Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η ποιοτικότερη σύνδεση για οθόνη ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την νέα οθόνη (HP 2448HC) αλλά δυστυχώς δεν περιλαμβάνει καλώδιο DVI :cry: (έχει HDMI και το παλαιολιθικό VGA :mad:).H κάρτα γραφικών ( GTS 275) επίσης δεν έχει HDMI.Nα πάρω συνεπώς καλώδιο HDMI to DVI ή κάποιον αντάπτορα και να τον συνδέσω με το HDMI της οθόνης ?

Δημοσ.
δεν εχει νοημα να το συνδεσεις πανω στο HDMI, ενα απλο καλωδιακι DVI σε DVI

Αφού δεν έχει DVi λέει ωρέ.. :P

Βασίλης 07

Nαι, πάρε hdmi -> Dvi καλώδιο, και θα είσαι μια χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.

dvi-d port έχει, λογικά εννοούσε ότι δεν είχε καλώδιο πράγμα τραγικό αν ισχύει...παίζει να το είχε καβατζώσει και κάποιος βέβαια :P

anyway πάρε ένα dvi-d dual link καλώδιο και καθάρισες...

Δημοσ.
dvi-d port έχει, λογικά εννοούσε ότι δεν είχε καλώδιο πράγμα τραγικό αν ισχύει...παίζει να το είχε καβατζώσει και κάποιος βέβαια :P

anyway πάρε ένα dvi-d dual link καλώδιο και καθάρισες...

Λές :shock: ? Αυτό σημαίνει πώς η οθόνη μπορεί να είχε περάσει και από άλλα χέρια ? :confused:Νομίζω όμως πώς δεν πρέπει να το περιλαμβάνει μαζί καθώς έχει HDMI to HDMI & το VGA to VGA.Το σωστό βέββαια είναι να περιείχε και DVI καλώδιο.

Πάντως λέω να πάρω ένα HDMI to DVI για να συνδέω και την LCD με το PC καμιά φορά.

Δημοσ.

Δες τα package contents στο μanual ή πανω στο κουτι και θα καταλαβεις εαν εχει γινει μαμακια.

Επισης δες μηπως ειχε DVI-D σε HDMI ανταπτορα η καρτα γραφικων σου. Μπορει να ειχε οταν την ειχες αγορασει και να μην του ειχες δωσει σημασια καθως τοτε δεν το χρειαζοσουν.

Σε μια 9600 που πηρα πριν μερικες μερες ειχε μεσα τετοιο ανταπτορακι, παιζει ρολο βεβαια και ο κατασκευαστης.

Δημοσ.

H οθόνη έχει όλες τις συνδέσεις dvi,HDMI,VGA.Αλλά για τους περισσότερους που έχουν κάρτα γραφικών με DVI (έχω την EVGA GTX 275 που δεν έχει ούτε αντάπτορα :mad:) είναι κάπως...

Η σύνδεση HDMI to DVI είναι οκ ή μήπως θα έχω τίποτα προβλήματα ?:rolleyes:

Δημοσ.

δε θα εχεις μαλλον ολα θα δουλευουν οκ, αλλα δε βλεπω το λογο να μην πας να παρεις ενα DVI κανονικο καλωδιο. Κακη αποδοση με τετοιο καλωδιο εχω δει απο PC σε τηλεοραση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο. οποτε...

Δημοσ.
δε θα εχεις μαλλον ολα θα δουλευουν οκ, αλλα δε βλεπω το λογο να μην πας να παρεις ενα DVI κανονικο καλωδιο. Κακη αποδοση με τετοιο καλωδιο εχω δει απο PC σε τηλεοραση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο. οποτε...

Γι αυτό ακριβώς θέλω να πάρω καλώδιο HDMI to dvi.Για να συνδέω το PC με την LCD για κανένα mkv ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού λέει πως το περιείχε μέσα το καλώδιο hdmi!!!

Διαβάζετε ρε όλη τη συζήτηση!

πρώτον μιλάμε για το dvi-d καλώδιο, δεύτερον η κάρτα γραφικών δεν έχει hdmi port...

• Moderators
Δημοσ.

Τρεις επιλογες

Παιρνεις ανταπτορα απο DVI σε HDMI και συνδεεις το παρεχομενο καλωδιο.

ή

Παιρνεις καλωδιο DVI->HDMI και το συνδεεις.

ή

Παιρνεις καλωδιο DVI-> DVI και το συνδεεις.

Η ποιοτητα θα ειναι η ιδια, εγω εκανα τη δευτερη επιλογη και δουλευει αριστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...