Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις για σύνδεση AP TP-LINK με Frittz! Box

quartz565

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω το AP TP-LINK WA501G το οποίο είναι συνδεμένο με το απομακρυσμένο PC, με το ασύρματο adsl router FRITZ!box. Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο στο router στο AP και στο απομακρυσμένο PC?

Δημοσ.

πας στο WLAN - WDS Repeater.ενεργοποιεις το Enable support for WLAN repeater (WDS repeater mode).στο Operating Mode αφηνεις Base Station κανεις μια ανανεωση λιστας στο Select One or More Repeaters και επιλεγεις το access point που εχεις.με την προυποθεση οτι θα ειναι ρυθμισμενο σε universal repeater.πας στο Security και βαζεις το κλειδωμα που θες και εισαι ετοιμος με το ρουτερ.

πρεπει να κανεις την αντιστοιχη διαδικασια στο access point και να βαλεις το κλειδωμα.το ρουτερ θα το βρεις εκει που λεει site survay η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.
πας στο WLAN - WDS Repeater.ενεργοποιεις το Enable support for WLAN repeater (WDS repeater mode).στο Operating Mode αφηνεις Base Station κανεις μια ανανεωση λιστας στο Select One or More Repeaters και επιλεγεις το access point που εχεις.με την προυποθεση οτι θα ειναι ρυθμισμενο σε universal repeater.πας στο Security και βαζεις το κλειδωμα που θες και εισαι ετοιμος με το ρουτερ.

πρεπει να κανεις την αντιστοιχη διαδικασια στο access point και να βαλεις το κλειδωμα.το ρουτερ θα το βρεις εκει που λεει site survay η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα[/QUOT

astrea966, ευχαριστω για την άμεση απάντηση αλλα μολις τώρα ανοιξα το PC μου. Είμαι νέος στο forum... Τωρα για την διαδικασία : 1. "κανεις μια ανανεωση λιστας στο Select One or More Repeaters και επιλεγεις το access point που εχεις" που είναι αυτο?

2."ειναι ρυθμισμενο σε universal repeater" στο ρουτερ? που? 3. "site survay" δεν το βρίσκω. καντα μου λίγο ποιο απλα.ειμαι μέτρια σχετικός. το ρουτερ ειναι Fritz!box 7140

σ'ευχαριστώ

καποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει ?

Δημοσ.

δεν εχω αυτα τα μενου στον δικο μου ρουτερ.

μηπως να κανω αναβάθμηση το firmware ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ----------

τελικα μετα τις ρυθμισεις που μου ειπες (αν και τα μενου ειναι διαφορετικα) εχω συνδεση !!

Σ'ευχαριστω

Δημοσ.
δεν εχω αυτα τα μενου στον δικο μου ρουτερ.

μηπως να κανω αναβάθμηση το firmware ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ----------

τελικα μετα τις ρυθμισεις που μου ειπες (αν και τα μενου ειναι διαφορετικα) εχω συνδεση !!

Σ'ευχαριστω

τελος καλο ολα καλα λοιπον.εγω παντως θα σου προτεινα να κανεις ενα firmware update.θα δεις μεγαλη διαφορα,ειναι σαν να αλλαζεις ρουτερ ως προς το καλυτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...