filarhos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα έχω την εν λόγω μητρική εδώ και τρεις μήνες και επειδή μεσολάβισε το καλοκαίρι δεν ε'ιχα ασχοληθεί και πολύ. Εχθές όμως πήγα και έβαλα μια άλλη ψύκτρα (Scythe Kabuto) ώστε να μειώσω τον θόρυβο. Όμως για κακή μου τύχει συνλέχιζε ο ανεμιστήρας να δουλεύει στο τέρμα των στρωφών του. Υποψιάστικα και μπήκα στο bios λοιπόν ότι και να κάνω η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι κολλημένη στους 40C. Ενώ στο everest και οι δυο επεξεργαστες στους 14C (εντελώς παράλογο αφού έχω 25C+ μέσα στο δωμάτιο) ανεβαίνει δυο βαθμούς μόνο αν αποσυνδέσω τον ανεμιστήρα. Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Smart Fan ώστε να μειώσει τις στροφές του ανεμιστήρα. Και από την άλλη δεν εμπιστεύομαι να το αφήσω σε αυτή την κατάσταση χωρίς μήπως και κάποια στιγμή ανεβάσει θερμοκρασία και να κάνει ζημιά στον επεξεργαστή. Τι μπορώ να κάνω;;; Για RMA δικαιολογείται κάτι τέτοιο και αν ναι πως θα τους το αναφέρω στο SERVICE του Πλαισίου;;; Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι υπάρχει άλλη μια περίπτωση της ίδιας μητρικής που είχε κολλημένουν αισθητήρες και του το αλλάξανε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:41 ---------- Πάντως πιάνω τα χάλκινα σημεία της ψύκτρας και είναι ζεστά άρα 14C που δίχνει και το coretemp δεν είναι.
filarhos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το πρωτο ειχε τετραπινο, ξεκινησα με το εργοστασιακη ψυκτρα και μετα εβαλα την Σαιθε καμπουτο η οποια εχει και αυτη τετραπινο. Το πηγα στο σερβις σημερα και περιμενω. Απο οτι μου ειπαν οι τεχνικοι απλως θα επιβεβαιωσουν το προβλημα. Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.