Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Philips 19!

Dragoneti2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Everybody!!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που μπορει να φανει χαζη σε καποιους αλλα εχω απορια! Πηρα σημερα την 19αρα οθονη της Philips την 109P40 και ενω εχει παρα πολυ καλη εικονα και γενικα ειναι ξεκουραστη στα ματια εχω ενα προβλημα. Κοιταζοντας την οθονη νιωθω οτι οι ακρες της οθονης ειναι προς τα εξω (!) ενω το κεντρο ειναι προς τα μεσα (βαθος). Ειναι νορμαλ αυτο για επιπεδη οθονη? Σημειωτεων οτι δεν εχω ξαναδουλευσει flat οθονη αλλα μονο κατι καμπυλοτατες :) οπως η προηγουμενη Daewoo 712b και ισως μου φαινεται αλλα θελω να ειμαι σιγουρος! Αλλη μια ερωτηση ειναι οτι η καινουργια οθονη εχει BNC βυσματα. Εχω ακουσει οτι αυτα δινουν καλυτερη εικονα. Που μπορω να βρω καλωδια ωστε να την ενωσω στην καρτα γραφικων μου (η οποια εχει και DVI, δεν ξερω εαν ειναι χρησιμο αλλα το λεω!)?

Thanks in Advance!!

Δημοσ.

Είναι απόλυτα λογικό, απλά δεν έχει συνηθίσει το μάτι σου...

Δημοσ.

πριν λίγες μέρες πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο monitor.έχεις δίκαιο.ειδικά αυτή η καμπύλη που κάνει πάνω-κέντρο προς τα μέσα και εμένα με είχε φοβήσει.αλλά όλα ok.το bnc μην νομίζεις ότι θα σου δώσει κάτι που θα το δεις! (δεν ξέρω καν αν σου δίνει κάτι που δεν βλέπεις!!!) ....το λέω γιατί με bnc δουλεύω και ίσως ξαναγυρίσω στο D-sub!

Δημοσ.

Πραγματικά επίπεδες (χωρίς κοίλανση προς το μέσα ή έξω) είναι μόνο οι TFT.

Εδώ οι AOC επίπεδες CRT έχουν μόνο επίπεδο τζάμι, ενώ αν τις προσέξετε κάνουν την ίδια κοιλιά προς τα μέσα όπως το φθηνότερο μοντέλο AOC...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...