iparou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ξέρει κανείς ρε παίδες κανένα μαγαζί που να παίζει ελληνικά κοντά στα νότια προάστια ? Λέγοντας ελληνικά, εννοώ διάφορα πρόσφατες (και μη) επιτυχίες από Νότη, Οικονομόπουλο, Μακρόπουλο κ.τ.λ... Όπψς π.χ. κάνει το Supper στη Σίνα τις Κυριακές το βράδυ. You get the point Thanks a lot.
aledjo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 εδωωωωωωωω παιδι μου εδω! προς τα βορεια προαστεια ομως. εγω ειμαι ο DJ και το ρεπερτοριο μου μετα τις 12 ειναι αυτο που αναφερεις
iparou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 lol.. Thanks για το offer αλλά πάνω από τον πύργο του ΟΤΕ έχω ανέβει μόνο 2-3 φορές στη ζωή μου.. Κάτι πιο κοντινό θα βοηθούσε.. ΒΤW, θα μπορούσε κάποιος mod να το βάλει στο section με τη μουσική ? Πιστευω θα ταίριαζε περισότερο εκεί.
aledjo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 οχι τοσο βορεια νεα φιλαδελφεια ξερεις? για αλλαγη....
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ολα τα παραλιακα clubs καθε κυριακη εχουν greek nights...
iparou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αργυρούπολη είναι καλά, αλλα δεν έχω κάτι υπόψην μου. Δεν μιλάω για clubs, μιλάω για μπαράκι να πας να πιεις το ποτάκι σου σαν άνθρωπος χωρίς να είσαι πατεις με πατώ σε.
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 aledjo για πες για νεα φιλαδελφεια!!εχω και ενα φιλαρακι-σειρουλα μου τωρα που μενει φιλαδελφεια!χεχε περιμενω να πεις ε!αλλα θα αργησω να απαντησω ειμαι φανταρος
aledjo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οταν εχεις χρονο στειλε μου πμ να σου πω λεπτομεριες μη περιμενεις τετοια τραγουδια.... για πλακα τα ποσταρω εγω παιζω ποιοτικα λαικα-κλαψοτραγουδα
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στην αργυρουπολη εχει μερικα αλλα ας αφησω τους γνωστες τις περιοχες να σου πουν. το ενα θα ειναι το bside.. παντως κυριακη στα παραλιακα ειναι χαλαρα τα πραγματα...
iparou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξέρω το bside, αλλά δεν νομίζω να βάζει ελληνική μουσική κάθε μέρα.. Άσε που, τουλάχιστον όσες φορές πήγα, μάζευε πολύ πιτσιρικαρία (σχολεία..) Όσως αφορά τις Κυριακές παραλιακή, δεν είναι και ότι καλύτερο για όσους από εμάς δουλεύουμε Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.