matilda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Γεια σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα smartphone. Ψάχνοντας σε διαφορα ηλεκτρονικά καταστήματα είδα αυτό: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=161302 Διάβασα καλές κριτικές για αυτό το κινητό αλλά αυτή η μάρκα δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα και δεν ξέρω πόσο καλό κινητό είναι... Έχει κάποιος ή έχει ακούσει κάποιο που να έχει κινητό μάρκας MWg???? Τέλος δεν έχω ξαναπαραγγείλει από την expansys...έχει μήπως κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα??? Ευχαριστώ πολύ
Dj_kourampies Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σαν ποιότητα συσκευής, ταχύτητα κτλ είναι άψογο, αλλά έχει μόνο 64MB RAM, οπότε ξεχνάς τελείως το multitasking, και τα περισσότερα shells/ui mods. Επίσης είναι qvga, ενώ τα περισσότερα πλέον έχουν οθόνη 800χ480. Από την άλλη έχει πολύ γρήγορο επεξεργαστή, και κανονικότατο qwerty. Επίσης υποδειγματικό gps chip. Τα αξίζει τα λεφτά του αν δεν είσαι windows mobile power user. Το expansys είναι υποδειγματικό, σε 2-3 εργάσιμες θα το έχεις ακόμα και με αντικαταβολή. Με την εγγύηση όμως δε ξέρω. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό με δικά σου έξοδα/ευθύνη γιατί δεν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.