Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το kaspersky

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.... εβαλα το κασπερσκυ internet security 2009 στο κομπιουτερ μου και παρατιρησα οτι μολισ ειναι ανοιχτο οι σελιδεσ στο ιντερνετ δεν ανοιγουν η ανοοιγουν πολυ αργα μολισ το κλεισω πεταει το ιντερνετ... σας ακουω...:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ----------

ναι... αντε ρε παιδια...:cry:

Δημοσ.
καλησπερα παιδια.... εβαλα το κασπερσκυ internet security 2009 στο κομπιουτερ μου και παρατιρησα οτι μολισ ειναι ανοιχτο οι σελιδεσ στο ιντερνετ δεν ανοιγουν η ανοοιγουν πολυ αργα μολισ το κλεισω πεταει το ιντερνετ... σας ακουω...:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ----------

ναι... αντε ρε παιδια...:cry:

Ισως ειναι πολυ βαρη για τον υπολογιστη σου. Ειναι καθαρα προβλημα του kaspersky.

Εχεις παλιο μηχανημα;

Δημοσ.

Εβαλα κι'εγω προσφατα το Kaspersky Antivirus σε "παρθένα" εγκατασταση XP

To μηχανάκι ειναι γρηγορο ( o.c. i7 790, γρηγορες μνήμες, WD velociraptop κλπ) και παρ'ολα αυτα με το Kaspersky η ταχυτητα του επεσε αμέσως αισθητά (και οχι μόνον στο internet) !!!

Σε αλλη εγκατασταση ομως, με το ιδιο pc, ειχα εγκαταστησει το δωρεάν Αvast και δεν καταλαβαινα καν αν ειναι ενεργοποιημενο!!!

Μπορεις φυσικά να μειώσεις λιγο τις καθυστερήσεις αλλάζοντας απο τα setings το επιπεδο ασφαλείας (απο το recomented στο hight speed) του καθε ειδους προστασίας.

Το Kaspersky θεωρειται οτι εχει την μεγαλύτερη virus data base. To αν το χρειάζεσαι η προτιμάς κατι ταχύτερο/ελαφρύτερο εχει να κανει με τις αναγκες σου.

Δημοσ.

Η ρύθμιση αφορά το web scanner. Πηγαινε στις ρυθμισεις και δες τι buffering time έχεις, και τα heuristcs σου. Παντως λιγο καθυστερησεις θα εχεις οτι ρυθμιση και να κανεις.

Αν εχεις δυνατο υπολογιστη, βαλε heuristcs στο Medium στο file scanner, και αφαιρεσε το απο το web scanner

Δημοσ.
Ισως ειναι πολυ βαρη για τον υπολογιστη σου. Ειναι καθαρα προβλημα του kaspersky.

Εχεις παλιο μηχανημα;

ο υπολογιστησ ειναι στο μαγαζι και ειναι καινουριος 0,5 χρονων.. 2 πυρινος ιντελ και 2γιγα ραμ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα!!! Αγορασα το Kaspersky 2010 το κανω εγκατασταση κ εκει λεει να βαλω κωδικο μολις παταω να πατησω εστο κ ενα γραμμα μου βγαζει ενα συνεφακι κ λεει "σφαλμα εισαγωγης, ο κωδικος ενεργοποιησης που εχετε εισάγει δεν ειναι σωστος, παρακαλω ελεγξτε τον κωδικο" κ ετσι δεν με αφινει τπτ να γραψω. οτι κ να πατησω αυτο βγαζει. τι να κανω?? εχω XP.

Δημοσ.
Παιδια εχω προβλημα!!! Αγορασα το Kaspersky 2010 το κανω εγκατασταση κ εκει λεει να βαλω κωδικο μολις παταω να πατησω εστο κ ενα γραμμα μου βγαζει ενα συνεφακι κ λεει "σφαλμα εισαγωγης, ο κωδικος ενεργοποιησης που εχετε εισάγει δεν ειναι σωστος, παρακαλω ελεγξτε τον κωδικο" κ ετσι δεν με αφινει τπτ να γραψω. οτι κ να πατησω αυτο βγαζει. τι να κανω?? εχω XP.

απ'τη στιγμη που το εχεις αγορασει, βουρ για εμαιλ στην Kaspersky και πες τους το προβλημα σου...

εχουν πολυ καλο support ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...