MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μεσα στις επομενες μερες θα προχωρησω σε αγορα κινητου που προοριζεται για βασικη-καθημερινη χρηση, στην τιμη των 110 ευρω. Επειδη με κινητα δεν ασχολουμαι καθολου σας λεω χοντρικα τα κριτηρια μου και περιμενω να ακουσω γνωμες απο οσους ξερουν κατι τις παραπανω απο μενα Τα κριτηρια ειναι με σειρα βαρυτητας. 1. Διαρκεια μπαταριας 2. Εμφανιση (και βαρος) 3. Πρακτικοτητα. Του στυλ να μην ειναι απαλευτα τα πληκτρα του αν θελω να στελνω 234535 μηνυματα τη μερα ή να μην εχει περιεργα μενου οταν πχ θες να επιλεξεις περιεργους χαρακτηρες. Θελω να ειναι σβλετο και ανετο σε τετοια θεματα. 4. Να παιζει mp3 5. Να μην ειναι σεσημασμενο για ελατωματα. 6. Να μπορω να πλοηγηθω στοιχειωδως στο ιντερνετ, πχ κανα email, κανα facebook, κανα msn. 7. Να μην ειναι lg και motorola. Με αφηνει παγερα αδιαφορο το θεμα καμερας και λοιπων "εντυπωσιακων" hitech features που θα χρησιμοποιω 1 φορα το μηνα πρωτα για να εντυπωσιαζω τους γυρω μου και οχι επειδη ειναι χρησιμα σε ενα τηλεφωνο. Εχω χοντρικα καταληξει μεταξυ Samsung j700 και SE w302. To Se δεν με τρελαινει για το σχημα του, αλλα μαλλον με ικανοποιει σε ολα τα υπολοιπα, οποτε μπορω να κανω το συμβιβασμο αν συμφωνειτε και εσεις. Nokia 5130 και 3120 λενε τιποτα? Για ακριβοτερα μοντελα δεν σκοπευω. Επειδη προκειται για κινητο που προερχεται απο επιδοτηση σκεφτομαι την μεταπωληση του ηδη, χωρις καν να το ξεσφραγισω απτο κουτι του, αρα αν ενδιαφερεται κανεις για καποιο συγκεκριμενο μοντελο στα λεφτα αυτα με εκπτωση κανενα 10ευρω, το κανονιζουμε. Αλλιως με ενδιαφερει να μαθω ποιο πουλαει περισσοτερο σε αυτη τη κατηγορια ωστε αν αποφασισω να το διωξω, να μπορω να το κανω γρηγορα. Ακουω τις γνωμες σας
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μεσα στις επομενες μερες θα προχωρησω σε αγορα κινητου που προοριζεται για βασικη-καθημερινη χρηση, στην τιμη των 110 ευρω. Επειδη με κινητα δεν ασχολουμαι καθολου σας λεω χοντρικα τα κριτηρια μου και περιμενω να ακουσω γνωμες απο οσους ξερουν κατι τις παραπανω απο μενα Τα κριτηρια ειναι με σειρα βαρυτητας.1. Διαρκεια μπαταριας 2. Εμφανιση (και βαρος) 3. Πρακτικοτητα. Του στυλ να μην ειναι απαλευτα τα πληκτρα του αν θελω να στελνω 234535 μηνυματα τη μερα ή να μην εχει περιεργα μενου οταν πχ θες να επιλεξεις περιεργους χαρακτηρες. Θελω να ειναι σβλετο και ανετο σε τετοια θεματα. 4. Να παιζει mp3 5. Να μην ειναι σεσημασμενο για ελατωματα. 6. Να μπορω να πλοηγηθω στοιχειωδως στο ιντερνετ, πχ κανα email, κανα facebook, κανα msn. 7. Να μην ειναι lg και motorola. Με αφηνει παγερα αδιαφορο το θεμα καμερας και λοιπων "εντυπωσιακων" hitech features που θα χρησιμοποιω 1 φορα το μηνα πρωτα για να εντυπωσιαζω τους γυρω μου και οχι επειδη ειναι χρησιμα σε ενα τηλεφωνο. Εχω χοντρικα καταληξει μεταξυ Samsung j700 και SE w302. To Se δεν με τρελαινει για το σχημα του, αλλα μαλλον με ικανοποιει σε ολα τα υπολοιπα, οποτε μπορω να κανω το συμβιβασμο αν συμφωνειτε και εσεις. Nokia 5130 και 3120 λενε τιποτα? Για ακριβοτερα μοντελα δεν σκοπευω. Επειδη προκειται για κινητο που προερχεται απο επιδοτηση σκεφτομαι την μεταπωληση του ηδη, χωρις καν να το ξεσφραγισω απτο κουτι του, αρα αν ενδιαφερεται κανεις για καποιο συγκεκριμενο μοντελο στα λεφτα αυτα με εκπτωση κανενα 10ευρω, το κανονιζουμε. Αλλιως με ενδιαφερει να μαθω ποιο πουλαει περισσοτερο σε αυτη τη κατηγορια ωστε αν αποφασισω να το διωξω, να μπορω να το κανω γρηγορα. Ακουω τις γνωμες σας Αν επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε Σαμσουνγκ και ΣΕ, θα επαιρνα ΣΕ χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα. Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο και αισθητικα, αλλα αυτα ειναι γουστα. Επισης εχει περιβλημα απο αλουμινιο, αρα πιο ανθεκτικο, και σαφως καλυτερη αισθηση απο το πλαστικο. Σαμσουνγκ δεν θα επιαρνα ποτε των ποτων, καθως το μενου τους το θεωρω χαρακτηρηστικα δυσχρηστο και περιεργο συν οτι ειχα δυο αποτυχημενες αγορες στο παρελθον που με εκαναν να τα μισησω. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις και τα δυο σε καταστημα βεβαια.. Ειδα και τα νοκια, και θα προτεινω το 5130 απο αυτα τα δυo, ως καλυτερο στο θεμα μουσικης. Απο εκει και περα, απο τα εναπομειναντα ΣΕ και ΝΟΚΙΑ, εγω θα κατεληγα στο ΝΟΚΙΑ, με ελκυει και η υποδοχη 3.5 jack για ακουστικα, το σχεδιο, αλλα και η εμπιστοσυνη μου στις συσκευες της ΝΟΚΙΑ σε σχεση με της ΣΕ και το κλασικα γνωστο ευκολο και παραλληλα παραμετροποιησιμο (ως ενα σημει βεβαια) μενου τους. Επισης για την ιστορια, και με τα δυο θα μπορεις να πλοηγηθεις παραπανω απο στοιχειοδως στο ιντερνετ αφου θα βαλεις τον Οπερα Μινι και θα εχεις απολυτη προσβαση με χαμηλο κοστος. Σε εμπλεξα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ησουν αρκετα κατατοπιστικος. Samsung εχω κι εγω και δε μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος, ουτε απο μπαταρια, ουτε απο μενου, ενω μου τη σπαει το εκνευριστικα χαμηλοφωνο μεγαφωνο ειδικα για τους τονους κλησης. Ωστοσο επειδι καποιο προβλημα δεν εχει βγαλει, θα εμπιστευομουν να παρω ενα. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω προς το SE με βλεπω, νομιζω οτι ειναι πιο classic και στανταρ επιλογη σε αυτα τα λεφτα. Για ΝΟΚΙΑ δεν ψηνομαι γιατι ξεφευγουν λιγακι απο τα 110, εκτος αν αξιζουν πολυ παραπανω απο το SE. Αν μιλαμε για μικρες διαφορες προτιμω το SE.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ησουν αρκετα κατατοπιστικος. Samsung εχω κι εγω και δε μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος, ουτε απο μπαταρια, ουτε απο μενου, ενω μου τη σπαει το εκνευριστικα χαμηλοφωνο μεγαφωνο ειδικα για τους τονους κλησης. Ωστοσο επειδι καποιο προβλημα δεν εχει βγαλει, θα εμπιστευομουν να παρω ενα. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω προς το SE με βλεπω, νομιζω οτι ειναι πιο classic και στανταρ επιλογη σε αυτα τα λεφτα.Για ΝΟΚΙΑ δεν ψηνομαι γιατι ξεφευγουν λιγακι απο τα 110, εκτος αν αξιζουν πολυ παραπανω απο το SE. Αν μιλαμε για μικρες διαφορες προτιμω το SE. Για να ειμαι ειλικρινης δεν κοιταξα τα χρηματα, υπεθεσα πως ειναι στα ιδια. Αν αυτο δεν ισχυει, τοτε ΣΕ, γιατι κατα τα αλλα εχουν τα ιδια specs.
million_voices Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 το εχω το j700,ομορφο,πρακτικο τηλεφωνο,μεγαλη ευαναγνωστη οθονη,καλη ακουστικη και ενταση ηχων το μονο προβλημα που ειχα ηταν με την διαρκεια της μπαταριας με συνεχως ενεργο το bluetooth (το χρειαζομαι λογω car kit),κραταγε μια μερα το πολυ μου αναβαθμισαν το software του τηλεφωνου και τωρα με παει ανετα 4-5 ημερες με λιγη χρηση βεβαιως
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Samsung c3050 τα εχει ολα οσα ζητας και σε πιο χαμιλη τιμη...χανει μονο λιγο σε ποιοτητα κατασκευης στα πισω καπακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.