Προς το περιεχόμενο

ηχο+βιντεο

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

2 ερωτησεις(με υποερωτηματα:-)) θελω να κανω και αν μπορειτε να με βοηθησετε...

1)θελω ενα προγραμμα που να παιρνει τον ηχο απο ενα βιντεο, π.χ. κατεβαζω ενα βιντεο απο το youtube και θελω τον ηχο του να το εχω σε μορφη mp3(επειδη τα κατεβαζει σε μορφη .flv να υποστηριζει και αυτη την μορφη).

2) pinnacle 12:α)γνωριζετε πως βαζουμε κυλιομενους τιτλους, να εμφανιζεται απο αριστερα και να τελειωνει δεξια η τιτλοι τελος(απο πανω προς τα κατω)?

β)στο βιντεο θελω οταν παιζει να υπαρχει διαφορετικο κεφαλι απ'οτι του ηθοποιου(βαζωντας ενα δικο μου), οπως εχει κανει και ο Λαζοπουλος σε εκπομπες του!

αν γνωριζει καποιος απο pinnacle help me!

Δημοσ.

1. Υπάρχει το AoA Audio Extractor, το οποίο δεν κάνει εξαγωγή αλλά καταγραφή του ήχου από τα βίντεο σε μορφή mp3, αλλά είναι αρκετά απλό.

2.

α)Δεν ξέρω πως το έχει στο pinnacle, αλλά αυτό λέγεται Crawl title (το οριζόντιο) και Roll title (το κατακόρυφο) στην ορολογία του editing. Υπάρχει ένα plugin που λέγεται Title Deco και κάνει εύκολη τη δημιουργία τίτλων roll και crawl.

β) Δεν νομίζω να το κάνει το Pinnacle. Αυτό είναι post production εφέ και τέτοια συνήθως γίνονται με προγράμματα composition όπως το Adobe After Effects ή το Autodesk Compustion και δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται. Η τεχνική πάντως λέγεται motion tracking αν θέλεις να το ψάξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...