Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το PC

komis11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ανεμιστηράκια παν να ξεκινήσουν και σταματανε, αυτο βεβαια την πρωτη φορα αφού ανοιξω το διακοπτακι απο το τροφοδοτικο μετά δεν κάνουν τίποτα, προφανως περνουν στιγμιαία ρευμα και μετά τίποτα

και τις συνδεσεις τις εχω τσεκαρει πόσες φορές

ψάχνω να βρώ κάποιον με παρόμοιο συστημα να δοκιμασω τον επεξεργαστή αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα στο άλλο συστημα και με κυνηγανε:o

Δημοσ.

Μας γραφεις ενα full info το pc σου σε παρακαλω?

Motherboard

Cpu

Psu

Vga

Hardware onboard

*Hardware onboard εννοω πες μας τι ακριβως εχεις συνδεμενο πανο στο pc...mouse's,keyboard's,hub's,HDD's

Δημοσ.
τα ανεμιστηράκια παν να ξεκινήσουν και σταματανε, αυτο βεβαια την πρωτη φορα αφού ανοιξω το διακοπτακι απο το τροφοδοτικο μετά δεν κάνουν τίποτα, προφανως περνουν στιγμιαία ρευμα και μετά τίποτα

και τις συνδεσεις τις εχω τσεκαρει πόσες φορές

ψάχνω να βρώ κάποιον με παρόμοιο συστημα να δοκιμασω τον επεξεργαστή αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα στο άλλο συστημα και με κυνηγανε:o

έχω την εντύπωση πως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. το μόνο που θα έπρεπε να ανάβει με το άνοιγμα του τροφοδοτικού είναι κάποια ενδεικτικά led (λαμπάκια) ίσος στη μητρική (αν έχει βέβαια).

Δημοσ.

χμμμμ βγαλε ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις απο το 20πινο/24πινο το πρασινο με το γκρι καλωδιακι να δεις αν θα αναψει....εχω ενα ριμαδι εδω που σκετο δουλευει και με μετα μολις το φορτοσεις τελος...ακριβος τα ιδια κανει....

Δημοσ.

σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω

λοιπόν η μητρική είναι P5V800-MX

ο επεξεργαστής pentium 4 3.00 GZ, 775 socket

σκληρός Western Digital 250 GB SATA

κάρτα γραφικών Radeon 9550 256MB

πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι logiteck

τροφοδοτικό 400 Watt (δεν βγάζω μάρκα)

το τροφοδοτικό το έχω δοκμάσει σε άλλο υπολογιστη παλιότερο με λιγότερες απαιτήσεις και δούλεψε..

ποιος ξέρει τι μπορεί να είναι....

θα κάνω διάφορες δοκιμές και αν βρω κάτι θα ενημερώσω

ευχαριστω για τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας

α ξέχασα και 2 RAM 512 MB η καθεμία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...