komis11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 τα ανεμιστηράκια παν να ξεκινήσουν και σταματανε, αυτο βεβαια την πρωτη φορα αφού ανοιξω το διακοπτακι απο το τροφοδοτικο μετά δεν κάνουν τίποτα, προφανως περνουν στιγμιαία ρευμα και μετά τίποτα και τις συνδεσεις τις εχω τσεκαρει πόσες φορές ψάχνω να βρώ κάποιον με παρόμοιο συστημα να δοκιμασω τον επεξεργαστή αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα στο άλλο συστημα και με κυνηγανε
ATiTool Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μας γραφεις ενα full info το pc σου σε παρακαλω? Motherboard Cpu Psu Vga Hardware onboard *Hardware onboard εννοω πες μας τι ακριβως εχεις συνδεμενο πανο στο pc...mouse's,keyboard's,hub's,HDD's
ntinos19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 τα ανεμιστηράκια παν να ξεκινήσουν και σταματανε, αυτο βεβαια την πρωτη φορα αφού ανοιξω το διακοπτακι απο το τροφοδοτικο μετά δεν κάνουν τίποτα, προφανως περνουν στιγμιαία ρευμα και μετά τίποτακαι τις συνδεσεις τις εχω τσεκαρει πόσες φορές ψάχνω να βρώ κάποιον με παρόμοιο συστημα να δοκιμασω τον επεξεργαστή αλλά φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα στο άλλο συστημα και με κυνηγανε έχω την εντύπωση πως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. το μόνο που θα έπρεπε να ανάβει με το άνοιγμα του τροφοδοτικού είναι κάποια ενδεικτικά led (λαμπάκια) ίσος στη μητρική (αν έχει βέβαια).
nick#18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 χμμμμ βγαλε ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις απο το 20πινο/24πινο το πρασινο με το γκρι καλωδιακι να δεις αν θα αναψει....εχω ενα ριμαδι εδω που σκετο δουλευει και με μετα μολις το φορτοσεις τελος...ακριβος τα ιδια κανει....
komis11 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω λοιπόν η μητρική είναι P5V800-MX ο επεξεργαστής pentium 4 3.00 GZ, 775 socket σκληρός Western Digital 250 GB SATA κάρτα γραφικών Radeon 9550 256MB πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι logiteck τροφοδοτικό 400 Watt (δεν βγάζω μάρκα) το τροφοδοτικό το έχω δοκμάσει σε άλλο υπολογιστη παλιότερο με λιγότερες απαιτήσεις και δούλεψε.. ποιος ξέρει τι μπορεί να είναι.... θα κάνω διάφορες δοκιμές και αν βρω κάτι θα ενημερώσω ευχαριστω για τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας α ξέχασα και 2 RAM 512 MB η καθεμία
komis11 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στο τέλος αυτό θα γίνει, αλλα έχω κολήσει τωρα...χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.