kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Μολις παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό απο Αμερική , συγκεκριμενα απο Ebay , της Τ-Μοbile. Στο κινητό έχουμε βάλει sim της Cosmote. Ξεκινώντας το κινητό ζητάει το Pin το οποίο και βάζουμε αλλά μετά ζητάει και ένα Sim Network unlock PIN στο οποίο δεν ξέρουμε τι να βάλουμε και πατάμε dismiss. Το τηλέφωνο μετά ζητάει δημιουργία google account ή είσοδος. Κάναμε λογαριασμό μέσω υπολογιστή αλλά το θέμα είναι πως θα συνδεθούμε καθόσον χωρίς αυτο το βήμα το τηλ. δεν μπαίνει στο μενού. Πρέπει να περάσουμε APN Settings στην μονοαδικη ρύθμιση που έχει το τηλ. Καμοιά ιδέα ?
IoNik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το pin network είναι το subsidy pass. Θα πρέπει να καλέσεις την ΤΜο. στην Αμερική και να τους ζητήσεις να στο ξεκλ.
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ελεος ? Κάρτα cosmote έχω. Που ακριβώς να πάρω μπορείς να με βοηθήσεις ?
IoNik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς, επειδή έχεις άλλο δίκτυο σου ζητάει το συγκ. pass. Μπορείς να πας ΕΔΩ.
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ θα δοκιμάσω το βράδυ γιατί έχουμε και διαφορά ώρας Θα χρειαστώ κάποια στοιχεία απο το κινητό π.χ. s/n ? Το πήρα για τον ξάδερφο μου. Η απλά θα μου δώσουν κάποιον κωδικό ?
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ολα οκ το κινητό ξεκλειδώθηκε και λειτουργούν τα πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.