apos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα έχω αυτό το usb hub εδώ και 2-3 μήνες. Από την πρώτη χρήση του, παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: - (Υποθέτω ότι) δεν τροφοδοτεί επαρκώς τους 2,5" εξωτερικους σκληρούς. Και οι 2 που έχω (ένας σε Sharkooon Case) και ένας WD MyPassport), μόλις τους συνδέσω στο hub κάνουν ένα χαρακτηριστικό ήχο (ίδιο και οι δύο), κάτι σαν "τακ-τακ" και το λειτουργικό δεν τους βλέπει. Μόλις οι δίσκοι συνδεθούν στην κανονική θύρα USB του υπολογιστή, "παίζουν" κανονικά. edit: Να προσθεσω ότι ο ήχος ακούγεται μόνο οταν το hub συνδεθεί στον υπολογιστή. - Ενώ τα USB φλασάκια δουλεύουν κανονικά, υπάρχει πρόβλημα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή: Αν είναι ήδη συνδεδεμένα στο hub, το λειτουργικό δεν τα "βλέπει" και για να λυθεί το πρόβλημα, πρέπει να βγάλω και να βάλω ξανά το φλασάκι. Παρομοίως, στην θύρα του υπολογιστή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τονίζω ότι το hub τροφοδοτείται σε κάθε από τις περιπτώσεις κανονικά από το εξωτερικό τροφοδοτικό του και μάλιστα το led τροφοδοσίας είναι αναμένο ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, άρα θεωρητικά παίρνει ρεύμα από την πρίζα και όχι από τον υπολογιστή. Τα δύο προβλήματα δεν ξέρω αν είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους ή αν έχουν κοινό παρονομαστή (πχ προβληματική τροφοδοσία). Σε κάθε περίπτωση, κάθε συμβουλή/πρόταση, καλοδεχούμενη! Hardware: MacBook White 2,1GHz, 4GB RAM OS: MacOS X 10.5.8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.