EstellePr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνω να βρώ ένα ερμοsite, που να πωλούνται κουτάβια στο εξωτερικό, και να υπάρχει δυνατότητα να τα στείλουν ελλάδα. Γνωρίζει κανείς τίποτε?
platongr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν προτιμάς έναν Έλληνα εκτροφέα ?
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνω να βρώ ένα ερμοsite, που να πωλούνται κουτάβια στο εξωτερικό, και να υπάρχει δυνατότητα να τα στείλουν ελλάδα. Γνωρίζει κανείς τίποτε? ριξε μια ματια εδω American pitbull terrier Πάντως θα σου πρότεινα να ψάξεις κάποιον αξιόλογο ελληνα εκτροφέα. Γιατι είναι πολυ σημαντικό να γνωρίσεις τους γονείς του κουταβιού. (είχες ποτέ κάποιο αλλο σκύλο?)
EstellePr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι για δώρο, για τον αδερφό μου. Έχει αρρώστια με αυτά, κι έχει λυσσάξει να βρεί απ' έξω, γτ λέει πως τέτοια breeds δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Εμένα πάλι, όλα ίδια μου φαίνονται.
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μια απορία, καθαρά από περιέργεια γιατί δε γνωρίζω τα κόλπα. Πώς σου στέλνουν σκύλο απ' έξω; Σε τι και με τι το μεταφέρουν δηλαδή;
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εισιτήριο κανονικά με εποπτεία συνοδού κτλ. Ήθελα να φέρω τη γάτα μου εδώ αλλά θα γινόταν 3ος παγκόσμιος.
platongr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό είναι ο αδερφός σου να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την ράτσα πριν προβεί στην αγορά. Το ότι λέει πως δεν υπάρχει η ράτσα και οι γραμμές της στην Ελλάδα, δείχνει ότι δεν έχει ασχοληθεί, τουλάχιστον όσο θα έπρεπε. Αν χρειαστείς βοήθεια για σωστούς εκτροφείς της ράτσας, πες μου...
kris evrivotas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλό είναι ο αδερφός σου να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την ράτσα πριν προβεί στην αγορά.Το ότι λέει πως δεν υπάρχει η ράτσα και οι γραμμές της στην Ελλάδα, δείχνει ότι δεν έχει ασχοληθεί, τουλάχιστον όσο θα έπρεπε. Αν χρειαστείς βοήθεια για σωστούς εκτροφείς της ράτσας, πες μου... γεια σου φίλε μου ενδιαφερομαι να αγοράσω ενα pitbull terrier καθε βοήθεια σου θα μου είναι πολύτιμη ευχαριστώ επισης και κάποιος αλλος αν ξέρει θα περιμένω τις προτάσεις του
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εισιτήριο κανονικά με εποπτεία συνοδού κτλ.Ήθελα να φέρω τη γάτα μου εδώ αλλά θα γινόταν 3ος παγκόσμιος. my...precious
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Εισιτήριο κανονικά με εποπτεία συνοδού κτλ.Ήθελα να φέρω τη γάτα μου εδώ αλλά θα γινόταν 3ος παγκόσμιος. Evil golum cat disapproves of your means of transport. γρίκλις
suki99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 μηπως μπορει καποιος να ενημερωσει για σωστούς εκτροφείς πιτμπουλ..εχω βρει διαφορους αλλα καποιος με περισσοτερη εμπειρια ισως γνωριζει καποιον αξιοπιστο.. ευχαριστωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα