Beholder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα παλι γιατι δεν μου δουλευει ουτε στα Αγγλικα ουτε στα Ελληνικα? Το δοκιμασε κανεις αλλος? Κριμα γιατι δειχνει πολυ καλο! Θα ηταν ευκολο να μας ελεγε καποιος βημα-βημα την εγκατασταση και χρηση του?
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ηταν ευκολο να μας ελεγε καποιος βημα-βημα την εγκατασταση και χρηση του? Με την προϋπόθεση ότι έχεις επίσημο messenger από microsoft, τα είπε όλα ο parsifal στο δεύτερο post.
Beholder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Με την προϋπόθεση ότι έχεις επίσημο messenger από microsoft, τα είπε όλα ο parsifal στο δεύτερο post. Ναι φυσικα,επισημο messenger εχω. Απλα δεν ξερω τι μπορει να εκανα λαθος και δεν δουλευει σε μενα αν και ακολουθησα τις οδηγιες απο τα links του parsifal. Messenger Plus version:4.0.82.368 Windows live messenger:version 2009 (build 14.0.8064.206)
FarCry Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως δεν υποστηριζεται απο την τελευταια εκδοση του Msn plus? δεν παιζουν ολα τα διαθεσιμα scripts της βασης....
Beholder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως δεν υποστηριζεται απο την τελευταια εκδοση του Msn plus? δεν παιζουν ολα τα διαθεσιμα scripts της βασης.... Ισως.Αλλα γι'αυτο 'ποσταρα' μηπως και καποιος ξερει να μας πει κατι παραπανω για να μην το παιδευω αδικα. Κριμα παντως γιατι φανηκε καλο script.
activex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 θα ξεχασουν τα ελληνικα που μαθαινουν στο σχολειο απο το msn που γραφουν greeklish.... τι αλλο θα διαβασω.... εδω οι κυπριοι δεν εχουν προβλημα που σε msn, facebook klp γραφουν με κυπριακη μορφη (τα κυπριακα δεν γραφονται μονο λεγονται) και κανονικα πανε στο πανεπιστημιο (στο σχολειο γραφουν και μαθαινουν τα ελληνικα και τους απαγορευεται να μιλανε κυπριακα) αυτες ειναι υπερβολες Όχι μόνο από το msn...μην υπερβάλλεις! παρατήρησες ότι από την πολύ ΥΠΕΡΒΟΛΗ...εκτός από την γραφή πετσοκόβουμε σταδιακά και τις λέξεις ; ntaks ΤΕΣΠΑ ΓΤ na piraks... όλα είναι θέμα χρόνου! όταν θα φτάσουμε να μιλάμε μόνο με ούγκα μπούγκα για την ευκολία μας βρε αδελφέ, τότε θα καταλάβουμε πως "φτωχαίνουν οι λέξεις και ετσι περιορίζονται οι σκέψεις!" πολλές εκπτώσεις βλέπω και θα την χάσουμε τελείως την φαντασία μας... και αυτά τα λέω ως ανορθόγραφος τεμπέλης που το σκυλομετάνιωσα και τώρα τραβιέμαι να το σώσω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:41 ---------- το script και το spell μπέικε κανονικά αλλά δεν βρίσκω πως διορθώνει! δεν μαρκάρει δηλαδι με κόκκινο η ότι άλλο...
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το "ντάξει/ντάξ" έχει προκύψει από το "εντάξει" που λέμε προφορικά και καταλήγει πολλές φορές να ακούγεται έτσι. Το "τεσπα" και το "γτ" δεν είναι ελληνικές λέξεις, το να τις χρησιμοποιείς in real life (τη πρώτη βασικά, τη δεύτερη πως να τη χρησιμοποιήσεις) είναι λιγάκι τραγικό. Το "να πειράξ" δεν το έχω ακούσει να χρησιμοποιείται, πρέπει μάλλον να είσαι από χωριό (χωρίς καμία παρεξήγηση εδώ) ή να το παίζεις μαγκάκι.
activex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 slipknot δε χρειαζόταν τόση ανάλυση για ένα παράδειγμα μου που είναι ολοφάνερο τη θέλει να σου πει όσων αφορά τις πρακτικές μας! (έστω από τα συμφραζόμενα) και 100% αντιπροσωπευτικό να μην είναι, έχω δει και τραγικότερα στην πραγματικότητα! το νόημα παραμένει και αν διαφωνείς κάπου ουσιαστικά, εδώ ήμαστε...
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, ξεχνάμε τα ελληνικά μας με τα greeklish, συμφωνώ.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αν μιλάμε για τον επίσημο MSN client tης Microsoft (Windows Live Messenger 2009), τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το πρόσθετο Messenger Plus! Live, στη συνέχεια το script aSpellChecker και τέλος, ελληνικό dictionary.. Δεν μου δουλεύει... τα εγκατέστησα και τα 3.
Beholder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα μπορει να μας πει καποιος αν καταφερε να το δουλεψει και αν ναι πως?
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Βάζετε την τελεία μπροστά, όπως λένε οι οδηγίες του script; Usage (Important - Read Carefully!)1. aSpellChecker is only activated if you activate it for a particular message. 2. To use it, simply add a . (dot) in front of the message you are sending out.
activex Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Βάζετε την τελεία μπροστά, όπως λένε οι οδηγίες του script; ουπς...εγώ όχι! θα το δω στο σπίτι το απόγευμα
Beholder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Βάζετε την τελεία μπροστά, όπως λένε οι οδηγίες του script; Εγω ναι,αλλα τζιφος!
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, υπάρχει πρόβλημα με το precompiled ελληνικό dictionary. Με το αγγλικό dictionary file δουλεύει κανονικά το script. Αν θυμάμαι καλά από παλιότερα post εδώ στο Insomnia (του firewalker νομίζω), είναι εφικτό να γίνει manipulation των δεδομένων που χρησιμοποιεί το aspell και να προστεθούν λέξεις, να φτιάξουμε δίγλωσσο dic file κ.ά. Αν βρω χρόνο, θα το κοιτάξω λίγο περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.