vamidaros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα ,μπορεί καποιός να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση περιπτέρου. Η μητέρα μου έχει αναπηρία 67% και θέλω να μάθω αν μπορεί να βγάλει άδεια περιπτέρου και αν μπόρει να βγάλει άδεια εφόσον έχουν καλυφθεί οι άδειες που μπορεί να χορηγησει ο δήμος που ανήκω.Αν δεν ειναι εφικτό αυτό μπορώ να νοικιάσω άδεια από άλλο δήμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
tolkki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα ,μπορεί καποιός να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση περιπτέρου.Η μητέρα μου έχει αναπηρία 67% και θέλω να μάθω αν μπορεί να βγάλει άδεια περιπτέρου και αν μπόρει να βγάλει άδεια εφόσον έχουν καλυφθεί οι άδειες που μπορεί να χορηγησει ο δήμος που ανήκω.Αν δεν ειναι εφικτό αυτό μπορώ να νοικιάσω άδεια από άλλο δήμο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Για αρχη θα σου προτεινα να απευθυνθεις εδω. Προσωπικα δεν ξερω αν βγαζουν ακομα αδειες για ΑμΕΑ. Οι αλλες επιλογες ειναι να νοικιασεις περιπτερο απο καποιον ιδιωτη ή και να το αγορασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.