Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wifi στο Iphone (ξανά)

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά sorry που ξαναποστάρω αλλά το πρόβλημα μου δεν λύθηκε.

Εχω το Iphone 3g και εδω και καιρο δεν δουλευει το wifi του. Δεν βρισκει ασυρματα δικτυα δηλαδη. (ειναι επιβεβαιωμενο οτι οπου εχει δοκιμαστει υπαρχει σιγουρα δικτυο)

Σε καποια φαση μεσα στο καλοκαιρι αλλα δικτυα τα εβρισκε και αλλα οχι.

Αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε 3.0 . Δοκιμασα restore μεσω itunes (με backup τις επαφες και τις φωτο) επισης δοκιμασα restore με τα πληκτρα και παλι τιποτα. Πηγα σε vodafone και σε ενα αλλο παληκαρι και μου ειπαν να το στειλω για να το φτιαξουν (15 ημερες Minimum δηλαδη).Οποτε δεν θελω να το στειλω.

Γενικα με εχει κουρασει το θεμα και θελω να βρω μια λυση. :mad:

Προτεινετε κατι?

Help!

Δημοσ.

Δε δοκιμαζεις να του βαλεις και την 3.1 που μολις κυκλοφορησε? Μπορει και να δουλεψει...Αν οχι πολυ φοβαμαι οτι δεν εχεις αλλη επιλογη απ το να το στειλεις.

Δημοσ.

Φυσικα, ολοι αυτοι που ειχαν βγει και εκραζαν οταν ειχα ανοιξει ενα topic κατα του Iphone τωρα δεν απαντανε καν.

Και δεν ηταν λιγοι . Ηταν δεκαδες. Μεσα σε μερικα λεπτά ειχαν γεμισει 3 σελιδες

Την ειδαν ολοι hackers. Να γραφετε ολοκληρες παραγραφους με τις εξυπναδες σας ξερετε.

Να απαντησετε και να βοηθησετε οταν καποιος χρειαζεται δεν ξερετε

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να εχει προβλημα το iphone σου το εχεις απορριψει ? Δν ακουσα ποτε προβλημα στο wifi να οφείλεται σε κατι αλλο εκτος απτο...wifi(hardware). Οποτε τι περιμενεις να σου απαντησει καποιος? Σου ειπε νωριτερα ο koumos, πηγαινε το service

Δημοσ.

Ναι ρε guys. Και την γιαγια μου να ρωτησω θα μου πει πηγαινε το στο service.

Το θεμα ειναι (οπως εγραψα και στην αρχη) οτι προσπαθω να αποφυγω να το στειλω.

Οποτε ρωταω μηπως φταιει κατι αλλο. Π.χ. restore ή καποια ρυθμιση.

Δημοσ.

Μα αυτο λέμε...μάλλον δν γίνεται να αποφύγεις το service..εφόσον δοκίμασες κ restore(δν νομίζω να αλλάξει κ κατι είτε πας σε 3.0.1 ή ακόμα και 3.1 αν μπορείς για λόγους jailbrake κλπ). Anyway, αν εχει καποιος αλλος κατι να συμπληρωσει..

Δημοσ.
Την ειδαν ολοι hackers. Να γραφετε ολοκληρες παραγραφους με τις εξυπναδες σας ξερετε.

Να απαντησετε και να βοηθησετε οταν καποιος χρειαζεται δεν ξερετε

Ενώ αν τους προσβάλεις, θα τρέξουν όλοι να απαντήσουν!

Όποιος ξέρει και όποιος έχει όρεξη θα σε βοηθήσει. Κανείς όμως δεν έχει υποχρέωση να το κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...