Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά. ψάχνω αθήνα που έχει καταστήματα για ναργιλέ (καπνούς-καρβουνάκια)... και επειδή θα κατέβω αύριο αθήνα (με μ.μ.μ.) ευκαρία να πάρω...

μήπως ξέρεται που μπορώ να βρώ?

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Κατάστημα με ναργιλέδες και λοιπά έθνικ προϊόντα στην Εμμ. Μπενάκη, είναι όπως μπαίνουμε στη Μπενάκη από Πανεπιστημίου, στο δεξιό χέρι περίπου 20 - 30 μέτρα από τη γωνία Πανεπιστημίου Μπενάκη. Επίσης εχει κοντά στην πλατεία Βάθη και σε κάθετους δρόμους κοντά στην Ομόνοια , Πειραιώς ,Αθηνάς . Εκει ρωτάς και σου λενε , ξέρουν ολοι τις ακρες.

Πάντως εγω εδω και αρκετά χρόνια παίρνω απο ενα μαγαζάκι στην γειτονιά μου. (Πιπίνου και Μιχαήλ Βόδα, στον Αγ Παντελεήμονα).

Δημοσ.

εε?? :confused: μα...μα....

σορρυ για το οφτοπικ αλλα...

που βρεθηκες αθηνα?

Δημοσ.

Να γίνουν 2 τα σορρυ για το οφ τοπικ:

εε?? :confused: μα...μα....

σορρυ για το οφτοπικ αλλα...

που βρεθηκες αθηνα?

Γιατί εγω είμαι το φως το αληθινό, εγω είμαι το φως του κόσμου. Επίσης ειμαι στην Πάτρα ως φοιτητής! :-D Αλλα μένω Αθήνα.

Δημοσ.

Λίγο πάνω από την Ομόνοια, επί της Σταδίου, πριν την Αιόλου υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει είδη καπνιστού. Απέξω έχει τσιμπούκια και μικρούς ναργιλέδες. Λογικά έχει και καπνά. Καρβουνάκια μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε ψιλικατζίδικο. Τα πουλάνε για εκκλησιαστική χρίση.

Δημοσ.

Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα θα σκασω αμα δε ρωτησω:

Ειναι Ναργιλες ή Αργιλες?Γιατι κανεις ποτε δε μου εχει δωσει μια στανταρ απαντηση? :P

Δημοσ.
Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα θα σκασω αμα δε ρωτησω:

Ειναι Ναργιλες ή Αργιλες?Γιατι κανεις ποτε δε μου εχει δωσει μια στανταρ απαντηση? :P

Οπως θες πες το....

@wiki

Ο αργιλές ή ναργιλές είναι συσκευή καπνίσματος ασιατικής προέλευσης...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82

Δημοσ.
Λίγο πάνω από την Ομόνοια, επί της Σταδίου, πριν την Αιόλου υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει είδη καπνιστού. Απέξω έχει τσιμπούκια και μικρούς ναργιλέδες. Λογικά έχει και καπνά. Καρβουνάκια μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε ψιλικατζίδικο. Τα πουλάνε για εκκλησιαστική χρίση.

δεν κάνουν τα απλά καρβουνάκια (θυμιατού) για ναργιλέ.... τα καρβουνάκια για ναργιλέ είναι από ενα "υλικό" δν το θυμάμαι και είναι ακαπνα και μη τοξικά και κρατάνε πολύ ώρα...αυτά για τα θυμιατά απότελούν πηγή πετραιλέου και έχουν καρκινογόνες ουσίες...

Δημοσ.
δεν κάνουν τα απλά καρβουνάκια (θυμιατού) για ναργιλέ.... τα καρβουνάκια για ναργιλέ είναι από ενα "υλικό" δν το θυμάμαι και είναι ακαπνα και μη τοξικά και κρατάνε πολύ ώρα...αυτά για τα θυμιατά απότελούν πηγή πετραιλέου και έχουν καρκινογόνες ουσίες...

Δεν το ήξερα αυτό. Thanks.:-)

Δημοσ.

τα ειδικά καρβουνάκια για ναργιλέ είναι από απλό ξύλο

και το πιο επικίνδυνο υλικό στα καρβουνάκια νεκροταφείου είναι το θειάφι

Δημοσ.

οχι ξύλο ρε φίλε κάτι άλλο είναι....δν λέω για τους βόρια αφρική που βάζουν ξερό κορμό κάποιου δέντρου

Δημοσ.

αυτά που αγοράζω εγώ και είναι συσκευασία για ναργιλέ είναι κάρβουνα από βελανιδιά

και το άλλο πακέτο από ότι βλέπω είναι από τσόφλια καρύδας

όλα αυτά τα ανάβεις η σε τζάκι η σε στο μάτι της κουζίνας για 10 λεπτά

κανένα σωστό καρβουνάκι για ναργιλέ δεν είναι να ανάβει με αναπτήρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...