Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TV TUNER- GIGABYTE GT-P5100

johan0497

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,αγόρασα πριν από δύο μέρες από τα e-shop το tv-tuner GT-P5100 της GIGABYTE.Το σύνδεσα στην μητρική,έβαλα και το cd εγκατάστασης.

Το πρόβλημά μου είναι ότι εκτός του ότι είναι βαρύ το Presto-το προγραμματάκι δηλαδή-όταν ψάχνει τα κανάλια και αφού τα βρίσκει,όποιο και να βάλω η εικόνα είναι παγωμένη ή διακεκομένη.Κανένα κανάλι δεν παίζει.Έβαλα εναλλακτικά και άλλες χώρες και έπαιζα με τον Antenna / Cable ( εικόνα 1) αλλά τίποτα.

1.jpg

Πήρα τηλέφωνο στο service του e-shop και μου είπαν να κάνω Update τους drivers του tv-tuner.Μπήκα στο site της GIGABYTE αλλά δεν βρήκα κάτι.

Τα χαρακτηριστικά του Η/Υ μου είναι :

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor +4000 2.11 Ghz

2 GB RAM

Windows XP Pro service pack 2

Έχω απελπιστεί και κουραστεί με το θέμα,please παιδιά δώστε ένα χέρι βοηθείας:-)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση.Μόλις το κατέβασα και θα το δοκιμάσω.Ελπίζω να νιώσει ;)

Δημοσ.

Αν ισχύει ακόμα ο λογαριασμός μου στο rapidshare μπορώ και θα τους ανεβάσω σε λίγη ωρίτσα.Εναλλακτικά,αν ξέρεις και άλλον τρόπο μπορείς να μου τον πεις να τους ανεβάσω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ----------

Δοκίμασε με το KTV

http://www.kastortv.org/

έχω ένα tuner της αsus και είχε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, με το παραπάνω πετάει.

Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται.Το έκανα κανονικά setup,και στην επιλογή source βάζω το generic - γιατί στο άλλο βγάζει σφάλμα - , το άφησα λίγα λεπτά αλλά δεν ανταποκρινόταν.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:36 ----------

Κανείς παιδιά καμιά βοήθεια?

Δημοσ.
Δες και αυτό

DScaler

http://deinterlace.sourceforge.net/downloads.htm

Το δοκίμασα και αυτό λίγο βέβαια αλλά τίποτα.Μήπως φταίει τίποτε άλλο?Ίσως η κάρτα ίσως ο Υπολογιστής μου?

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την συγκεκριμένη κάρτα αν είναι καλή,προβληματική κτλ.

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε,απλά δεν ήταν καλά τοποθετημένη το tuner στην μητρική.

Ξέρει κανείς αν αυτό το TV tuner είναι και για live streaming?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...