iced Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οι ακριβοι ssd δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα, εχουν αλλη τεχνολογια. Ενω κατι φτηνοι με αλλη τεχνολογια εχουν. Αν σκασεις 400 για δισκο κανεις οτι θες χωρις κανενα προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 3. Μου κανει εντυπωση οτι ενας τετοιος υπερσυγχρονος δισκος εχει περιορισμους στις επανεγγραφες. Εαν βεβαια μου λες οτι μπορεις να γραφοσβηνεις ανενοχλητος 20GB/μερα επι 5 χρονια, τοτε ok.5. Nαι, ο δισκος μου εχει 4.2 γιατι ειναι ο velociraptor. Mπορεις να μου πεις ποσο ειναι τα νουμερα read-write-access time μεταξυ velοciraptor και ssd, ωστε καταλαβω τη διαφορά και πόσο γρηγοροτερος ειναι ο δευτερος απ το πρωτο? έχει περιορισμούς γιατί τους έχει η τεχνολογία πάνω στην οποία είναι κατασκευασμένοι οι SSD όχι μόνο αυτός... ώρα για διάβασμα http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive ο Velociraptor έχει 4.2ms ονομαστικά αλλά πραγματικά έχει 7ms και κάτι ψιλά...οι SSD έχουν κάτω από 1ms ονομαστικά και πραγματικά... edit: ρε screenshot καινούριο account πάλι? http://thelab.gr/showthread.php?t=67474 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49385
yu-cpui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οι ακριβοι ssd δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα, εχουν αλλη τεχνολογια. Ενω κατι φτηνοι με αλλη τεχνολογια εχουν. Αν σκασεις 400 για δισκο κανεις οτι θες χωρις κανενα προβλημα Ναι, αλλα εχουν λεει "παιδικες ασθενειες" και περιορισμους στα γραφοσβησηματα(?) Μαλιστα καπoιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι καταλληλοι ουτε για torrents. Ασε και το pagefile. ο Velociraptor έχει 4.2ms ονομαστικά αλλά πραγματικά έχει 7ms και κάτι ψιλά...οι SSD έχουν κάτω από 1ms ονομαστικά και πραγματικά... Γιατι να δηλωνουν παραμυθι οι raptors και να ειναι ειλικρινεις οι ssd? Πως ξερουμε ποιος λεει την αληθεια? edit: ρε screenshot καινούριο account πάλι? Αλλος παλι.. Ρε μασκαρα, λογαριασμο θα σου δωσω τι account θα κανω? Αντε κανε μας τη χαρη μη σε αρχισω στο λουσιμο και δε σε ξεπλυνει ουτε ο Νιαγαρας. Γιναμε ολοι ντ@β@τζηδες... Kαι κοψε τη πρωινη... κανει το μυαλουδακι σου πουρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι, αλλα εχουν λεει "παιδικες ασθενειες" και περιορισμους στα γραφοσβησηματα(?)Μαλιστα καπoιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι καταλληλοι ουτε για torrents. Ασε και το pagefile. Γιατι να δηλωνουν παραμυθι οι raptors και να ειναι ειλικρινεις οι ssd? Πως ξερουμε ποιος λεει την αληθεια? στα άλλα 2 topics των 2 forums δεν είπε κανείς ότι έχει πρόβλημα στα torrents, μόνο στο defrag, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί δημοψήφισμα μέχρι να το καταλάβεις... το ξέρουμε από τα benchmarks, απλό, αλλά φαντάζομαι ότι δεν έχεις διαβάσε ποτέ σου κάποιο...
yu-cpui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε μασκαρα, κοψε το παραμυθι και κοψε και τη πρωινη,,, κανει το μυαλουδακι σου πουρε. το ξέρουμε από τα benchmarks, απλό, αλλά φαντάζομαι ότι δεν έχεις διαβάσε ποτέ σου κάποιο... ναι, σου εμοιασα... edit: ρε screenshot καινούριο account πάλι? http://thelab.gr/showthread.php?t=67474 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49385 την αδεια σου θα παρω ρε βοδι? Αντε κανε μας τη χαρη... αντε πιες το γαλατακι σου και κοψε την αλητεια που σε χαρακτηριζει.
pc_admin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ξεφυγε πολυ το θεμα..καιρος να κλεισει μηπως?
yu-cpui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ξεφυγε πολυ το θεμα..καιρος να κλεισει μηπως? Οχι ρε συ, γιατι να τους κανουμε τη χαρη? Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που λεγαμε? (5. Nαι, ο δισκος μου εχει 4.2 γιατι ειναι ο velociraptor. Mπορεις να μου πεις ποσο ειναι τα νουμερα read-write-access time μεταξυ velοciraptor και ssd, ωστε καταλαβω τη διαφορά και πόσο γρηγοροτερος ειναι ο δευτερος απ το πρωτο? Μηχανικος δισκος δεν θα υπαρχει σε αυτο το συστημα, θα υπαρχει σε αλλα επικοινωνουντα συστηματα. Ο λογος ειναι οτι θελω την απολυτη ησυχια. Αλλα μου ειπες στο (2) οτι δεν υπαρχει προβλημα αν δεν θα εχω αλλο δισκο πλην του ssd, σωστα?) Παρακαλω τον mod, εφοσον σβηνει τα δικα μου posts-απαντησεις, να σβησει και τα χλευαστικα προς το προσωπο μου posts, δηλ. τα #8, #17, #18
yu-cpui Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 απλα απανταω στις κοροιδιες των ανεγκεφαλων, εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?
yu-cpui Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ε οχι και να αυτοκτονουσεις επειδη 2 αλητες εκμεταλλευονται την ανοχη του mod για να σε χλευασουν. yu$cpui, ωραία εκφράζεσαι... αναλογα με το πως εκφραζονται και οι αλητες. Για αλλη μια φορα, παρακαλώ τον mod, εφοσον σβηνει συνεχως τα δικα μου posts να σβησει και τα χλευαστικα posts των αλητων, δηλ. τα #8, #17, #18. Διαφορετικα θα αναγκαστω να φυγω.
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως θα αυτοκτονούσα. ( ...είναι τίμια λύση, ο Καρυωτάκης και ο Μαγιακόφσκι βλάκες ήταν; )
yu-cpui Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 προσεχε τι λες... οι αυτοκτονιες μεσω νετ ειναι ποινικο αδικημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.