tasosuser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα στο forum. Ήθελα να ρωτήσω αν κανένας κάτοχος UPS Accupower MC2 έχει καταφέρει να το κάνει να συνεργαστεί με το πρόγραμμα Winpower Manager 3.2.0.2. Έχω Windows XP και το UPS συνδεδεμένο σε μία θύρα COM. Δοκίμασα και το καλώδιο σύνδεσης και τις δύο COM βάζοντας ένα modem και δουλεύουν κανονικά. Όμως το UPS παραμένει... άφαντο. Επίσης έχω δοκιμάσει σαν administrator να πάω στην επιλογή System>COM Port setting (στο πρόγραμμα Winpower) αλλά φαίνεται ανενεργή. Οποιαδήποτε ιδέα-πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Glaciall Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ουτε κ εγώ βρηκα ακρη, μεχρι που διαβασα το manual. πρεπει να κανεις εγκατασταση σαν διαχειριστης κ θα το δει αμεσως
tasosuser Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ουτε κ εγώ βρηκα ακρη, μεχρι που διαβασα το manual.πρεπει να κανεις εγκατασταση σαν διαχειριστης κ θα το δει αμεσως Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την υπόδειξη. Όμως, όπως έγραψα και πρίν , συνδέθηκα σαν διαχειριστής (administrator) αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.