konstantinos-- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορώ να ακούω στα ηχεία το ένα κομμάτι κ στα ακουστικά το άλλο???? Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!
Street-Fighter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αρκει να έχεις κάρτα ήχου on board ή μη στην οποία να εχει την δυνατότητα να βγάζει 5,1 ηχο. Αυτο που θα κάνεις ειναι τα 2 μπροστά να παίζουν οτι παίζεις και τα 2 πίσω για ακουστικά αλλα εκει θα βάλεις τα ακουστικά για να μπορείς να κανεις τις αλλαγές σου σωστα. Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα. Πες μας αν εχεις και κάποια κονσόλα και αν ναι πια.
konstantinos-- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω δυο κάρτες ήχου!!! Βοηθάει αυτό?? Κονσόλα ψάχνω να βρω κάποια καλή!! Αλλά μέχρι να την βρω πως θα πετύχω αυτό που ζητάω???
Street-Fighter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι εχει ρυθμισεις για ολα. Πας στο config (πανω δεξια) και μετά sound setup απο κει κανεις τις ρυθμισεις σου στο output βάζεις την επιλογή front output/headphones Rear output.
stivi1981 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω το εχω ρυθμισει να βγαζει το ενα καναλι απο το ενα ακουστικο και το αλλο καναλι απο το αλλο..
konstantinos-- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Πάλι δεν έβγαλα άκρη!!! Κάνω αυτό που μου λες αλλά πάλι το ίδιο!! Τι να κάνω?
apos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το fader που μιξάρεις τις 2 πηγές το μετακίνησες δεξιά - αριστερά; Είναι το "χειριστήριο" που βρίσκεται στο κεντρικό πάνελ, ανάμεσα από τα 2 πικάπ (το κάτω - κάτω). Εκεί είναι τουλάχιστον στο VDj 5.
AlexandrosS3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το ακουστικό logitech είναι η δεύτερη κάρτα ήχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.