nodasz Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δοκίμασε να τα τρέξεις με δεξί κλικ και την επιλογή "compatibility".Αν έχεις ελληνικά windows θα το δεις ως "αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας". Ο GomPlayer τρέχει. Εγώ τουλάχιστον τον έχω φορτώσει. Από την εμπειρία μου πάντως, διαπίστωσα πως καλύτερα με διαφορά ανταποκρίνεται ο VLC Media Player. Κάνε μια δοκιμή.. Ειχες δικιο , σε ευχαριστω πολυ. Ετσι ετρεξε. Μηπως ξερεις και κανενα τροπο να ξεφορτωθω το ενοχλητικο μηνυμα οτι το προγραμμα θα αλλαξει τις ρυθμισεις των windows ? ( εννοειται να το ξεφορτοθω μονο για την εκκινηση του συγκκεκριμενου προγραμματος , οχι γενικα )
antreaslam Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 antreaslam τελικά δε πέτυχε το πείραμα ε; :/ οχι, το πείραμα απέτυχε, και μάλιστα παταγωδως! Δες εδω τι επαθα ολο το πσκ μου!
amakryp Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Παιδιά καλημέρα. Παρακολουθώ το θέμα με τα 32bit vs 64 bit και θα ήθενα να ρωτήσω κάτι. Εχει γνωστός laptop με επεξεργαστή intel core i3 M330 @2.13 και windows7 64bit και γράφει: "Εγκατεστημένη μνήμη 4GB(3.86 είναι δυνατή η χρήση)". Γιατί γίνεται αυτό ξέρει κάποιος; Τί σημαίνει οτι δεν την βλέπει όλη. Γιατί ψάχνομαι και εγω με το θέμα και δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Ευχαριστώ
amakryp Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω φίλε μου. Μπορεί να έχεις δίκο. Απλά μου έκανε εντύπωση και ειπα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει κατι παραπάνω. Πώς μπορώ να το δω αυτό;
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σίγουρα μέσω του bios όπου και ορίζεις πόση ram να πάρει η gpu αν είναι αυτή η περίπτωση. Δεν ξέρω αν γίνεται να το δεις και από αλλού.
amakryp Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω και θα ενημερώσω γιατί δεν είναι δικό μου το laptop ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:29 ---------- Το μοντέλο είναι αυτό. Έχει 2 μνήμες των 2048. http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=784&Itemid=695
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τώρα διαβάζοντας αυτό ATI Mobility Radeon™ HD 5165 supporting HyperMemory™ technology 1.024 MB dedicated VRAM, up to 2.298 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 3GB system memory DDR3 Video RAM and 32-bit operating system or up to 3,322 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 5GB system memory DDR3 Video RAM and 64-bit operating system, PCI Express® δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος αλλά αυτό που είπα πρέπει να είναι
amakryp Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δηλαδή φίλε λές πως δίνει μέρος απο την μνήμη RAM στην κάρτα γραφικών; Εγώ ήξερα πως αυτό γίνεται με κομμάτι απο τον σκληρό δίσκο. Και όχι απο τη φυσική RAM. ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- Πάντως πρέπει να έχεις δίκιο αυτό ειναι. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εχει ψαχτεί κανένας με windows server 2008 σαν workstation; Γιατί ψάχνω στο internet και διαβάζω καλά λόγια αλλά άλλοι λένε πως μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με windows 7.
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Στην κάρτα γραφικών δίνει η ram... ο σκληρός κάνει εικονική μνήμη ram.
TirkaS Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Παιδιά επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς πως στα win7 (έχω τα 64bitα) γίνεται να σβήσεις υπολείμματα drivers ή εφαρμογών από το menu του πίνακα ελέγχου;; Το πρόβλημά μου το έχω παραθέσει και εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=377022 Ευχαριστώ
TypemaR Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω τον i7 920 και 3Gb RAM σε triple channel.(Προς το παρών δεν σκεύτομαι την παραπάνω RAM για λόγους χρημάτων και μόνο.)Έχω ήδη εγκαταστήσει τα win 7 ultimate 64 bit.Είναι εντελώς ανούσιο αυτό?Αν φορμάρω το δίσκο και του περάσω την 32 bit έκδοση θα κερδίσω κάτι?(ταχύτητα και τα σχετικά) Ή θα έχω το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα?
liopyr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αφού τα έχεις ήδη περασμένα δεν αξίζει ο κόπος της αλλαγής, αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις καν διαφορά. Αν διάλεγες τώρα τι να βάλεις, τα 32bit θα ήταν η καλύτερη επιλογή.
antzachos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδια σε καμια βδομαδα θα αγορασω καινουργιο πισι και εχω καποιες αποριες. Ακουσα οτι τα 64bit "διαβαζουν" 4Gb ram. Εχει νοημα να βαλω παραπανω ή τζαμπα τα λεφτα; Επισης τι προαπαιτουμενα εχουν τα 64bit?πχ επεξεργαστες κ.α.
parasaser Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ όπου υπάρχουν πολλές μικροεφαρμογες για τα windows? έχω τα Ελληνικά windows και όταν παταω περισσότερες μικροεφαρμογες με πετάει σε ενα ελληνικό σιτε με όλο κι όλο 7 μικροεφαρμογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα