maraki3110 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα.....κανει κανεις αυτο τον καιρο proficiency σε φροντηστηριο?? Εχω παρει το lower πριν κανα 5χρονια (με δυσκολια) και ειπα ν παρω και το prof γτ θα μ χρειαστει! Δε θελω να πιεστω πολυ γι αυτο λεω να το κανω σε διαρκεια 2 ετων...ειμαι και λιγο ασχετη οποτε πρεπει να καλυψω και τα κενα μου.....Ποσο περιπου κοστιζει γνωριζετε?? κανα καλο φροντηστηριο Θεσσαλονικη? Μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει και κρατικο Γ2?? ευχαριστωωω:o
kostikasre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Με τα δεδομένα που παρέθεσες και χωρίς πολύ πίεση,όπως θέλεις,αν πας για αυτό του Michigan θέλεις 3 χρόνια τουλάχιστον,αν πάμε για Cambridge ασ'το καλύτερα! (επιπέδου C2 είναι και τα δύο έτσι κι αλλιώς...) Αν θες οικονομική και καλή λύση,ρώτα στα soeasy...από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα μπορούσες να το επισπεύσεις αν έκανες ιδιαίτερα με έναν καλό καθηγητή...το καλός συνεπάγεται και ακριβός βέβαια! Αυτά από μένα!Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξεις!
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το ποτε θα το παρεις εξαρταται απο την δικη σου δουλεια. Ειχα 4 χρονια να κανω μαθημα μετα τα λοουερ και το πηρα σε εναν χρονο. Απλα βλεπονατας ταινιες χωρις υποτιτλους.Και ακομα το κανω οταν δεν βρισκω
d3m0n Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Η κανονική προετοιμασία για το proficiency είναι 2 χρόνια από όσο γνωρίζω,οπότε λογικά θα χρειαστείς και άλλον έναν χρόνο για να καλύψεις τα κενά των 5 χρόνων.
slygeo87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μπορείτε να μου πείτε που στο καλό χρειάζεται; Η μαρμάγκα στο συρτάρι το τρώει.
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χρειάζεται σίγουρα αν κάνεις αίτηση σε αγγλικό/αμερικάνικο πανεπιστήμιο σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλο το αν θεωρείται must.
gaztes1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω εάν στην "ευρωδιάσταση" - (φροντιστήριο ξένων γλωσσών είναι)για το τμήμα proficiency, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή τα βιβλία?? Όταν πήγα ξέχασα να το ρωτήσω αυτό. Έαν καποίος γνωρίζει να μου πει. ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2009 από gaztes1
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Η ευρωδιάσταση φαντάζομαι πως είναι φροντιστήριο. Εκεί τους ρώτησες;
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μάθω εάν στην "ευρωδιάσταση" για το τμήμα proficiency, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή τα βιβλία?? ευχαριστώ. τσου... Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
leukonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή και μένα με βασανίζει αυτές τις μέρες η απόκτηση του proficiency ρώτησα σε φροντιστήριο (στην Αθήνα) και μου είπανε 1350e για 8 μήνες μάθημα και θα δόσω με δική μου ευθήνη γιατί η δική τους προετοιμασία διαρκεί 1.5 χρόνο.Επίσης αν χρειαστεί θα κάνω επιπλέπν ώρες(φυσικά όχι δωρεάν).Η τιμή πως σας φαίνεται?
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 1350 για 8 μήνες βγαίνει 169 ευρώ το μήνα. Λίγο σούφρα δεν είναι; Ή πάει έτσι επειδή είναι εντατικά και καλά;
leukonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ισως και να είναι 9 οι μήνες(14 Σεπτεμβρίου με Μαιο)...οπότε βγαίνει 150ε....αλλα είναι σε καλό φροντιστήριο (το καλό προκύπτει απο το γεγονός οτι έχει μεγάλες επιτυχίες) τα μαθήματα δεν είναι εντατικά απλά θα μπώ σε τμήμα πιο προχωρημένων και με παραπάνω ύλη(και φυσικά προσωπικό διάβασμα) θα είμαι έτοιμος ως το Μαιο. Θέλω να πάω και αλλού να ρωτήσω απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, δε ξέρω καθόλου τι παίζει με τιμές για proficiency, ίσως είναι ανεβασμένες λόγω του επιπέδου του "χαρτιού". Μου φάνηκαν απλά κάπως πολλά.
kostikasre Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μπορείτε να μου πείτε που στο καλό χρειάζεται; Η μαρμάγκα στο συρτάρι το τρώει. Μου αρέσει η ερώτηση σου! Επί της ουσίας δεν θα χρειαστεί πουθενά,αλλά αφενός βλέπεις ότι ο κόσμος σκοτώνεται να μπει στο Δημόσιο (εκεί κάνει τη διαφορά) αφετέρου χρειάζεται για κάποιον που θέλει να σπουδάσει εκτός συνόρων... Εγώ θα σου δώσω μια πιο ώριμη απάντηση και θα σου πω ότι προσωπικά όταν το έδινα (το 2005) το έβλεπα ως πρόκληση,ως δοκιμασία των γνώσεών μου!Αυτά είναι καλά test για κάποιον/α που δεν ταξιδεύει συχνά και δεν εξασκεί τον προφορικό ή το γραπτό λόγο της γλώσσας που έμαθε!Ένιωθα πολύ καλά όταν πήγαινα να το δώσω γιατί δεν είχα το άγχος του τι θα γίνει αν κοπώ! (π.χ. πανελλήνιες)...από εκεί και πέρα το πήρα και το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει το συρτάρι μου... Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να σας ρωτήσω επί της ευκαιρίας είναι αν υπάρχει κάποια εξέταση για πιστοποιητικό ανώτερου επιπέδου από το Proficiency!Όπως γίνεται π.χ. στα Γερμανικά...εδώ στη Θεσσαλονίκη που είμαι (στο Goethe) εκτός από το Kleines (επιπίεδου C2 δηλαδή Proficiency) υπάρχει στη συνέχεια και το Grobes (επιπέδου C2+),ένας φίλος που έδωσε που είπε ότι είναι επιπέδου "σχεδόν μητρικής γλώσσας" ότι μαζί του έδιναν απόφοιτοι από Γερμανικές φιλολογίες και εξεταζόταν επί μια εβδομάδα!Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει επί του θέματος! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ---------- Επειδή και μένα με βασανίζει αυτές τις μέρες η απόκτηση του proficiency ρώτησα σε φροντιστήριο (στην Αθήνα) και μου είπανε 1350e για 8 μήνες μάθημα και θα δόσω με δική μου ευθήνη γιατί η δική τους προετοιμασία διαρκεί 1.5 χρόνο.Επίσης αν χρειαστεί θα κάνω επιπλέπν ώρες(φυσικά όχι δωρεάν).Η τιμή πως σας φαίνεται? Η τιμή είναι μια χαρά...σκέψου ότι εγώ παρακολουθώ σε γνωστή αλυσίδα φροντιστηρίων (άρα και φθηνή) πάω για CELI 2 και με 20% έκπτωση (φοιτητής γαρ) σκάω κάτι λιγότερο από 1000€...
Steven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που δεν γνωρίζω και θα ήθελα να σας ρωτήσω επί της ευκαιρίας είναι αν υπάρχει κάποια εξέταση για πιστοποιητικό ανώτερου επιπέδου από το Proficiency!Όπως γίνεται π.χ. στα Γερμανικά...εδώ στη Θεσσαλονίκη που είμαι (στο Goethe) εκτός από το Kleines (επιπίεδου C2 δηλαδή Proficiency) υπάρχει στη συνέχεια και το Grobes (επιπέδου C2+),ένας φίλος που έδωσε που είπε ότι είναι επιπέδου "σχεδόν μητρικής γλώσσας" ότι μαζί του έδιναν απόφοιτοι από Γερμανικές φιλολογίες και εξεταζόταν επί μια εβδομάδα! Ναι το Grosses σε αντιστοιχία με το Proficiency είναι ανώρερο..κατά πολύ. Γενικά είναι λίγο "άρρωστο" δίπλωμα, που δεν χρειάζεται αν δεν έχει σκοπο να γίνεις καθηγητής. Πέρα από αυό είναι αρκετά δύσκολο μιας και πρέπει πραγματικά να είσαι πολύ καλός στη γλώσσα και να μπορείς να διαβάζεις και λογοτεχνία καταλαβαίνοντας τα περισσότερα νοήματα. Επίπεδο μητρικής ντάξει δεν νομίζω... Δεν υπάρχει έτσι κι αλλίως τέτοιο δίπλωμα, μιας και τοοοσο καλά μπορείς να μάθεις μόνο στη πραγματική πράξη, αλλά είναι το πιο κοντινό που θα μπορούσε κάποιος να βρει. Όπως και να έχει μπορείς να το πάρεις, αλλά είναι σχετικά ζόρικο και θέλει διάβασμα.. Και μη νομίζεις ότι οι απόφοιτοι από γερμανικές φιλολογίες ξέρουν τα τρομερά και απίστευτα γερμανικά.. Δεν θα με εξέπλητε καθόλου αν οι περισσότεροι κοβόντουσαν στο grosses...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα