we_will_rise Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 kostikasre σε ποιο ΤΕΙ είσαι αν επιτρέπεται ;; Γιατί είπες για 4,5-5 χρόνια. Στις Σέρρες έχουν μέσο όρο 6-7 χρόνια αν θυμάμαι καλά (ντάξει πολλοί πάνε φαντάροι πρώτα και ανεβάζουν τον μέσο όρο)
kabamaru21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Να προσθεσω και κατι επιπλεον. Το ΤΕΙ Ηλεκτρονικης δεν ειναι καθολου καλο , δεν παιρνεις αδεια ασκησης επαγγελματος οταν τελειωσεις. Σε αντιθεση με τα Ηλεκτρολογιας και Μηχανολογιας που παιρνεις μεγαλη αδεια ασκησης απο τη νομαρχια και μπορεις να βαζεις υπογραφες και να παιρνεις εργα. Οποτε πες του φιλου σου να το αποφυγει οσο μπορει Μια χαρα επαγγελματικά δικαιώματα εχει η ηλεκτρονικη και ειναι απο τα καλύτερα για επαγγελματικη αποκατάσταση, πως τα συμπέρανες αυτα δεν ξερω.
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δε δινει αδεια ασκησης επαγγελματος οταν αποφητησεις. Μονο ενα πτυχιο παιρνεις απο οσο ξερω, ισως να κανω και λαθος, δε το εχω ψαξει πολυ Edit: Οντως δικιο εχεις, δικο μου λαθος. Παιρνεις αυτη την αδεια απευθειας με το πτυχιο του ηλεκτρονικου http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=398&id=&tid=398
kostikasre Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 @we_will_rise: Στας Σέρρας είμαι συμπολίτη! Καλό θα ήταν κανείς να μην πανικοβάλεται στο άκουσμα του μέσου όρου αποφοίτησης,απλώς να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η σχολή θέλει διάβασμα!Χώρια το φανταρικό όπως προανέφερες... Όλες μα όλες οι σχολές είναι εύκολες,για κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται και πραγματικά διαβάζει! @Radiatedsoul: Φίλε μου για τους Ηλεκτρονικούς είσαι off-side,έχουν Ε.Δ. απ'το '89 (κατάφεραν να τα πάρουν "νύχτα" τα παλικάρια,όχι σαν εμάς με το ροχαλητό!!!)
Fan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Kostikas για τα μεταπτυχιακά που μπορεί να κάνει κάποιος όταν τελειώσει τη Σχολή ξέρεις τίποτα;
GrafeioTeleton Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Οσο για σενα kostikasre....Το Τζητζηρα μου εδω μεσα..Ελα πες και εξαμηνο να γελασουμε παραπανω μπας και κανουμε κιολας παρεα......
kostikasre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σ'έκαψε έ;;;Ευτυχώς δεν είχα ακόμη το προνόμιο να με διδάξει!Τώρα μπαίνω στο 3ο εξάμηνο!
sakaros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 @we_will_rise:Στας Σέρρας είμαι συμπολίτη! Καλό θα ήταν κανείς να μην πανικοβάλεται στο άκουσμα του μέσου όρου αποφοίτησης,απλώς να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η σχολή θέλει διάβασμα!Χώρια το φανταρικό όπως προανέφερες... Όλες μα όλες οι σχολές είναι εύκολες,για κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται και πραγματικά διαβάζει! @Radiatedsoul: Φίλε μου για τους Ηλεκτρονικούς είσαι off-side,έχουν Ε.Δ. απ'το '89 (κατάφεραν να τα πάρουν "νύχτα" τα παλικάρια,όχι σαν εμάς με το ροχαλητό!!!) Εγω που δεν εχω καλη σχεση με την φυσικη κ στα μαθηματικα ειμι μετριος,εχω ελπιδες να την βγαλω την σχολη με συνεχη παρακολουθηση κ διαβασμα?
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγω που δεν εχω καλη σχεση με την φυσικη κ στα μαθηματικα ειμι μετριος,εχω ελπιδες να την βγαλω την σχολη με συνεχη παρακολουθηση κ διαβασμα? Στα ΤΕΙ μπαίνουν και παιδιά από ΕΠΑΛ, και αυτό σημαίνει ότι στο πρώτο εξάμηνο κάνουν μαθηματικά και φυσική επιπέδου σχεδόν λυκείου. Οπότε αν παρακολουθείς θα είσαι κυριλέ
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγω που δεν εχω καλη σχεση με την φυσικη κ στα μαθηματικα ειμι μετριος,εχω ελπιδες να την βγαλω την σχολη με συνεχη παρακολουθηση κ διαβασμα? αν και δεν ξερω τι παιζει σε τετοια τει, αμα βλεπεις μαθηματικα και αλλαζεις πεζοδρομιο δεν ειναι καλο. στα μαθηματικα δεν πρεπει να εχεις κενα. αμα ξερεις μαθηματικα η φυσικη βγαινει ευκολα
rikos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δυστηχως οι μηχανικοι εχουνε κανει μια κλικα που οποιος δεν εχει καποιον γνωστο η συγγενη δυσκολα μπαινει. Προσωπικα απο Σεπτεμβριο που τελειωσα το Πολυτεχνειο εχω στειλει καμια 300αρια βιογραφικα και ουτε σε ενα δεν με εχουν φωναξει για συνεντευξη...ελεος δηλαδη...οχι για δουλεια, για συνεντευξη...βασικα τωρα ειναι η τελεια εποχη να κανει καποιος μεταπτυχιακο (δεδομενου οτι αμα βγει στην αγορα εργασιας ανεργος θα ειναι μαλλον) αλλα που λεφτα μ@μω την καταδικη μ...
vag13gnc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι 18 χρονων μενω αθηνα και μολις περασα στο τει μηχανολογιας Σερρων και μου αρεσει το αντικειμενο(αλλωστε ηταν στις πρωτες επιλογες μου).Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει επειδη δεν τα παω πολυ καλα με τα μαθηματικα αν γινεται με ιδιαιτερα μαθηματα και δουλεια(4 ωρες την μερα)να τα βγαλω περα.Θελω να ασχοληθω με το αντικειμενο και στοχος μου ειναι να βγαλω την σχολη στα 5 χρονια.
GrafeioTeleton Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα και απο εμενα.Ειμαι 18 χρονων μενω αθηνα και μολις περασα στο τει μηχανολογιας Σερρων και μου αρεσει το αντικειμενο(αλλωστε ηταν στις πρωτες επιλογες μου).Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει επειδη δεν τα παω πολυ καλα με τα μαθηματικα αν γινεται με ιδιαιτερα μαθηματα και δουλεια(4 ωρες την μερα)να τα βγαλω περα.Θελω να ασχοληθω με το αντικειμενο και στοχος μου ειναι να βγαλω την σχολη στα 5 χρονια. Ειμαι ο ανθρωπος σου.Και εγω απο αθηνα ειμαι,και κλεινω 4,5 χρονια μηχανολογιας στις Σερρες..Καταρχην αμα πραγματικα σου αρεσει ο κλαδος τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα εδω πανω..Λοιπον για τα μαθηματικα δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.Τα εχει παρει ενα καθηγητης που θα ειναι μονιμος και τα 3 μαθηματικα και πιστεψε με θα τον λατρεψεις.3 χρονια τα παλευα και χαρις με αυτον εμαθα παραγωγους για πρωτη φορα στην ζωη μου και τα περασα με βαθμο.ΑΠΛΑ ξεχνα τα ιδιαιτερα για τα μαθηματικα..Τωρα με τα υπολοιπα μαθηματα υπαρχουν ευκολα,μετρια και δυσκολα ετσι..Με εναν καλο ρυθμο,συνεπης στα εργαστηρια σου(σημαντικο αυτο) και χωρις ιδιαιτερο κοπο θα την βγαλεις στα 5 χρονια ανετα.Ενοικια ειναι φτηνα και ο τροπος ζωης(σπιτια βρισκεις απο 130ε-250ε,πιτσες απο 5ε η μια,5ε το ποτο).Για το μελλον υπαρχουν θεσεις αλλα αυτο που μας καει ειναι τα επαγγελματικα δικαιωματα..Τωρα για κατι αλλο στειλε κανα Pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.