karaap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ Powerline Ethernet adapter για να μεταφέρω το σήμα δύο ορόφους επάνω . Το σήμα μεταφέρετε αλλά οι δύο συσκευές ζεσταίνονται πολύ . Είναι φυσιολογικό αυτό ; ή θα πάρω καμμία φωτιά ; Ευχαριστώ
eliask Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιω αντιστοιχα powerline Linksys και αυτά ζεστένονται αλλά όχι υπερβολικά για να πω ότι υπάρχει κινδυνος . Βεβαια τα έχω σε κάθετη θέση και όχι ξαπλωτά. Από την άλλη εαν έχεις κάποια σειρά της belkin ξέρω πως αποσυρθηκαν γιατί έπαιρναν φωτιά και αποσυρθηκαν ¨-))))
swstost Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εξαρτάται τι εννοείς "πολύ". Εγώ έχω 3 netgear, και ναι, ζεσταίνονται αρκετά αλλά σε καμία περίπτωση σε ανησυχητικό βαθμό.
reb00t Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως ζεσταίνονται αρκετά ... αλλά όχι σε σημείο που θα πρέπει να σε ανησυχεί ... πάντως ρίξε μια ματιά στο site της netgear καθώς στο παρελθόν είχε ανακαλέσει κάποια μοντέλα (από τα 85αρια αν θυμάμαι καλά) τα οποία παρουσίαζαν πρόβλημα λόγω υπερθέρμανσης.
karaap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω το Sweex Powerline Ethernet Adapter 200Mbps. Οταν λέω οτι ζεσταίνεται: βάζω το χέρι και το αισθάνομαι εκεί που είναι ο μετασχηματιστής να είναι αρκετά ζεστό . Πάντως μπορώ και το πιάνω άνετα με το χέρι . Πόση θερμοκρασία μπορεί να έχει εκείνη την στιγμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.