Προς το περιεχόμενο

ram 1066 προβλημα

skatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.σημερα πηρα ενα σετακι απο μνημες corsair xms2 1066 2χ2 gb 5-5-5-15 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302965&MEMORY_SIZE=4+GB&Manufacturer=Corsair&category=69977727&catalog=20 αντιμετωπιζω προβλημα να τις κανω να τρεχουν σε αυτη την ταχυτητα και χρονισμους.τι πρεπει να ρυθμισω στο bios ωστε να τρεχουν στα 1066 στα 2.1 v?οταν επιλεγω στo bios 1067 δεν μπουταρουν τα win.τα modules τα εχω βαλει στο 2 και 4 slot(στα μαυρα).εχω μητρικη την asus m3a32 mvp-deluxe kai windows 7 x64 pro.δεν βρισκω ακρη και στο φορουμ της asus μερικοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.βοηθεια pls!!

επειδη ειδα οτι μερικοι λενε πως η μητρικη αυτη θελει τις μνημες στα κιτρινα slots για να τρεξουν στα 1066(lol) τα μετακινησα και παλι δεν μπορω να καταφερω τα κ@λο1066.πανω που πανε να μπει στα win μου πεταει blue screen

Δημοσ.

Θα κάνεις o/c;;

Αν όχι άστα deafault στα 800 να παίζουν γιατί διαφορές δεν θα δεις...

Αν θέλεις τόσο πολύ να τις έχεις στα 1066 τότε δώσε παραπάνω ρεύμα...

Δημοσ.

ποσο παραπανω?2,13 ας πουμε?ο/c ειχα κανει και ειχα τον χ3 720 στα 3,4.τωρα τα εχω κανει ολα default για να δω τι παιζεται με τις μνημες

Δημοσ.

2.2 και βλέπεις.

όμως ΠΡΟΣΟΧΗ με τα ρεύματα μην κάψεις κανά dimmaki.Δες στο site της corsair μέχρι πόσιο ρεύμα μπορείς να δώσεις στις μνήμες σου.

Μετά μπορεί να χρειαστεί και λίγο ρευματάκι το nb

Δημοσ.

αυτο εκανα αλλα δυστυχως....:cry: εχω το τελευταιο βιος.αποτι βλεπω διορθωθηκε απο τα 2 προηγουμενα βιος το προβλημα της μη αναγνωρισης 1066 μνημης.τι σκ@τ@ φταιει.εχω δοκιμασει ολουσ τους συνδιασμους (με command rate,gangged,κτλ.).θα κανω το βραδυ και memtest να δω αν φταινε οι μνημες,επειδη ειναι απο στοκ house tou e-shop.τι αλλο μπορω να κανω?ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

αφου εκανα memtest σε καθε ενα dim ξεχωριστα δεν εβγαλε κανενα σφαλμα.μετα επειδη τα βαζω μονο στο πρωτο (α1)slot για να τα δοκιμασω αφησα εκει το δευτερο.και ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ!!!!ειναι δυνατον επειδη αvτεστρεψα τα IΔΙΑ dimmakia να λειτουργουν κανονικα ολα?ειναι το πιο ΚΟΥΦο προβλημα που εχω δει.ευτυχως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ----------

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:καταφερα και κατεστρεψα τον υπολογιστη μου.@@@@@@@@@@αφου καταφερα να σεταρω τις μνημες οπως ηθελα,λεω δεν πηγαινω το multiplier απο 14 στα 16 οπως παλια?παω σto bios να το κανω, και απο τοτε η οθονη δεν παιρνει σημα,και τα 2 κοκκινα λαμπακια στην καρτα γραφικων ειναι αναμμενα συνεχομενα.οι δισκοι ακουγονται και οι ανεμηστηρες δουλευουν και το λαμπακι της μητρικης ειναι κανονικα πρασινο αναμενο.κοντευω να τρελαθω..κατεβηκα στο net kafe απο που και γραφω.καηκε η μηττρικη???

Δημοσ.

Η απλά βγάλε την μπαταρια της μητρικης για καμια 30sec ... αφοθ βέβαια εχει βγάλει το pc απο το ρευμα πρώτα.

Δημοσ.

λετε να ειναι οκ μετα ρε παιδια?λογικα αν κανω reset cmos δεν θα ανγνωριζει τον επεξεργστη μου μετα,αφου ειναι am2+board και αm3 cpu.οποτε να βαλω παλι το τελτυταιο bios σε μια δισκετα και να το φλασαρω με το που μπω για πρωτη φορα στο bios?να μας εχει αφησει χρονους η μητρικη αποκλειεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...