Προς το περιεχόμενο

Επιλογη modem/router με μεγαλη εμβελεια..?

antzen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Εχω ενα modem/router της level one και ειμαι ευχαριστημενος.

Το προβλημα μου ειναι οτι την συνδεση την μοιραζονται 2 υπολογιστες που βρισκονται σε αντικρυστα διαμερισματα πολυκατοικιας...(η αποσταση ειναι 15 μετρα περιπου)

Το modem βρισκεται σπιτι μου και θελω και ο υπολογιστης της απεναντι πολυκατοικιας να πιανει ενα καλο σημα για ανετο browsing τουλαχιστον στο internet.

Γνωριζει κανεις καποιο καλο modem με μεγαλη εμβελεια σηματος?

Η' καποιον καλυτερο τροπο που μπορω να το πετυχω αυτο?

Εμποδια υπαρχουν οπως ειναι φυσικο (παραθυρα) αλλα θα το βαλω οσο πιο κοντα μπορω σε αυτο. Επισης και τα μπαλκονια ειναι το δικο μου στον 1ο και το απεναντι στον 2ο.

Ευχαριστω! :-)

Δημοσ.

αν ειναι 15 μετρα θα πρεπει να εισαιμια χαρα .απο εκει και περα δεν εχει σημασια μονο το τι ρουτερ θα εχεις εσυ η αν θα βαλεις μια καλυτερη κατευθυντικη κερεα για να φτανει το σημα σου αλλα αν και το σημα τους θα φτανει σε σενα.οποτε αν δεν εχεις καλο σημα εκει καλυτερα ειναι Repeater.

Δημοσ.

Αν και τα 15m είναι "λίγα" για να μην πιάνεις σωστό σήμα...επείδη και εγώ ψάχτηκα λίγο ποιο παλιά με το θέμα(αλλά μόνο για router), κατέληξα στο Asus gl520w, το οποίο με εξέπληξε με την εμβέλειά του...ακόμα και στα ~80m απόσταση, με τοίχους και μηχανήματα στο ενδιάμεσο και 2 ορόφους διαφορά, σχεδόν όλα τα laptop πιάνουν το σήμα του και σχετικά καλά και κατεβάζουν γρήγορα και surfάρουν ωραία.

Βέβαια δεν ξέρω το αντίστοιχο modem/router τι συμπεριφορά θα έχει...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα κοιταξω αυτο το Asus, Mech5107

Μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το πρωτοκολο Ν?

Ενας repeater θα μπορουσε να μπει στο αλλο διαμερισμα ή πρεπει και αυτο να ειναι στο δικο μου σπιτι κοντα στο modem?.. νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαι

Δημοσ.

το repeater θα μπειεκειπου αρχιζει να χανεται το σημα για να το πιανει και να το αναμεταδιδει.

http://en.wikipedia.org/wiki/Draft_N

με λιγα λογια μεγαλυτερη ταχυτητα και εμβελεια στο ασυρματο.αλλα θελει και καρτα N για να παιξει καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...