kostikasre Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 @Steven: Συμφωνώ,απλώς το ανέφερα γιατί είναι ένα πολύ δυνατό "test" για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει!Και φυσικά δεν είναι επιπέδου μητρικής,είναι επιπέδου "σχεδόν μητρικής" όπως ανέφερα πιο πάνω! Έννοια σου και τα παιδιά απ'τις φιλολογίες έφαγαν κάτι Χ στην έκθεση...
gaztes1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 1350 για 8 μήνες βγαίνει 169 ευρώ το μήνα. Λίγο σούφρα δεν είναι; Ή πάει έτσι επειδή είναι εντατικά και καλά; μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πιο φροντιστηριο ειναι αυτο, γιατι εμενα για 8 μηνες μου ειπαν 216 ευρω τον μηνα ή 1300 ευρω εαν τα πληρωσω όλα μαζί από την αρχή.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πιο φροντιστηριο ειναι αυτο, γιατι εμενα για 8 μηνες μου ειπαν 216 ευρω τον μηνα ή 1300 ευρω εαν τα πληρωσω όλα μαζί από την αρχή. Ρώτα τον χρήστη leukonas, γι' αυτόν πρόκειται.
gaztes1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα.. πηγα σε ενα φροντιστηριο χθες να ρωτησω για το proficiency του Michigan. μου ειπαν 216 ευρω τον μηνα 'ή 1300 εαν τα πληρωσω όλα αρχικά. επειδη δεν έχω ιδέα από τιμές, είναι λογικές αυτές οι τίμες?? έχετε να μου προτείνετε κάποιο φροντιστήριο?? μένω Αθήνα.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 εγω παιδες που εδωσα το μαιο 09 μου φυγαν απο την τσεπη 2000 ευρω [φροντηστηριο+βιβλια+εξεταστρα] τμηματα ενηλικων φυσικα...
mentor231 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα.....κανει κανεις αυτο τον καιρο proficiency σε φροντηστηριο?? Εχω παρει το lower πριν κανα 5χρονια (με δυσκολια) και ειπα ν παρω και το prof γτ θα μ χρειαστει! Δε θελω να πιεστω πολυ γι αυτο λεω να το κανω σε διαρκεια 2 ετων...ειμαι και λιγο ασχετη οποτε πρεπει να καλυψω και τα κενα μου.....Ποσο περιπου κοστιζει γνωριζετε?? κανα καλο φροντηστηριο Θεσσαλονικη? Μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει και κρατικο Γ2??ευχαριστωωω:o maraki3110 θα σου πώ, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω,οτι τον χώρο των φροντιστηρίων ΞΓ στη Θεσσαλονίκη τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, λόγω δουλειάς. Το καλύτερο φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης είναι το "Αγγλικά Βαφοπούλου" στην Προξένου Κορομηλά. Εκεί κάνουν 2 χρόνια για Michigan. Επίσης καλό είναι το Assos και το Access στην Εγνατία αλλά και το "root" στην Αγγελάκη. Επιλογή δική σου. Όποιο δεις ότι σε εμπνέει περισσότερο. Όταν έρθει η ώρα να δώσεις σκέψου και το πτυχίο City and Guilds. Βολεύει ειδικά τους ενήλικες. Η τιμή 1300€ είναι μια λογική τιμή για Proficiency. Συνήθως εκεί γύρω κυμαίνονται. Μην τσιμπάτε από προσφορές, ειδικά ότι είναι κάτω από 1000€.
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 2*800 ειναι στην ευρωδιασταση [για 2 ετη]
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 2*800 ειναι στην ευρωδιασταση [για 2 ετη] και μιση γλωσσα δωρο ξεχασα να πω...
damian1977 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παντος εγω που το πηρα στα 33,(προπερσι) πηγα στα φροντιστιρια Γραψας στην Πατρα (Ερμου+Αγ Ανδρεα) και εμεινα ευχαριστημενος....(αα και 1200/χρονο,οχι και ασχημα)
theTuber Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το πήρα σε 1 χρόνο με ταχύρυθμο τμήμα ενηλίκων.Το lower το είχα πάρει στο γυμνάσιο και ξανασχολήθηκα 7 χρόνια μετα,πήρα το advanced με μερικούς μήνες προετοιμασία και έπειτα το proficiency.150 τον μήνα μου έβγαινε.
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παντος εγω που το πηρα στα 33,(προπερσι) πηγα στα φροντιστιρια Γραψας στην Πατρα (Ερμου+Αγ Ανδρεα) και εμεινα ευχαριστημενος....(αα και 1200/χρονο,οχι και ασχημα) ποσα χρονια εκανες...?
aghahowa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Υπαρχει η περιπτωση της εξετασης χωρις μαθηματα σε φροντηστηριο; και αν ναι ποσο θα κοστίσει η εξεταση;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Υπαρχει η περιπτωση της εξετασης χωρις μαθηματα σε φροντηστηριο; και αν ναι ποσο θα κοστίσει η εξεταση; Φυσικα και μπορεις να εξεταστεις διχως μαθηματα. Δεν ξερω τιμες, αλλα στειλε ενα mail στο British Counsil ή στην Ελληνοαμερικανικη ενωση και ρωτησε για τιμες, προθεσμιες κλπ.
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Eγώ πάντως το Μίσιγκαν(σαν επίπεδο θεμάτων) το θεωρώ κάτι πάνω από το LOWER(μόνο το λεξιλόγιο χρειάζεται να εξασκήσει κανείς παραπάνω)... Εγώ προτείνω να κάνεις μαθήματα για Κέιμπριτζ και παράλληλα να λύνεις και θέματα από Μίσιγκαν...και άμα λάχει δώσε τα και τα 2 και όποιο κάτσει(ή και τα δύο)... Αλλά τουλάχιστον, αν πας για Κειμπριτζ, θα καταλάβεις ότι δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι στο Μίσιγκαν...παιδικό θα σου φανεί! Πάνω από όλα όμως είναι η όρεξη να μάθεις και να μην το δεις σαν τις πανελλήνιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα