι πανε στην ικαρων πρεπει να εχουν 100% τελεια ματια.. ξερετε αν δεχονται ατομα που εχουν μεν τελεια ματια αλλα μετα απο εγχειρηση με λειζερ?
SpellStormer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 σχετικά με κάποιους που με ρώτησαν τι υπηρετώ. υπηρετώ στο σώμα του πεζικού. και σχετικά με όσους μου λένε να ηρεμήσω κλπ να τονίσω ότι ΔΕΝ ψάχνω τρόπο να αποφύγω το στρατό! αν ήθελα θα το είχα κάνει.. στο νοσοκομείο με έχουν στείλει 3 φορες, ξέρουν όλοι το πρόβλημα που έχω και μου φέρονται άψογα απλά αυτό με το άγχος τώρα τελευταία που πονάει η καρδια μου και μου κόβεται η ανάσα δεν έχω πει τίποτα γιατί η αναβολή θα μου δώσουν η ι4 κάτι το οποιο δεν θέλω.. αν μου δινανε απαλαγη με ι5 παθολογικο ναι αλλα με τρελοχαρτο η ι4 οχι να μου λειπει... υπηρετώ ΟΧΙ για τους ανωτερους μου, αλλα για να μην πληγώσω τους γονείς μου... αν πάθω κάτι τι να κάνουμε... τουλάχιστον θα ξέρω ότι κάνω το κάνω για τους γονείς μου και τα δίνω όλα...
Dark_son20 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 σχετικά με κάποιους που με ρώτησαν τι υπηρετώ.υπηρετώ στο σώμα του πεζικού. και σχετικά με όσους μου λένε να ηρεμήσω κλπ να τονίσω ότι ΔΕΝ ψάχνω τρόπο να αποφύγω το στρατό! αν ήθελα θα το είχα κάνει.. στο νοσοκομείο με έχουν στείλει 3 φορες, ξέρουν όλοι το πρόβλημα που έχω και μου φέρονται άψογα απλά αυτό με το άγχος τώρα τελευταία που πονάει η καρδια μου και μου κόβεται η ανάσα δεν έχω πει τίποτα γιατί η αναβολή θα μου δώσουν η ι4 κάτι το οποιο δεν θέλω.. αν μου δινανε απαλαγη με ι5 παθολογικο ναι αλλα με τρελοχαρτο η ι4 οχι να μου λειπει... υπηρετώ ΟΧΙ για τους ανωτερους μου, αλλα για να μην πληγώσω τους γονείς μου... αν πάθω κάτι τι να κάνουμε... τουλάχιστον θα ξέρω ότι κάνω το κάνω για τους γονείς μου και τα δίνω όλα... το I4 δηλαδή τι σε χαλάει ακριβώς?
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Λιοπυρ εισαι κακουλης Είχα προειδοποιήσει πάντως.
doctorkostis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Παρε Ι3 αοπλο-Ι4 αν μπορεις.Και στρατο θα κανεις για να μη στενοχωρησεις κανεναν(??????,τεσπα) και δε θα λιωνεις στα σκοπετα.Πολυ θαλαμο-ντογκ και σφουγγαριστρα,αλλα κατα τα αλλα αρχοντας. Το Ι1 για να κανεις χαρη σε γονεις-φιλους-γνωστους-συγγενεις ενω υπαρχει αποδεδειγμενα προβλημα,ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε.Ειλικρινα,δεν υπαρχει λογος να κρατας οπλο.
zazik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πιστεύω ότι το παλικάρι έχει ένα μικρό ψυχολογικο θεματάκι ( χαμηλή αυτοεκτίμηση , δεν "παταει" στα πόδια του και στηρίζεται πολύ στην μαμα , τον νοιάζει υπερβολικά η γνώμη και η αποδοχή των άλλων κλπ κλπ). Και ότι όλα αυτά τα κάνει για να του δώσουμε σημασία και να του πούμε...αχου κακομοίρηηηηηηη...πως σε νιώθουμε....Το κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό που μας λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Και φυσικά ένα τέτοιο άτομο δεν θα περνάει καλά ούτε στον στρατό , ούτε αύριο στην δουλεια που θα τον μπινελικώνει το αφεντικό. Εγώ επιμένω...αντί να κλαψομουνίζεις μεγάλε , πάρτο σαν ευκαιρία να αλλάξεις τον εαυτό σου.
tolkki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πιστεύω ότι το παλικάρι έχει ένα μικρό ψυχολογικο θεματάκι ( χαμηλή αυτοεκτίμηση , δεν "παταει" στα πόδια του και στηρίζεται πολύ στην μαμα , τον νοιάζει υπερβολικά η γνώμη και η αποδοχή των άλλων κλπ κλπ). Και ότι όλα αυτά τα κάνει για να του δώσουμε σημασία και να του πούμε...αχου κακομοίρηηηηηηη...πως σε νιώθουμε....Το κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό που μας λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Και φυσικά ένα τέτοιο άτομο δεν θα περνάει καλά ούτε στον στρατό , ούτε αύριο στην δουλεια που θα τον μπινελικώνει το αφεντικό. Εγώ επιμένω...αντί να κλαψομουνίζεις μεγάλε , πάρτο σαν ευκαιρία να αλλάξεις τον εαυτό σου. To oτι καποιος ειναι πιο ευαισθητος απο τους αλλους,ή ειναι πιο αδυναμος χαρακτηρας ή χιλια δυο αλλα δε σημαινει οτι πρεπει και να υπαρχει τετοια αντιδραση... Ο φιλος απο πανω την εχει δει διαφορετικα (καλως ή κακως) κ οπως κι εσυ διεκρινες οτι εχει ψυχολογικο θεματακι,θα μπορουσες να διακρινεις οτι δεν το κανει για να του δωσουμε σημασια αλλα γιατι απλα δεν την παλευει...
SpellStormer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 είτε μου δώσετε σημασία είτε όχι το στρατό θα τον κάνω! είτε μου πείτε σε συμπονώ είτε είσαι τρελός πάλι θα υπηρετήσω! ποια η διαφορα λοιπόν? τα λέω όπως τα νιώθω και όπως είναι, πέρα από εκεί το να μου λέτε μερικοί ότι το κάνω για να με συμπονέσετε δεν νομίζω να στέκει.. εγώ απλά ήθελα να ανοικτό και να πω τι νιώθω σε εσάς... τώρα αν νομίζεται ότι ψάχνω κάτι συγκεκριμένο τι να πω... ίσος εκφράζομαι λάθος, ίσος να κάνω κάτι λάθος απλά όμως λέω τα πράγματα όπως είναι! αν ήθελα να κερδίσω κάτι και έλεγα παραμυθια θα τα έλεγα απευθείας σε κάποιον διοικητή για να μου κάνει τι ζωή ποιο εύκολη! και όσο για τι δουλειά από τα 15 μου δουλεύω! ποτε δεν ένιωσα έτσι! έχω κάνει ακόμα και 2 δουλειές μαζί για μεγάλο διάστημα. απλά ποτε δεν ένιωσα σα φυλακισμένος! στο αφεντικό ήμουν πάντα σoύζα και έκανα ότι θέλει με την μονη διαφορα ότι ζούσα 8 ώρες στη δουλειά και μετά είχα τι ζωή μου, επισης πληρονωμουν! το ότι θέλω να έχω τους δικούς μου κοντά δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ μακριά τους! ο πατέρας μου είναι 50 χρόνον η μάνα μου 46 πες ότι κούφια η ώρα κάτι γίνεται και παθαίνουν κάτι, γιατί εγώ να μην μπορώ να τους σταθώ στο πλάι τους? γιατί να είμαι φυλακισμένος εκεί μέσα και αντί να μαθαίνω να πολεμάω να υπηρετώ το κάθε καμένο διοικητη, λοχαγο, παλιο κλπ που έχει ένα βαθμό και μου κάνει τι ζωή δύσκολη? γιατί να μην σταθώ στο άτομο που με μεγάλωσε, με εχει αναγκη, με ανάθρεψε και με έκανε ότι είμαι τώρα? εκεί σκαλώνω και θυμώνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα