Martini Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 κανω ενα βιντεο στο Nero Vision αλλα μου βγαινουν τεραστια. 1 gb.. νταξει ειναι 40 λεπτο αλλα πολυ δεν ειναι??? εχει πιο πολυ εικονες και μερικα βιντεακια. αναλθση 720 Χ 600 κατι τετοιο. πως μπορουν να βγουν μικροτερο μεγεθος?? Η εστω οταν βγει το αρχειο με αλλο προγραμμα να μειωσω το μεγεθός του. εννοειται ιδια αναλυση κτλ.
cabdik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι περιεργη η αναλυση ή μου φαινεται? δεν ξερω απο βιντεο encoding αλλα....720χ600? σε 4:3 φορμα το φτιαχνεις?
micos000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 720χ576 είναι η ανάλυση για PAL βίντεο. Μάλλον τα βγάζεις σε DV-AVI γι αυτό σου βγαίνουν τεράστια. Δοκίμασε υψηλώτερη συμπίεση ή κάποια άλλη μορφή συμπίεσης. Αν θέλεις να το κάνεις στο τέλος dvd, μην σε απασχολεί. Το τελικό μέγοθος θα ρυθμιστεί κατά το authoring. Αν το θέλεις σε avi δοκίμασε σε xvid.
Martini Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 και avi που το κανω βγαινει 1 gb αντι για 1,5 ... δε γινετε να βγει πολυ μικροτερο??? ( να βλεπεται εννοειται ομως.. )
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοώ να το κάνεις avi αλλά να χρησιμοποιήσεις άλλους codecs. Κάπου πρέπει να έχει ρυθμίσεις και να σου επιτρέπει να επιλέξεις ποιον codec θέλεις. Δεν το έχω δουλέψει το vision και δεν ξέρω που ακριβώς το έχει, αλλά πρέπει κάπου να υπάρχει. Συνήθως όταν επιλέξεις εξαγωγή σε avi, πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή για codec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.