Προς το περιεχόμενο

θεμοκρασιες συστηματος

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΗΤΡΙΚΗ:P4i65G

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:Nvidia Get force 6200

CHIPSET:INTEL i856G

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ:intel pentium 4 2800mhz

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ:WDC (40GB) σε τι θεμοκρασιες πρεπει να ειναι?

Δημοσ.

και αν ειναι πιο πανω τι επιπτωσεις θα εχει? πισω στο τροφοδοτικο η ανεμνηστηρακι δεν ξερω παντως κανει πολι ζεστη ρε παιδια πριν ενα χρονο μου ειχε χαλασει το ανεμνηστηρακι και με εβαλαν κατι αλλο αλλα οχι ανεμνηστηρακι

Δημοσ.

τι πυρηνα εχει ο επεξεργαστης? Northwood ή Prescott?

Εμενα pentium 4 prescott στα 3ghz οταν το ζοριζω βγαζει μια 75ρα στο χαλαρο. Οι Northwood δουλευουν σε πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες. εως 60C-65C βαρια βαρια να φτανει ο 2.8 northwood. Αν εχεις καθαρισει το εσωτερικο απο σκονες, αν εχεις περασει φρεσκια παστα κλπ θα πρεπει να βλεπεις περιπου οσους βαθμους λεει ο firewalker.

Επισης οι prescott κανουν σαν ελικοπτερα και θεωρειται φυσιολογικο. Φυσικα μιλαμε για τους πλεον αποτυχημενους επεξεργαστες της Intel. Υπο αυτες τις προυποθεσεις το θεωρουμε φυσιολογικο γιατι διαφορετικα ειναι απαραδεκτο. Αν εχεις και κανα μικρο δωματιο σε ογκο, προσφερεται κατα τους καλοκαιρινες μηνες και ως καλοριφερ.

Δημοσ.

Nortwood εχω γιατι? σημαινει κατι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:00 ----------

και αν ειναι πιο πανω τι επιπτωσεις θα εχει? πισω στο τροφοδοτικο η ανεμνηστηρακι δεν ξερω παντως κανει πολι ζεστη ρε παιδια πριν ενα χρονο μου ειχε χαλασει το ανεμνηστηρακι και με εβαλαν κατι αλλο αλλα οχι ανεμνηστηρακι απαντηστε λιγο

Δημοσ.

Το 55 που είπα εγώ ήταν για τον σκληρό δίσκο. Η CPU που έχω (Pentium 4 @ 2.6 GHz) δουλεύει τώρα το καλοκαίρι στους 41~43 βαθμούς σε normal λειτουργία. Όταν τον αφήνω με τις ώρες και κάνει compile κάτι φτάνει μέχρι 58. όλα αυτά με την εργοστασιακή ψύκτρα.

Δημοσ.
Nortwood εχω γιατι? σημαινει κατι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:00 ----------

και αν ειναι πιο πανω τι επιπτωσεις θα εχει? πισω στο τροφοδοτικο η ανεμνηστηρακι δεν ξερω παντως κανει πολι ζεστη ρε παιδια πριν ενα χρονο μου ειχε χαλασει το ανεμνηστηρακι και με εβαλαν κατι αλλο αλλα οχι ανεμνηστηρακι απαντηστε λιγο

οι Northwood δουλευουν σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Θεωρητικα δε πρεπει να εχεις πανω απο 55C ακομα κι αν το γονατιζεις. Και σε idle καμια 40ρια

Το τροφοδοτικο παντα δουλευει σε υψηλες θερμοκρασιες και γενικως βγαζει ζεστη. Το θεμα ειναι πως αν αυτοι πηραν πρωτοβουλια και σου βγαλαν τον ανεμιστηρα, ειναι κατι που καθιστα το τροφοδοτικο επικινδυνο. Κατα τη γνωμη μου τραβα παρε νεο τροφοδοτικο επωνυμο. Δεν παιζουν με αυτα.

ΥΓ. Οχι απο τον μπακαλη που σου ξηλωσε το ανεμιστηρακι και δεν σου εβαλε αλλο.

Δημοσ.
πως βλεπω αν εχω ψυκτρα? 51σκληρος,46 επεξεργαστης,43μητρικη,54,4CPU diode

55karta aytες ειναι τωρα οι θεμοκρασιες μου

οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι ανησυχητικες, δεδομενης της εποχης.

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές βαισμένοι στον πηρύνα Nortwood ήταν αρκετά ενεργοβόροι και απαιτούσαν καλο τροφοδοτικό, οι θςρμοκρασίες μπορουν να μετρηθούν και με το πρόγραμμα Motherboard monitor. Ωστόσο μπορεις καλλιστα να καθαρίσεις το εσωτερικο του κουτιού με προσοχή και ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι...Ημ. Εγγραφής: May 2009

icon1.gif

Nortwood

Δημοσ.

Πρέπει να πιάνεις την κάσα του pc και να είναι δροσερή αλλιώς σημαίνει οτι δεν ανανεώνεται ο αερας μέσα στο pc σου. Αν σημβαίνει αυτό βάλε ένα ανεμιστήρα να βγάζει αέρα στο πίσω μέρος του πύργου εκεί που είναι η ''σίτα'' στο πάνω μέρος και θα με θυμιθείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...