Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο dealextreme

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μαζεψει καμμια 20αρια πραγματακια που θελω να αγορασω απο το dealextreme αλλα φοβαμαι μην τα σταματησει κανενα τελωνειο και εχω προβλημα. Εχει κανεις εμπειρια με το site αυτο και τι παιζει? Συνολικα ειναι 140 δολαρια αυτα που θελω, καμμια 100αρια ευρω δηλαδη. Μιας και ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης, μηπως να τα κοψω σε 3 παραγγελιες να μην εχω προβλημα? Και αν ξερει κανεις για μια υπηρεσια που εχουνε με 0.01 δολλαριο που λεει για gift αντι να γραφει την επωνυμια της εταιριας. Μηπως βοηθησει και αυτο...

Δημοσ.

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από Dealextreme. Κανένα πρόβλημα και φυσικά πληρωμή μέσω Paypal. Υπολόγισε καμιά 20αριά μέρες συνολικό χρόνο παράδοσης από την ημέρα που κάνεις την παραγγελία. ΜΗΝ ξεπεράσεις σε καμία παραγγελία τα $100. Σπάστο όπως λες σε 2 παραγγελίες αλλά αφού λάβεις επιβεβαίωση ότι η πρώτη έχει ήδη ολοκληρωθεί...

Δημοσ.

+1 και απο εμενα στην http://www.dealextreme.com.

Εχω παρει πολλα πραγματα απο αυτους και ολα βαινουν καλως παντα. Εκτός απο τον χρονο που κανουν να ερθουν ο οποιος ειναι αρκετος ολες τις φορες. Παντα αργουν. Αλλά τελικως ερχονται!

Μην ανησυχεις για τιποτα, αγορασε αφοβα. Αλλα προσεξε αγορασε και μην το σκεφτεσαι. Μην ανησυχεις για καθυστερησεις δηλαδη(γιατι θα υπαρξουν) καθολου. Θα ερθει τελικα η παραγγελια σου. Απλως περιμενε.

Και βεβαια μην τους κάνεις ερωτησεις! Εκτός του οτι απαντανε μετα απο κανενα αιωνα, απαντανε και τελειως ανουσια και ασχετα, πχ αν τους ρωτησεις πότε ερχεται περιπου και τι χρωμα(πχ) θα ειναι το προιον ξερω γω, η απαντηση που θα παρεις θα ειναι της μορφης: "Ευχαριστουμε που επιλεξατε το προιον Χ που βρισκεται στην σελιδα ταδε. Η τιμη του ειναι 50 ευρω. Το προιον εχει ηδη σταλθει. Ships in 3 days.":lol:

Δημοσ.

Αν βάλεις ταχεία αποστολή, το πιθανότερο είναι ότι θα το σταματήσουν στο τελωνείο. Σε κάθε περίπτωση σε παραγγελίες εκτός από Ε.Ε. πάντα απλό ταχυδρομείο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρείγγειλα και εγώ κάποια πράγματα από dealextreme και μαζί με έξοδα αποστολής και EMS Express πήγε το ποσό 29,86€. Μόνο το EMS Express πήγε περίπου $15 (η ισοτιμία Ευρό/δολάριο είναι όλα τα λεφτά :) ). Πάω να δω στο tracking της μεταφορικής και λέει

2009-10-14 18:36:00 SHENZHEN Posting

2009-10-14 18:55:00 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2009-10-14 20:03:38 SHENZHEN Arrival at Sorting Center

2009-10-14 20:49:19 SHENZHEN Despatch from Sorting Center

2009-10-15 10:21:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center

2009-10-15 11:21:00 GUANGZHOU Handed over to Customs

2009-10-15 23:15:00 GUANGZHOU Released from Customs

2009-10-15 23:45:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center

Αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει αεροπλάνο για κατά δώθε ή απλά ξεμπέρδεψε τις διαδικασίες και το έχουν βάλει σε κάποια αποθήκη να περιμένει και άλλα δέματα; Και πόσες μέρες κάνει πια αυτό το έρμο το αεροπλάνο;

Δημοσ.

Mε απλή αποστολή πάντως σε εμένα δεν κάνουν πάνω από 20-22 ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας για να φτάσουν στα χέρια μου. Και φυσικά με μηδενική χρέωση. Αν τώρα με EMS express κάνουν καμιά βδομαδίτσα το πολύ, τότε πιστεύω αξίζουν τα $15. Για παραπάνω όμως δεν νομίζω ότι αξίζει (εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος της παραγγελίας)...

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε στις 09/08/2009 Παρασκευή βράδυ. Άντε μεσολάβησε Σαββατοκύριακο. Τα στείλανε τα πράγματα Τετάρτη 14/08/2009. Και δεν τα μαζεύαν από προμηθευτές, τα είχαν σε stock. Σήμερα ο μήνας έχει 20/08/2009. Άρα μιλάμε για 9 ημέρες αν εξαιρέσουμε το Σ/Κ. Από αυτές οι 3 ήταν για να πακετάρουν τα πράγματα, 1 ταξίδι από το ταχυδρομικό γραφείο στα τελωνεία και 5+ ελπίζω αεροπορικό ταξίδι. Μάλλον δεν συμφέρει τελικά το EMS Express.

Μία ερώτηση ακόμα. Όταν ψωνίζετε χωρίς EMS Express, σας τα παρατάνε έξω από την πόρτα η παίρνετε ειδοποιητήριο να πάτε να τα πάρετε;

Δημοσ.
Όταν ψωνίζετε χωρίς EMS Express, σας τα παρατάνε έξω από την πόρτα η παίρνετε ειδοποιητήριο να πάτε να τα πάρετε;

Έξω από την πόρτα, εκτός και αν είναι μεγαλύτερο το πακέτο οπότε αφήνουν ειδοποιητήριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...