Προς το περιεχόμενο

GI Joe (2009)

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς, δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα ακόμα...

αλλά και πάλι δεν μου έκανε click η ταινία...

Δημοσ.

Παιδια για ταινια δρασης ειναι παρα πολυ καλη,εγω διασκεδασα πολυ καθολη την διαρκεια της ταινιας!!Θα την ξαναεβλεπα ανετα..

Δημοσ.

Ironman και Transformers 1 ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι καλυτερα. Το transformers 2 ειναι σχετικα καλο αλλα δεν το πιανει το πρωτο και αν λενε οτι το JIjoe ειναι ισαξιο η χειροτερο απο το Transformers 2 τοτε δεν ειναι και οτι καλυτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπεται χαλαρά η ταινία.

Και τα αστειάκια της, και τις υπερβολές της, και της αμερικανιές της, και της ασυμβατότητες με το παιδικό είχε. Και τώρα σε αυτά που μετράνε: ΟΠΛΑ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ. Μέτρησε.-

Δημοσ.

Τελεια, ειναι οτι πρεπει δηλαδη για μια αναλαφρη νυχτα με καφρους στο σπιτι και μπολικες πιτσες και μπυρες δηλαδη για να θυμηθουμε και τα παλια τα χρονια. Στανταρ παιζει καλο ξυλο ετσι ?

Δημοσ.
Καλά και στο Spiderman (το 3 αν θυμάμαι καλά) τον δείχνει σε μια φάση να κάθεται σε μια οροφή και από πίσω του να κυματίζει περήφανα μια αμερικάνικη σημαία. Λογικό είναι να βάζουν τέτοιες προπαγανδιστικές σκηνούλες.

βασικά κάπου είχα ακούσει ότι η παραγωγή παίρνει λεφτά (επιδότηση) από την αμερικανικη κυβέρνηση γί'αυτό το πράμα (το να δείξουν την αμερικανικη σημαία δηλαδή) δεν ξέρω κατά ποσο στέκι, άμα θες ψαξτo.

τώρα όσον αφορά την ταινία, ένα download είναι υπέρ αρκετό

Δημοσ.

Το transformers 2 ειχε πολλα κουφα μεσα που δεν θα επρεπε να υπαρχουν και για εμενα "χαλασαν" την ταινια. Υπηρχαν και πολλα καλα αλλα γενικα 100% χειροτερο απο το πρωτο. Για το Jijoe ακομα δεν εχω αποψη για να ξερω που βρισκεται αλλα ειδωμεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...