Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκινησε χθες το βραδυ ξαφνικα εκλεισε και απο τοτε κανει επαννεκινηση και ξανανοιγει. Δοκιμασα πολλα πραγματα και τελικα ειδα οτι οταν συνδεω τις θυρες USB με διαφορα εξαρτηματα τοτε κανει επαννεκινηση. Αρχικα εβγαλα την συνδεση με το MP3 μου και λειτουργουσε κανονικα, μετα απο μιση μερα αρχισε παλι τα ιδια. Τωρα εβγαλα τον εξωτερικο σκληρο μου και λειτουργει κανονικα.. Περιττο να πω οτι οταν παω να συνδεσω καποιο απο αυτα αμεσως κανει επανεκκινηση. Μπορει να βοηθησει κανεις?
cumulus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκινησε χθες το βραδυ ξαφνικα εκλεισε και απο τοτε κανει επαννεκινηση και ξανανοιγει. Δοκιμασα πολλα πραγματα και τελικα ειδα οτι οταν συνδεω τις θυρες USB με διαφορα εξαρτηματα τοτε κανει επαννεκινηση.Αρχικα εβγαλα την συνδεση με το MP3 μου και λειτουργουσε κανονικα, μετα απο μιση μερα αρχισε παλι τα ιδια. Τωρα εβγαλα τον εξωτερικο σκληρο μου και λειτουργει κανονικα.. Περιττο να πω οτι οταν παω να συνδεσω καποιο απο αυτα αμεσως κανει επανεκκινηση. Μπορει να βοηθησει κανεις? Tις συσκευες τις συνδεεις σε hub ή στην μητρικη;
diamond_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά αντιμετώπισα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Έκανε επανεκκινήσεις. Δεν σκέφτηκα να βγάζω συσκευές (pci μόνο γιατί USB δεν είχα). Αυτό που έκανα είναι επανεγκατάσταση windows. Όμως πάλι επανεκκινήσεις. Οπότε έβαλα ένα δισκάκι kubuntu και έσωσα όλα τα αρχεία σε εξωτερικό δίσκο οπότε μετά έκανα εγκατάσταση kubuntu linux. Από εκείνη τη στιγμή ο δίσκος δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και χρησιμοποιώ μονο Linux.
21century Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον έχει αλλοιωμένα αρχεία ή κάτι τρέχει με το τροφοδοτικό σου ακόμα υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ιος στα windows...σε πολλές περιπτώσεις αποκλείεις ένα ένα σταδιακά και μετά κατλαήγσεις σε κάποια συμπεράσμτα. Εφόσον έσωσες τα αρχεία σου μπορεις να δουλέψεις με Λίνουξ και να εγκαταστήσεις σε άλλο δίσκο τα 'παράθυρα'..
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Tις συσκευες τις συνδεεις σε hub ή στην μητρικη; Στην μητρικη τα συνδεω αλλα εχω και hub. Στην αρχη ξεχασα να πω οτι ηταν το hub, το εβγαλα και ολα οκ... Μετα το Mp3 ειτε στο hub ειτε στην μητρικη... Τωρα ο εξωτερικος σκληρος... Μετα μαλλον θα ναι το ποντικι/πληκρολογιο...:fear: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:45 ---------- Μαλλον έχει αλλοιωμένα αρχεία ή κάτι τρέχει με το τροφοδοτικό σου ακόμα υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ιος στα windows...σε πολλές περιπτώσεις αποκλείεις ένα ένα σταδιακά και μετά κατλαήγσεις σε κάποια συμπεράσμτα. Εφόσον έσωσες τα αρχεία σου μπορεις να δουλέψεις με Λίνουξ και να εγκαταστήσεις σε άλλο δίσκο τα 'παράθυρα'.. Δυστυχως δεν ξερω να δουλευω πανω σε linux καθολου... Επισης ειπα να κανω format μπας και δω προκοπη: αλλα φορματ δεν με αφηνει να κανω με ΤΙΠΟΤΑ εδω και κανα 6-μηνο. Δεν ειμαι εντελως ασχετος απο pc, εκανα παλια φορματ στον ιδιο υπολογιστη αλλα τωρα συμβαινει το εξης: Βαζω το CD των windows (και αυθεντικο μαλιστα) κανω boot απο το DVD-ROM αλλα με αγνοει πληρως και ξεκιναει παλι τα windows. Απενεργοποιω τον σκληρο δισκο και κανω παλι boot απο το DVD-ROM αλλα τωρα κανει το εξης: Λεει "Για να γινει boot απο CD πατηστε any key" παταω και βγαζει: τα windows δεν ξεκινησαν κανονικα θα γινει επαννεκινηση σε 25-24-23.....1 και κανει restart και παλι απο την αρχη στο ιδιο loop....
cumulus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον για προβλημα μητρικης μου φαινεται.
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον για προβλημα μητρικης μου φαινεται. πω πω.... Τον υπολογιστη τον εχω αρκετα χρονια (περιπου 5) πριν 3 χρονια καηκε η μητρικη μου λογω τασης ρευματος , το εδωσα καπου εκανε 1.5 μηνα και πληρωσα και 250 ευρω. Ζουμε μεγαλες πικρες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:54 ---------- Βάλε πειρατικά να ηρεμήσεις! Εχω και απο αυτα και Ελληνικα και ξενα και Pro και Ηοme αλλα τιποτα....
cumulus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 πω πω.... Τον υπολογιστη τον εχω αρκετα χρονια (περιπου 5) πριν 3 χρονια καηκε η μητρικη μου λογω τασης ρευματος , το εδωσα καπου εκανε 1.5 μηνα και πληρωσα και 250 ευρω. Ζουμε μεγαλες πικρες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:54 ---------- Εχω και απο αυτα και Ελληνικα και ξενα και Pro και Ηοme αλλα τιποτα.... Ειπα μαλλον.Μην πας και παρεις καμια καινουργια πριν σιγουρευτεις και υστερα μου ζητα τα χρηματα .Αν μπορουσες να βρεις καιμια μητρικη απο κανενα γνωστο θα ηταν καλα.
mike^^ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειχα παρομοιο προβλημα προχθες restart συνεχεια και στο format μου εβγαζε blue screen.Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι ολα αυτα τα εκανε μια μνημη ραμ.Την εβγαλα και ησυχασα.Δοκιμασε και αυτο ποτε δεν ξερεις
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειπα μαλλον.Μην πας και παρεις καμια καινουργια πριν σιγουρευτεις και υστερα μου ζητα τα χρηματα .Αν μπορουσες να βρεις καιμια μητρικη απο κανενα γνωστο θα ηταν καλα. Χμμ... Επειδη ειναι παλιος ο υπολογιστης ισως εχω και προβλημα να βρω συμβατη μητρικη εστω και αν ειναι αυτο. Εχω εναν φιλο που πηραμε τον υπολογιστη ιδια περιοδο, ισως να ναι συμβατη αφου και κατα καιρους αλλαζαμε καρτες γραφικων (μην ρωτησετε γιατι...) τι πρεπει να κανω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:01 ---------- Ειχα παρομοιο προβλημα προχθες restart συνεχεια και στο format μου εβγαζε blue screen.Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα οτι ολα αυτα τα εκανε μια μνημη ραμ.Την εβγαλα και ησυχασα.Δοκιμασε και αυτο ποτε δεν ξερεις εχω 512, δηλαδη 2 Χ 256, αν βγαλω την μια και δοκιμασω? ή πρεπει να παρω κανουργια για αντικατασταση? (sorry που ρωταω τοσο πολλα αλλα ειμαι ψιλο ασχετος απο hardware...)
mike^^ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Βαζε μια-μια και δες αν σου κανει προβλημα.
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Βαζε μια-μια και δες αν σου κανει προβλημα. Αν βγαλω την μια, θα χρειαστει φορματ ο υπολογιστης?
cumulus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αν βγαλω την μια, θα χρειαστει φορματ ο υπολογιστης? οχι με τιποτα
Genatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ουτε με τις RAM τελικα... Θα το παω αυριο στο πλαισιο να κανουν εναν απλο ελεγχο, μου ειπαν οτι με 10 ευρω απλα τον κοιτανε και μου λενε που ειναι το προβλημα! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.