Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις παρέλαβα την νέα οθόνη (HP 2448HC) αλλά δυστυχώς δεν περιλαμβάνει καλώδιο DVI (έχει HDMI και το παλαιολιθικό VGA ).H κάρτα γραφικών ( GTS 275) επίσης δεν έχει HDMI.Nα πάρω συνεπώς καλώδιο HDMI to DVI ή κάποιον αντάπτορα και να τον συνδέσω με το HDMI της οθόνης ?
disqualified Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχει νοημα να το συνδεσεις πανω στο HDMI, ενα απλο καλωδιακι DVI σε DVI
liopyr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχει νοημα να το συνδεσεις πανω στο HDMI, ενα απλο καλωδιακι DVI σε DVI Αφού δεν έχει DVi λέει ωρέ.. Βασίλης 07 Nαι, πάρε hdmi -> Dvi καλώδιο, και θα είσαι μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 dvi-d port έχει, λογικά εννοούσε ότι δεν είχε καλώδιο πράγμα τραγικό αν ισχύει...παίζει να το είχε καβατζώσει και κάποιος βέβαια anyway πάρε ένα dvi-d dual link καλώδιο και καθάρισες...
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 dvi-d port έχει, λογικά εννοούσε ότι δεν είχε καλώδιο πράγμα τραγικό αν ισχύει...παίζει να το είχε καβατζώσει και κάποιος βέβαια anyway πάρε ένα dvi-d dual link καλώδιο και καθάρισες... Λές ? Αυτό σημαίνει πώς η οθόνη μπορεί να είχε περάσει και από άλλα χέρια ? Νομίζω όμως πώς δεν πρέπει να το περιλαμβάνει μαζί καθώς έχει HDMI to HDMI & το VGA to VGA.Το σωστό βέββαια είναι να περιείχε και DVI καλώδιο. Πάντως λέω να πάρω ένα HDMI to DVI για να συνδέω και την LCD με το PC καμιά φορά.
Predatorkill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δες τα package contents στο μanual ή πανω στο κουτι και θα καταλαβεις εαν εχει γινει μαμακια. Επισης δες μηπως ειχε DVI-D σε HDMI ανταπτορα η καρτα γραφικων σου. Μπορει να ειχε οταν την ειχες αγορασει και να μην του ειχες δωσει σημασια καθως τοτε δεν το χρειαζοσουν. Σε μια 9600 που πηρα πριν μερικες μερες ειχε μεσα τετοιο ανταπτορακι, παιζει ρολο βεβαια και ο κατασκευαστης.
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι αν έχεις τελικά αυτό το adaptorάκι αγόρασε και ένα καλώδιο HDMI-HDMI και είσαι άρχοντας!
v-tidus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού λέει πως το περιείχε μέσα το καλώδιο hdmi!!! Διαβάζετε ρε όλη τη συζήτηση!
disqualified Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού δεν έχει DVi λέει ωρέ.. τελικα εχει DVI η οθονη ή οχι;...LOL
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 H οθόνη έχει όλες τις συνδέσεις dvi,HDMI,VGA.Αλλά για τους περισσότερους που έχουν κάρτα γραφικών με DVI (έχω την EVGA GTX 275 που δεν έχει ούτε αντάπτορα ) είναι κάπως... Η σύνδεση HDMI to DVI είναι οκ ή μήπως θα έχω τίποτα προβλήματα ?
disqualified Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δε θα εχεις μαλλον ολα θα δουλευουν οκ, αλλα δε βλεπω το λογο να μην πας να παρεις ενα DVI κανονικο καλωδιο. Κακη αποδοση με τετοιο καλωδιο εχω δει απο PC σε τηλεοραση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο. οποτε...
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δε θα εχεις μαλλον ολα θα δουλευουν οκ, αλλα δε βλεπω το λογο να μην πας να παρεις ενα DVI κανονικο καλωδιο. Κακη αποδοση με τετοιο καλωδιο εχω δει απο PC σε τηλεοραση αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο. οποτε... Γι αυτό ακριβώς θέλω να πάρω καλώδιο HDMI to dvi.Για να συνδέω το PC με την LCD για κανένα mkv
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού λέει πως το περιείχε μέσα το καλώδιο hdmi!!!Διαβάζετε ρε όλη τη συζήτηση! πρώτον μιλάμε για το dvi-d καλώδιο, δεύτερον η κάρτα γραφικών δεν έχει hdmi port...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τρεις επιλογες Παιρνεις ανταπτορα απο DVI σε HDMI και συνδεεις το παρεχομενο καλωδιο. ή Παιρνεις καλωδιο DVI->HDMI και το συνδεεις. ή Παιρνεις καλωδιο DVI-> DVI και το συνδεεις. Η ποιοτητα θα ειναι η ιδια, εγω εκανα τη δευτερη επιλογη και δουλευει αριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.