Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική,αλλά τι...

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πάω τώρα να χτυπήσω εκείνο το πεϊνιρλί από το κυλικείο, άλλωστε θα το κάψω το βράδυ. ;)

Σωστός!!! :P

Αλλα να ξέρεις όσο μειώνεις τα ποσοστά λιπαρών που παίρνεις τόσο καλύτερα!!

Δεν είναι ανάγκη να τρώς πεϊνιρλί και αλλα τέτοια λιπαρό-σκατο τροφές! Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστός!!! :P

Αλλα να ξέρεις όσο μειώνεις τα ποσοστά λιπαρών που παίρνεις τόσο καλύτερα!!

Δεν είναι ανάγκη να τρώς πεϊνιρλί και αλλα τέτοια λιπαρό-σκατο τροφές! Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές!

Με γρουσούζεψες και τί κατάλαβες; Το πρόλαβε άλλος το πεϊνιρλί!..

Για αυτό λέω ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων, εμένα με νοιάζει απλά η φυσική κατάσταση.Πάντως η αλήθεια είναι πως θέλω να κόψω τα λιπαρο-γλυκο-τηγανητό σαβουρώματα, όχι για λόγους υγείας ή εμφάνισης, αλλά για ιδεολογικούς. Το βρίσκω υβριστικό να χλαπακιάζω και μετά να τρέχω να τα κάψω...

Δημοσ.

Το βρίσκω υβριστικό να χλαπακιάζω και μετά να τρέχω να τα κάψω...

Εγώ πάλι το βρίσκω απολαυστικό. Γιατί να στερείσαι όταν μπορείς να φας σαν άνθρωπος και να διατηρηθείς με την γυμναστική;

Δημοσ.

Εγώ πάλι το βρίσκω απολαυστικό. Γιατί να στερείσαι όταν μπορείς να φας σαν άνθρωπος και να διατηρηθείς με την γυμναστική;

Γιατί υποτίθεται πως τρώμε για να ζούμε, όχι το αντίστροφο.

Δημοσ.

Οπότε προφανώς αναφέρεσαι σε κοιλιόδουλες καταστάσεις. Εγώ αναφέρομαι σε ανθρώπους που κόβουν τα γλυκά και τα τζανκ τελείως.

Υποστηρίζω την διατροφή με όλα τα είδη, συνοδεία πάντα γυμναστικής.

Δημοσ.

Αύριο θα πάω σε ένα γυμναστήριο για πρώτη φορα , ελπίζω να βγει καλο και να μην είναι ότι νάνε καταστάσεις γιατί είναι το μονο κοντά στο σπίτι μου και μεταφορικό δεν παίζει εκτος από λεωφορείο που περνάει μια στο τόσο (μια από τις βλακείες της επαρχίας..) αλλα και δεν λέει να μπω ιδρωμένος μετά το γυμναστήριο στο λεωφορείο :blink: .

Αύριο θα γράψω και εντυπώσεις...

Δημοσ.
δεν λέει να μπω ιδρωμένος μετά το γυμναστήριο στο λεωφορείο

Γιατί δεν λέει να μπείς ιδρωμένος μετά το γυμναστήριο στο λεωφορείο;

Δημοσ.

Γιατί δεν λέει να μπείς ιδρωμένος μετά το γυμναστήριο στο λεωφορείο;

1. θα έχει air condition (πιθανότητα να αρρωστήσω ιδρωμένος)

2. Θα έχει ανοιχτά παράθυρα και θα είμαι όρθιος όπως πάντα μπροστά από κάποιο παράθυρο (αν δεν μπεις από την αφετηρία είσαι όρθιος 99,9% στο λεωφορείο που παίρνω) οποτε πάλι παίζει να αρρωστήσω ιδρωμένος με τον αέρα να με χτυπάει σε πλάτη κλπ.

3. Μετά από δυο ώρες γυμναστική καμια ώρα (τόσο τους παίρνει γιατί κολλάμε πάντα για κάποιο λόγο στην κίνηση) όρθιος στριμωγμένος μέχρι αηδίας και ιδρωμένος σε λεωφορείο και η βαβούρα κάτι μεταξύ τσιρίδας , γέλιου και κοτσομπολιού από γριές δεν αντέχετε

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο που είναι το μονο που πάει προς την περιοχή που μένω θεωρείτε το χειρότερο της πόλης.

Ξέχασα να πω ότι με λεωφορείο θα τρώω περίπου για να πάω και να έρθω 2,5 ώρες. (μια ώρα να πάω μια ώρα να έρθω και στην καλύτερη 15 και 15 λεπτά να περιμένω στην στάση) γιατί εδώ τα δρομολόγια λειτουργούν περίεργα , μπορεί να περάσει δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα η δεκαπέντε λεπτά αργότερα από το δρομολόγιο του

και οι 2,5 ώρες αν δεν χάσω κάποιο λεωφορείο γιατί μετά θα περιμένω μιση ώρα με σαράντα λεπτά για το επόμενο.

Δημοσ.

~2 ώρες θα γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο.

~2 ώρες είναι το γυμναστήριο από το σπίτι σου.

Ο σοφός εγώ λέει: Γιατί τότε δεν πας τρέχοντας σπίτι-γυμναστήριο, γυμναστήριο-σπίτι; Έτσι γυμνάζεσαι στον καθαρό αέρα, γλιτώνεις την ιδρωτίλα των σβαρτσαίων και τη γιαγιαδίλα του λεωφορείου και σου μένουν και καβάτζα τα λεφτά της συνδρομής.

Δημοσ.

~2 ώρες θα γυμνάζεσαι στο γυμναστήριο.

~2 ώρες είναι το γυμναστήριο από το σπίτι σου.

Ο σοφός εγώ λέει: Γιατί τότε δεν πας τρέχοντας σπίτι-γυμναστήριο, γυμναστήριο-σπίτι; Έτσι γυμνάζεσαι στον καθαρό αέρα, γλιτώνεις την ιδρωτίλα των σβαρτσαίων και τη γιαγιαδίλα του λεωφορείου και σου μένουν και καβάτζα τα λεφτά της συνδρομής.

:lol: :lol: :lol:

Ένα πρόβλημα σε αυτό που προτείνεις είναι πως αν και επαρχία αν βγω για τρέξιμο στην περιοχή μου θα πρέπει να αποφεύγω τους πιλότους με τα αγροτικά που θα έρχονται κατά πάνω μου γιατί το άλλο δεν στο είπα , πεζοδρόμια δεν έχουμε και οι δρόμοι χωράνε ισα ισα ένα αμάξι.

Το έχω δοκιμάσει γιαυτό σου λέω , κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να κολλάω κυριολεκτικά στην άκρη του δρόμου για να περάσει κάποιο φορτηγό που χώραγε με τα χίλια ζόρια και έπρεπε να προσέχω και ποιος θα έρθει ανάποδα ενώ δεν επιτρέπεται από τον δρόμο ώστε να έρθει κατά πάνω μου για να μην τρακάρει τον άλλο που πάει κανονικά. Τρομερές στιγμές.

Τεσπα καλύτερα γυμναστήριο.. :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Ένα πρόβλημα σε αυτό που προτείνεις είναι πως αν και επαρχία αν βγω για τρέξιμο στην περιοχή μου θα πρέπει να αποφεύγω τους πιλότους με τα αγροτικά που θα έρχονται κατά πάνω μου γιατί το άλλο δεν στο είπα , πεζοδρόμια δεν έχουμε και οι δρόμοι χωράνε ισα ισα ένα αμάξι.

Το έχω δοκιμάσει γιαυτό σου λέω , κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να κολλάω κυριολεκτικά στην άκρη του δρόμου για να περάσει κάποιο φορτηγό που χώραγε με τα χίλια ζόρια και έπρεπε να προσέχω και ποιος θα έρθει ανάποδα ενώ δεν επιτρέπεται από τον δρόμο ώστε να έρθει κατά πάνω μου για να μην τρακάρει τον άλλο που πάει κανονικά. Τρομερές στιγμές.

Τεσπα καλύτερα γυμναστήριο.. :devil: :devil: :devil:

Youtube και πίλατες. Αν το κάνεις σωστά γλίτωσες!

Δημοσ.

Youtube και πίλατες. Αν το κάνεις σωστά γλίτωσες!

Επειδή το σώμα μου είναι κατάλληλο για bodybuilding (φυσική μυικοτητα) θα πάω γυμναστήριο και βλέπουμε. :P

Δημοσ.

Επειδή το σώμα μου είναι κατάλληλο για bodybuilding (φυσική μυικοτητα) θα πάω γυμναστήριο και βλέπουμε. :P

Δεν είπες ότι είσαι ο Σουβλάκος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...